Lufthansa στην Ελλάδα

Τα συγκεκριμένα leisure δρομολόγια η LH τα κάνει κατά κύριον λόγο Σαββατοκύριακα όπως το MUC-HER -που αυξάνεται το S16 σε 2xweekly (καθε 67). Αυτά τα slots/αεροσκάφη έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιούνται (ειδικά Σάββατο απόγευμα/Κυριακή πρωί) οπότε από το να κάθονται φαντάζομαι καλύτερα είναι να εκτελούν τέτοια leisure δρομολόγια. Το ίδιο κάνει πχ τα τελευταία χρόνια και η ΒΑ. Και με μικρές συχνότητες σίγουρα οι πτήσεις γεμίζουν και ειδικά Ιούλιο-Αύγουστο σίγουρα δεν προσφέρουν LCC τιμές.

Eπίσης μιας και αναφέρθηκα στο MUC-HER η Α3 το επόμενο καλοκαίρι αυξάνει τις συχνότητες από 4 σε 6xweekly (εκτός Παρασκευής), οπότε A3/LH μαζί θα έχουν έως 8 πτήσεις την εβδομάδα.
 
Μα ούτε οι lcc προσφέρουν χαμηλές τιμές Ιούλιο, Αύγουστο και αυτός είναι ένας λόγος που βλέπουμε και "ακριβές" αεροπορικές να πετάνε πλέον και leisure. Αν έχαναν λεφτά δεν νομίζω να το έκαναν μόνο και μονο για να μην κάθονται τα α/φη...
 
Και ενδεχομένως νέες απεργίες από την Παρασκευή, αυτή τη φορά από τα πληρώματα καμπίνας…
 
Ευχάριστη αναβάθμιση της ψυχαγωγίας στις πτήσεις της εταιρείας από ΑΤΗ για Γερμανία, τώρα στα Α321 υπάρχει το In-flight entertainment που μπορείτε να δείτε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική από CD ή ραδιόφωνο, στο κινητό σας ή στο tablet σας. :great:
Η μόνη προϋπόθεση πριν την επιβίβαση θα πρέπει να φορτώσετέ την εφαρμογή app.
Τώρα δεν υπάρχουν οθόνες οροφής και η παρουσίαση σωστικών γίνεται ξανά σε φυσική μορφή.

http://www.lufthansa.com/us/en/Lufthans ... ent-by-app

η διασκέδαση δεν έχει καμία σχέση με κάτι γλάρους που μας έχουν φλομώσει με ηλιοβασιλέματα, παραλίες και φαγώσιμα καλούδια. . (όλα αυτά στην οθόνη οροφής)
 
Για ολο τον Νοέμβριο οι πτήσεις LH1282/LH1283 θα πραγματοποιούνται με Β737-800 της SunExpress Deutschland

:arrow: routesonline
 
Φρανκφούρτη-Σαντορίνη κάθε Σάββατο από 31/03/2018...

Frankfurt – Thira eff 31MAR18 1 weekly
LH1288 FRA1325 – 1725JTR 320 6
LH1289 JTR1820 – 2030FRA 320 6

:arrow: routesonline
 
Και έξτρα πτήση στο ATH-FRA 1,3,5,7 στις 1115
 
οποτε θα ναι 18x weekly? γιατι παλια ειχε 21 και εκοψε το βραδινο

edit: τελικα τη θερινη σεζον θα ναι 25x weekly...
 
Ερώτηση: Αν ταξιδεύεις ευρώπη με Economy Light, εκτός από τη βαλίτσα-χειραποσκευή μπορείς να πάρεις στην καμπίνα και μια δεύτερη χειραποσκευή διαστάσεων 30 x 40 x 10 εκ; Ρωτάω γιατί έχω πολλά χρόνια να ταξιδέψω με lufthansa και στη σελίδα τους δεν είναι σαφές αν η δεύτερη χειραποσκευή ισχύει για την economy light.
 
Top