LGIO/IOA Ioannina traffic

Κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ σε σελιδες προηγούμενες στο θέμα Ioannina airprt LGIO IOA. Αν το βρω θα το παραθεσω. Μάλλον την περίοδο του 1990-99. :great:
 
Δε νομίζω πως υπήρχε τέτοια περίοδος. Άντε να ήταν 3 τη μέρα (Παρασκ/Κυριακή). Ίσως όταν η Α3 πετούσε 2/daily με τα ATR, συνολικά να υπήρχαν έως και 5 αλλά ως εκεί.
 
στις καλυτερες εποχες ειχαμε 2 της ολυμπιακης και 1 της Aegean με Avro και σ-κ η Aegean ενα διαστημα εκανε μια ακομα πτηση. γενικα αδιαφορο το αεροδρομιο μας και αναξιο να ασχολειτε κανεις.
 
Ακριβώς φιλαράκια, ανάξιο. Εντάξει που και που γράφω κανένα learjet, gulfstream που έρχεται στα Γιάννενα.
Πάντως jerry έχεις δίκιο πράγματι έτσι είναι.
Πριν λίγους μήνες πήγα επάνω στο πύργο έλεγχου , παμπάλαια μηχανήματα και ένας ελεγκτής όχι ότι περίμενα τίποτα παραπάνω. Πάντως θυμάμαι που μου είπε γιατί τον ρώτησα πότε θα φύγετε από αυτόν τον πύργο και μου είπε Άρη ανυπομονούμε να πάμε στον καινούριο.
 
Παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας στην εύρεση ενός αεροπλάνου που ήρθε πριν γύρω στις 20:10,ηταν ενα learjet 35A από το αεροδρόμιο Κολωνίας,το οποίο δεν μπόρεσα να το δω επειδή είχα μάθημα. Τις πληροφορίες της πήρα απο το FR24.
Απο τα Γιάννενα για το Airliners Αρης ο αεροπλανάκιας. :D
 
Βρε Άρη θα έπρεπε να ήσουν στην gestapo, άλλες εποχές, χαραμίζεσαι . . . δεν είναι και τίποτα το τόσο δα αξιοπερίεργο, ένα γερμανικό τσαρτεράδικο learjet είναι . . .
 
Kαμιά φωτό θα μας δείξεις ή κάθε φορά φάτε μάτια ψάρια???
 
Αλλη φορά οποτε ξαναέρθει οποιοδήποτε αεροσκάφος θα πάρω μαζί μου στο παράθυρο εκτός τα κιάλια και την φωτογραφική μηχανή και θα τραβηξω φωτογραφία.
 
Μόλις τώρα προσγειώθηκε η sky express με το sx-los έχω και έχω φωτογραφία κατά την προσέγγιση. Μάλλον θα πάω και στο αεροδρόμιο για να το δω απο κοντά και να το βγάλω φωτό. Η πτήση είχε αριθμό GQ1931 μάλλον μετέφερε ομάδα από Κρήτη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. :banana: :banana: :banana:
 
Top