Απορία για Aegean

  • Thread starter petak
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εχω αλλη μια απορια. Επειτα απο μια αναζήτηση στο site της Αιγαίου για το δρομολογιο Αθήνα-Χανια-Αθηνα διαπίστωσαν οτι στις 25 Οκτωβρίου ξεκινούν δρομολόγια με τον κωδικό OA ,και θα δρομολογούνται 320 της aegean ,ενω στο θερινό προγραμμα είναι ο κωδικός A3 και δρομολογούνται 320. Πως γίνεται αυτό; Μήπως λόγω GDS.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα δρομολόγια εσωτερικού θα χρησιμοποιούν το "ΟΑ" και του εξωτερικού το "Α3".
 
Aν είναι έτσι τότε μην κάνουν μισές δουλειές. Εύχομαι να επιστρέψει η θρυλική γαλατερί ΟΑ701 :laola:
 
Σαν τις καλες παλιές εποχές τον Ολυμπιακών αερογραμμών να κυριαρχεί το OA σε όλη την επικράτεια. Ελπίζω να επαναφέρουν το OAL 800-801-808-809 κωδικοί που χρησιμοποιουσε οι Ολυμπιακή παλιά στα Γιάννενα.
 
Απορία για Aegean 541

γνωρίζει κανείς τον λόγο που επιστρέφει η 541πίσω θεσσαλονίκη; από αθήνα εννοω
 
Κακοκαιρία στον Βενιζέλο, έχει πάλι divert (η 409 από Κέρκυρα πήγε Μύκονο). Μάλλον γύρισε Θεσσαλονίκη γιατί ήταν κάπου 6η-7η στο holding και προτίμησε να μην περιμένει (ίσως λόγω καυσίμων; ).
 
Πτήση aegean για Λουξεμβούργο για τους 30 μετανάστες

Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για την πτήση της aegean προς Λουξεμβούργο με τους 30 μετανάστες; Υποθέτω έγινε ειδικά γι αυτούς, αφού ακόμα δεν πάει Λουξεμβούργο. Προσπαθώ να βρω κάτι στο diavgeia (προκήρυξη διαγωνισμού κάτι), εχω περιέργεια για το κόστος και ποιος το πλήρωσε

[άκυρο ας το διαγράψει κάποιος διαχειριστής, η πτήση ήταν για Βρυξέλλες]
 
Re: Πτήση aegean για Λουξεμβούργο για τους 30 μετανάστες

Κάπου διάβασα ότι πήραν τη κανονική πτήση της Α3 για Βρυξέλλες.
 
Re: Πτήση aegean για Λουξεμβούργο για τους 30 μετανάστες

Σε ένα βίντεο που είδα φαίνεται το registration του αεροσκάφους. Ήταν το GZ το οποίο σήμερα εκτέλεσε την 620/621 από/προς BRU.
 
Εχω μια απορία, η πτήσεις από Αθήνα προς Παρίσι και το αντίθετο θα εκτελεστούν σήμερα ή λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης θα ακυρωθούν;
Ευχαριστώ,δεκτή κάθε απάντηση.
 
Top