Skygreece Airlines

Μια επιστημονική ανάλυση των posts υπέρ του ιερού/αγίου/εθνικού σκοπού που υπηρετεί (sic) η Skygreece θα δείξει ένα σχεδόν 100% coefficient of correlation (ήτοι r2 = 0.999...) μεταξύ των φιλο-Skygreece αισθημάτων και απόψεων όπως:

* θα αναστηθεί η Ολυμπιακή
* μα πόσο μικρή είναι αυτή η Aegean που δεν 'τολμά'
* για την αποτυχία φταίνε άλλοι παράγοντες (ξένες εταιρείες, capital controls, ....)
* το 767 ήταν/είναι δικό τους (ακόμα το πιστεύουν μερικοί)
* θα συνδέσει απευθείας την 'ομογένεια' με την Ελλάδα (κάποιος να τους πεί ότι οι USA έχουν κάτι περισσότερο από μία πόλη, και ότι η ομογένεια ζει σε αρκετές. Το connection είναι μάλλον ο κανόνας, όχι η εξαίρεση)
* τι κρίμα....

κλπ κλπ.

μου λείψανε. Ευτυχώς έχουμε έναν καινοφανή απόστολο και μας διασκεδάζει που και που....
 
Το πλέον παρανοϊκό της υπόθεσης είναι ότι ο πάτερ φέρεται αποφασισμένος να ξαναπετάξει. Απορώ ποιός/οι θα πετάξουν τα λεφτάκια τους για το πείσμα του παπά...
 
o παπας θελει να πεταξει αλλα δεν υπαρχει κανενας που να τον υποστηριζει....βασικα ο σταθακης δεν βαζει φραγκο ακομα ξανα...υπαρχει και καινουργιος επενδυτης που θα τα σκασει αλλα περιμενει να ξεκαθαρισουν που χρωστανε και τι.....οτι θα το ξαναβαλει εμπρος θα το βαλει....αλλα ποτε....η εταιρια ειναι ενεργη ακομα ....ασχετα αν δεν υπαρχει υπαλληλος ....τοσο καιρο επισης δεν εχουν τρεξει καμια διαδικασια πτωχευσης.....να δουμε τι θα κανουν,,,,ειμαι περιεργος...
 
Παρακαλώ τον υποψήφιο επενδυτή να έρθει σε επαφή μαζί μου, όχι μόνο θα σώσει τα λεφτά του αλλά μπορεί να έχει και επιστροφή μεγαλύτερη απ' τους τόκους που παίρνει :mrgreen:
 
οταν ερθει η ωρα θα παρεις το κινητο του να μιλησεις....ευχομαι να εισαι και εσυ το επομενο θαυμα της αεροποριας.......
 
Δεν είπα κάτι για αεροπορία. Για τουρισμό μιλάμε ;)
 
Παρακαλώ , θέλω να προκρατήσω μία θέση business στη νSkygreece (κατά το νΟΑ, μιας και είναι η νεκρανάσταση της "αγαπημένης των απανταχού Ελλήνων").
 
δεν με επιασες ο πατερ θα φτιαξει αερογραμμες με μαχητικα....καλα που ζεις ο ανθρωπος εχει όραμα....μεχρι να πεις προορισμο θα κατεβαινεις ηδη,,,,
 
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:
 
Top