LGIO/IOA Ioannina traffic

δεν θυμόμουν ότι είχα βάλει μάλλον συγνώμη.
 
Πριν από λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο το SX-FCA από Μύκονο γνωρίζει κανείς σε ποιον ανήκει;
 
Σε ιδιωτική εταιρία (Premier Aviation Services)
 
Πριν από λίγο και ενώ ήταν κλειστός ο αερολιμένας,προσγειώθηκε ένα αεροπλάνο το οποίο το είδα πρέπει να ήταν ένα piper 31 chieftain ή navajo αλλά δεν πρόλαβα να δω το νηολόγιο. Ας μας πει κάποιος από που προήλθε.Στο fr24 δεν εξέπεμπε σήμα.

Επίσης χτες έγινε το εξής συμβάν: http://epirusgate.blogspot.gr/2015/09/a ... .html#more . το μεταγωγικό πρέπει να ήταν το 742 της πολεμικής μας αεροπορίας που έπαθε την βλάβη. Μιλάμε κατά τις 1:00 ώρα και ενώ κοιμόμουν τρόμαξα από το c130
λόγο του ότι όταν απογειώθηκε από τα Γιάννενα το έστειλαν πάνω από την πόλη και λόγο του ότι μένω πολύ κοντά στο αεροδρόμιο πρέπει να πέρασε στα 500 μέτρα και έκανε πολύ θόρυβο μιας και ήταν νύχτα και είχε ησυχία.

Αλήθεια, γνωρίζει κάποιος γιατί το dc3(basler bt67) είναι εδώ και μέρες καθηλωμένο στο αεροδρόμιο μπροστά από τον πυροσβεστικό σταθμό;
 
aris320":1xl2setk said:
Πριν από λίγο και ενώ ήταν κλειστός ο αερολιμένας,προσγειώθηκε ένα αεροπλάνο το οποίο το είδα πρέπει να ήταν ένα piper 31 chieftain ή navajo αλλά δεν πρόλαβα να δω το νηολόγιο. Ας μας πει κάποιος από που προήλθε.Στο fr24 δεν εξέπεμπε σήμα.

Φίλε Άρη, αφού όπως λές μένεις 500 μέτρα μάκρια από το α/δ, πάρε μια compact superzoom (μπορείς να βρείς και κάτω από 300ευρώ) και βγάζε ό,τι περνάει. Ειδικά με τα ελικοφόρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι αρκετά αργά και θορυβώδη ώστε να τα προλάβεις ό,τι και να κάνεις.
 
Παλιές εποχές,εποχές 2010 και παλιότερα θα θυμίσει η αυριανη. Η Aegean μονο για αύριο και λογο προφανώς της μεγαλης ζήτησης εισάγει τρεις πτήσεις αντί για δυο, την πτήση με κωδικό A3162 και A3163 και ωρα 14:00 με 15:00 για την 162 και 15:25 με 16:25 για την 163 και η δυο με dashακι. Ιστορικές στιγμές απο την εποχή των ολυμπιακών αερογραμμών θα ζήσουν τα Γιάννενα. :banana: :banana: :banana:

ΥΓ. Η ολυμπιακές αερογραμμές είχαν και 5 ημερησιως πτήσεις.
 
320-1 δεν προσγειώνεται ;;;
 
Τι εννοείς; εκτός 380 όλα τα αλλα είναι ευπρόσδεκτα. :D
 
Προσγειώθηκε σήμερα ενα gulfstream astra spx 100, μετά απο πολλά χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Ομως δεν ηταν ιδιωτικό αλλά ενα απο τα πολλά air ambulance που έρχονται. Ηταν το αεροσκάφος ΟΕ-GBD της tyrol air ambulance απο το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Η πτήση AEE 166&167 21:15 Ιωάννινα και 21:40 για Αθήνα απο Ιωάννινα, ακυρώθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τα Ιωάννινα με κεραυνούς ,αέρα και καταρρακτώδη βροχή.
Για να δουμε θα βάλουν Airbus αύριο το πρωί.

Τελικά δεν βάζουν μεγαλο αεροπλάνο αλλά κάτι καλυτερο τρεις πτήσεις. Είναι η δεύτερη φορά που βάζουν τρεις πτήσεις ,λέτε να ετοιμάζουν τίποτα για το καλοκαίρι του 2016 εννοώ να βάλουν τρεις πτήσεις; ιδού η απορία.
 
Top