Skygreece Airlines

Stelionas":t0pxf3bw said:
flying Doc":t0pxf3bw said:
Stelionas":t0pxf3bw said:
Αλλά, το καλό είναι (και ελπίζουμε να γίνει), να ξαναπετάξει η Skygreece! :thx:

Για ποιό λόγο είναι καλό να ξαναπετάξει ? Για κάνε μας μία καλή ανάλυση ...

Είναι καλό, γιατί αντικατηστά την ΟΑ που δεν κάνεις πτήσεις προς Αμερική εδώ και 6 χρόνια, μάλιστα ένας από τους αρχικούς σκοπούς ήταν να την αντικαταστήσει (εκτός από το να ενώσει την ομογενεία). Επίσης, πες τώρα ότι θες πας απευθείας πτήση προς Αμερικη. Πρέπει να περιμένεις το καλοκαίρι για να ξεκινήσουν οι πτήσεις της Delta, American, Air Canada και United (από το 2016)! :wall: :wall: Όμως η Skygreece θα τις έκανε όλο τον χρόνο (κάτι τέτοιο δεν έκανε η ΟΑ; ).

H Delta ξεκινα καπου τον Μαρτιο. Και γιατι να θελει σωνει και καλα καποιος απευθειας; Ολες αυτες οι εταιριες, που ειναι γιγαντες μπροστα στην ιερη εταιρια, γιατι δεν κανουν δρομολογια ολο το χρονο; Το εχεις σκεφθει ποτε;

Η Ολυμπιακη εκανε και ζημιογονα δρομολογια γιατι ο μπαμπας ειχε λεφτα.
 
joker2013":4ocvp0mq said:
Η Ολυμπιακη εκανε και ζημιογονα δρομολογια γιατι ο μπαμπας ειχε λεφτα

Ο Εγγονός. Δηλαδή τα παιδιά μου και τα παιδιά σου. Γιατί σε αυτούς έχουμε στείλει τον λογαριασμό.
 
Να ρωτήσω και εγώ κάτι;Γιατί οι Κυβερνήτες στα ελικόπτερα κάθονται δεξιά;
 
Στο ελικόπτερο της Sky gREECE ;;;;
 
giorgosk":htax9ug5 said:
Δηλαδή με ενδιάμεσο σταθμό απαγορεύεται να πας Αμερική;


Όχι δεν απαγορεύεται, αλλά δεν συμφέρει πάντα. Αν πας από ένα δημοφιλές ευρωπαϊκό αεροδρόμιο (LHR, CDG κλπ) και με μια δημοφιλή αεροπορική εταιρία, το εισητήριο οικονομικής θέσης μπορεί να κοστίζει πολλές χιλιάδες Ευρώ! :wall: :wall: Όμως οι απευθέιας από Αθήνα κοστίζουν γύρω στα 600 Ευρώ :great: (δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά κάπου εκεί).
 
Αυτό που λες βασίζεται σε αυθαίρετα συμπεράσματα και εννοείται πως η τιμολογιακή πολιτική της SkyGreece στα δρομολόγια ήταν εκτός τόπου, χρόνου και αεροπορικής πραγματικότητας.
 
Αγαπητέ Stelionas, εκτίθεσαι διαρκώς. Βέβαια, διασκεδάζουμε και λίγο με τα γραφόμενά σου (είχαμε κάποτε έναν κυρ-Γιώργη, έχω καιρό να τον ακούσω). Αλλά, ρε παιδί μου, εκτίθεσαι. Ή πολύ νέος, ή πολύ γέρος, ή πολύ άσχετος.
 
Stelionas παίζει να σαι ο πιο άσχετος Το χιλιάδες ευρώ στην οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό που το είδες ;;

Για κάνε μια πρόχειρη αναζήτηση και τα λέμε μετά.....
 
Εγώ που θέλω να πεταχτώ μέχρι το Σίντνεϊ, να πάρω δάνειο δηλαδή? Μάλλον όχι, θα έχω υπομονή και θα περιμένω πότε θα ανοίξει και πάλι ο παππάς την ιερή εταιρεία, θα κάνω και τάμα μήπως και βάλει από Θεσσαλονίκη για Αυστραλία μέσω Ασγκαμπατ.
 
Επειδή οι τελευταίες συζητήσεις δεν προσφέρουν κάποια νέα για την skyGreece (όχι ότι θα υπάρξει κάτι καινούριο ποτέ...) κλείνω το νήμα για μερικές μέρες.
 
Top