Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Kάνει ότι μπορεί ο Χατζηνικολάου για μερικά παραπάνω κλικ στην ιστοσελίδα του.
 
Σταύρο δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει κάτι το τρομακτικό. Σε πληροφορώ ότι αν ταξιδεύεις συχνά, τέτοιο καιρό σίγουρα θα έχεις συναντήσει, έχοντας πολλές αναταράξεις κατά την προσέγγιση και προσγείωση, απλώς αν τελικώς δεν γίνει κάποιο go around, ενδεχομένως να μην το αντιληφθείς. Το ίδιο και με το crosswind landing, που επίσης όντας μέσα στο αεροπλάνο ως επιβάτης, και μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες, ούτε που θα το καταλάβεις.

Παραθέτω από κάτω το κλασικό vide από you tube, με crosswind landings! Δεν είναι δηλαδή κάτι πρωτόγνωρο.
http://www.youtube.com/watch?v=7P9OAng32F0

Τώρα ως προς το μαργαριτάρι, έχει πλάκα το γεγονός ότι έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να σχολιάσω το λάθος και μέχρι σήμερα το σχόλιο δεν το έχουν αναρτήσει!!!! Ζήτω η δημοκρατία των media!!!!
 
Στην τελευταία μου επικοινωνία με τη Μiles and more μου ανέφεραν την Α3 ως "Εγκίντιαν". Την πρώτη φορά που το επανέλαβε κατάλαβα Egypt και τις ξαναλέω "Aegean" και επέμεινε στο "Εγκίντιαν". Τότε πήγα πάσο... :|
 
Σχεδον καθε μερα θα μπορουσε κανεις να αναρτει τα μαργαριταρια που ερχονται στο defencenet.gr. To συγκεκριμενο ομως τα σπαει..
 
Μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα το 2013, βρισκόμουν μέσα στο sx-dvh στο terminal του Μονάχου, και περιμέναμε για το pushback με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Καθόμουν παράθυρο και δίπλα μας ήταν το 787 της all nippon, φυσικά δεν ήταν δυνατό το να μην το έβγαζα, οπότε άρχισα να τραβάω με το smartphone. Στην διπλανή θέση η κοπέλα, παύλα φοιτήτρια, παύλα ψευτοψαγμενη, παύλα green peace, σταματάει να διαβάζει το βιβλίο με τον Ριχάρδο στο εξώφυλλο, γυρίζει και μου λέει με ένα αυταρχικό στυλ δασκάλας της δεκαετίας του 60 <<κλείστε το>>. Φυσικά και το έκλεισα και δεν συνέχισα τον διάλογο, διότι είχα χάσει την πρωινή πτήση λόγο κίνησης στον autobahn και έτσι έπρεπε να περιμένω στο terminal αυτήν την πτήση οκτώ ώρες μετά, και ήμουν πραγματικά κουρασμένος. Οπότε μετά από δύο λεπτά, περνάει η αεροσυνοδός και της λέει να κλείσει το κινητό της, διότι η κοπέλα το είχε ανοικτό και ακουμπισμένο στο πόδι, απαντώντας της είπε <<μα δεν το χρησιμοποιώ>>. Στην Θεσσαλονίκη πια η κοπέλα μετά το touchdown, σηκώθηκε όρθια για να πάρει την τσάντα της από το bin, και ακούστηκε η λυτρωτική φωνή της προϊσταμένης να λέει <<καθίστε κάτω>>. Μια από τους επιβάτες μαργαριτάρια.
 
Μόνο από το όνομα της ιστοσελίδας καταλαβαίνεις πόση ουφολογία χωράει σε ένα σάιτ. Το παρακάτω απλά δεν θα μπορούσε να λείπει από δω...

http://erenzw.blogspot.gr/2015/05/ufos.html

Ειδικά το βίντεο με το FSX είναι ... :wall:
 
Παιδιά, μόλις έμαθα για το... "μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο που κατασκευάστηκε ποτέ, με τόσο μεγάλο άνοιγμα φτερών, που η Boeing έχει τοποθετήσει μεντεσέδες στις άκρες τους για να διπλώνουν και να αποφεύγονται ατυχήματα στους αεροδιαδρόμους."
:thx: :thx: :with:

http://www.iefimerida.gr/news/224536/ay ... z3lKcPTzBv
 
Boeing menteses.. σε αποκλειστικότητα..

11t229u.jpg


:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
 
Top