LGKO/KGS Kos "Ippokratis"

Για να μην μείνει παραπονεμένος ο Ιπποκράτης απλά αναφέρω ότι σήμερα (χτες) το βράδυ κατέβηκε το CS-TFZ (A332 της Hi-Fly) από ARN για την TuiFly Nordic.
 
Διάβασα αυτό εδώ το κείμενο, με ακριβώς τα ίδια προβλήματα που περιέγραφα λίγο παραπάνω...

http://www.parapolitiki.com/2015/09/pig ... frixa.html

το πιο ενδιαφέρον είναι το λινκ για τις εικόνες του αεροδρομίου της Αλικαρνασσού :D :wall: :with:
 
Πλάκα μας κάνετε και οι δύο. Συγκρίνεται δύο αεροδρόμια που όπως είπε ο giorgosk είναι η μέρα με την νύχτα. :bash:
Καταρχήν λιγα είναι τα αεροδρόμια στην Ελλάδα που είναι περιποιημένα λόγου χάρη των δυο μεγαλουπόλεων και κάποια μικρά περιφερειακα. :D
Τώρα να πω και λίγο για το αεροδρόμιο Αλικαρνασσού είναι πολύ καλυτερο και απο του Άμστερνταμ και του Ντύσελντορφ,αφού εγώ νόμιζα οτι είναι εμπορικό κέντρο προτου δειξει τα αεροπλάνα και τις αερογέφυρες. Πραγματικα ενα εκ των καλυτέρων αεροδρόμιων. :laola:
 
aris320":2d3y40vx said:
Τώρα να πω και λίγο για το αεροδρόμιο Αλικαρνασσού είναι πολύ καλυτερο και απο του Άμστερνταμ και του Ντύσελντορφ,αφού εγώ νόμιζα οτι είναι εμπορικό κέντρο προτου δειξει τα αεροπλάνα και τις αερογέφυρες. Πραγματικα ενα εκ των καλυτέρων αεροδρόμιων. :laola:

1) Μαθήματα γεωγραφίας : Η Αλικαρνασσός (Τουρκιστί Halikarnas ) βρίσκεται εις την γείτονα Τουρκία , πλησίον της πόλεως Bodrum και εξυπηρετείται από το Milas-Bodum Havalimani.
Η Νέα Αλικαρνασσός βρίσκεται στην Κρήτη, εις το νομό Ηρακλείου και είναι έδρα του Δήμου Αλικαρνασσού. Εξυπηρετείται δε, από το διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νικος Καζαντζάκης". Αμφότερα , δε συγκρίνονται με τα αεροδρόμια του Amsterdam και του Dusseldorf.

2) Ελπίζω να έχεις δει από κοντα τα αεροδρόμια που αναφέρεις και να μην τρως άδικα bytes απο τον server.
 
Φιλέ flying doc φυσικά και πήγα σε αυτά τα αεροδρόμια για αυτό και έγραψα αυτά. Το μονο σίγουρο είναι οτι είναι " τερατώδης " ειδικα του Άμστερνταμ αλλά και του Ντύσελντορφ αλλά εγώ συνέκρινα την περιποίηση του αεροδρόμιου Αλικαρνασσού.
Οσο για την γεωγραφία φυσικά και γνωρίζω οτι η περιοχή που βρίσκεται το " Καζαντζάκης " είναι η Νέα Αλικαρνασσός προφανώς η περιοχή λέγεται έτσι λόγω του οτι κατα την καταστροφή της Σμύρνης μετανάστευσε εκεί κόσμος απο την Αλικαρνασσό, μια υπόθεση κάνω όμως.
 
Καλησπέρα παιδιά,Εδώ ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=iOv-Geunero από την αναχώρηση μας από την Κω με την πρωινή πτήση της Αegean .Πίσω στις δουλειές μας πάλι :(
 
Κάτι άκουσα οτι κλείνει το αεροδρόμιο για έργα στον διάδρομο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.. Περισσότερες πληροφορίες κανείς;
 
Βλέπω, ότι η Olympic Air έχει ακυρώσει όλες τις πτήσεις από 03.03.18 έως 20.03.18.
Η Sky Express δεν έχει ακόμα ακυρώσει τίποτα.
 
Ισχύει. 4-19/3 κλειστός όλος ο διαδρομος.
Νωρίτερα, από τις 15/2 και αργότερα έως 30/3 κλειστά διάφορα κομμάτια με μεταβαλλομενα TORA/LDA.
 
Top