Skygreece Airlines

Δεν είναι έτσι όπως τα λες.Κι εγώ εχθές είχα πρόβλημα με μια σελίδα μου κι ένα script.Προχθές λειτουργούσε κανονικά.Αν ήταν όπως τα λες θα είχε κλείσει πριν καιρό.Ή θα έβαζαν μια σελίδα με το λογότυπο και ούτε error page ούτε τίποτα.Το άλλο να μην πληρώθηκε αυτός που την έφτιαξε και να την έριξε "δεν παίζει".Καμία σοβαρή εταιρεία δεν αφήνει τους κωδικούς πρόσβασης στο δημιουργό της σελίδας.Ακόμα και αν χρωστάει χρήματα,θα του έχει δώσει μια μεταχρονολογημένη επιταγή,μια συναλλαγματική,θα έχει πάρει τους κωδικούς και θα τη συντηρεί κάποιος I.T της εταιρείας.Άσε που αν χρώσταγε λεφτά δε θα έβαζε ο άλλος error page αλλά θα την κατέβαζε τελείως.Μπορεί να έσβησαν κάποιο αρχείο,και να μη δουλεύει σωστά.

Πάντως το subdomain https://book.skygreece.com/web/RezvResults.xhtml λειτουργεί κανονικά.Που σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στην κυρίως σελίδα.Μπορεί να ήθελαν να αλλάξουν κάτι και να έκανε ο χειριστής βλακεία.Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
 
Δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ. Έκλεισαν το μαγαζί και προκειμένου να μη δείχνουν το βιντεάκι με τον κόσμο που τρέχει και τις διάφορες πληροφορίες αναφορικά με το προϊόν τους, έριξαν τη μπλε σελίδα με το ERROR500 και έληξε το θέμα.
 
To 500 error είναι μια κωδικοποίηση μηνυμάτων σφάλματος που επιστρέφει ο web server στους browsers (π.χ. firefox, chrome). Δεν είναι ορατές στον χρήστη εκτός κι αν έχεις παραμετροποιήσει την εφαρμογή να το κάνει.

Στην προκείμενη περίπτωση ο server απαντά με κωδικό 200, δηλαδή success και ότι η σελίδα βρέθηκε. Απλά ο προγραμματιστής έχει βάλει στην σελίδα που επιστρέφει το λεκτικό "500".
 
Η σελίδα φυσικά υπάρχει.Άπαξ και βάλεις μια index.html στο σέρβερ,και να μη γράφεις τίποτα,θα τη φορτώνει ο σέρβερ.Αν όμως δεν εμφανίζεται όπως έχει σχεδιαστεί τότε βγάζει 500 internal server error.Ο server απαντάει.Η σελίδα δε φορτώνει σωστά.Πάντως αν το έκανε επίτηδες η εταιρεία,η πιο εύκολη λύση είναι να βάλει το λογότυπο της σε μία και μόνη σελίδα και να μην υπάρχει καμία ανησυχία.Τέλος πάντων,η εταιρεία δεν πετάει,και αυτό είναι το θέμα,όχι η ιστοσελίδα της.
 
http://docs.airpassengerrights.ca/Airli ... Canada.pdf

6,5 εκατομμύρια σε EUR, USD, CAD, DKK, SEK και λίρες Αγγλίας τα χρέη που άφησε. Βέβαια απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν συμπεριλαμβάνονται οι εργαζόμενοι.
 
Στην λίστα έχει κάτι που αναφέρεται ως "CREW SERVICES" και χρωστάει 7,921 CAD που μεταφράζεται σε 5358.01 EUR. Τώρα δε ξέρω αν αυτό αναφέρεται στους εργαζόμενους.

Επιπλέον αξίζει να επισημάνουμε κάποια περίεργα χρέη όπως:

AEGEAN AIRLINES SA EUR 381.30
COPENHAGEN AIRPORTS A/S DKK 26,362.43
COPENHAGEN AIRPORTS A/S DKK 18,640.89
 
Χρωστάει της Μιχαλούς...

:wall: :wall: :wall:
 
Σύμφωνα με τη σελίδα Skygreece Troubles στο facebook, η SkyGreece κατέθεσε αγωγή κατά της CTA (Canadian Transportation Agency) και του Gabor Lukacz, συνήγορου για τα δικαιώματα των καταναλωτών, με αφορμή το αίτημα για την καταβολή εγγυήσεων από τον αερομεταφορέα, ύψους CAD8.47 εκ.

http://docs.airpassengerrights.ca/Airli ... arScan.pdf

http://docs.airpassengerrights.ca/Airli ... motion.pdf


http://docs.airpassengerrights.ca/Airli ... ITAL-R.pdf

και ένα δικό μου:


https://www.youtube.com/watch?v=VjLrLt5LOLs
 
Θα έχουν φεσώσει και την εταιρία που το εκτύπωσε φαντάζομαι..
 
Top