Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιο επίσημο και μη, νέο σχετικά με την προκήρυξη της ολυμπιακής , γιατί έχουν περάσει 2 βδομάδες και απόσο γνωρίζω από άτομα που έχουν υποβάλει αιτήσεις δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση ακόμα. Έγραψε ένας συμφορουμίτης παρατήρησα ότι ήδη προσέλαβε 10 άτομα , αυτό σημαίνει οτί όσοι ελπίζουμε άδικα περιμένουμε και έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις?? :(
Ευχαριστώ των προτέρων
 
Άκουσα ότι έχουν πέσει ήδη τα πρώτα τηλεφωνήματα. Έχει να κάνει με τα επίθετα ή όχι αν γνωρίζει κάποιος γιατί άτομο με επίθετο που αρχίζει από Μ τον έχουν καλέσει ενώ άτομο με επίθετο από Σ όχι. Ισχύει κάτι τέτοιο??
 
Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες προσλήψεις πέραν των 10 που είχαν επιτυχώς περάσει τη διαδικασία πέρυσι . Ένα νούμερο που ακούγεται είναι 8 με 10 ακόμα άτομα .Όποιος γνωρίζει κάτι περαιτέρω ας προσθέσει :mrgreen:
 
Όποιος πέρασε την αξιολόγηση της εν λόγω εταιρίας πάντως θα ήταν το λιγότερο αδαής να μη καταλάβει οτι υπήρχαν άτομα μιλημένα και η όλη διαδικασία θύμιζε ανατολίτικη αγορά (γελάκια και αγκαλιές υποψηφίων με επιτηρητές πρίν την έναρξη της αξιολόγησης, άτομα να μελετάνε όχι μόνο το τεχνικό μέρος αλλά και τα ψυχομετρικά τέστ!) . Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι το οτι υπήρχαν βύσματα, αλλα το γεγονός οτι τράβηξαν 60(!) άτομα για 8 θέσεις οι οποίες στην ουσία ήταν προκαθορισμένες. Να μην αναφέρω τον "κύριο" που υποτίθεται ήταν H.O.T. ο οποίος είχε παεί απο πάνω απο έναν candidate και του υποδείκνυε τις σωστές απαντήσεις αλλά σήκωνε το κινητό του τηλέφωνο κατα τη διάρκεια της εξέτασης μιλώντας με κανονικό τόνο φωνής και η αποκορύφωση;! - χτύπησε στον ώμο τον μπροστινό μου 10 λεπτά πριν τη λήξη της προθεσμίας και του είπε με ύφος "αντε τι τα κοιτάς και τα ξανακοιτάς, δώστο να τελειώνουμε!" Καλή επιτυχία λοιπόν στα βύσματα και να έχουν υπ όψιν τους οτι στο captaincy δεν παίζει βύσμα.. Όσον αφορά την επίθεση του συμφορουμίτη που υπέδειξε οτι υπήρχαν βύσματα και τα σχόλια του τύπου να τραβας φωτογραφίες όταν οι άλλοι πετάνε τα Dashάκια.. θα το αφήσω ασχολίαστο.. όπως προείπα: καλή επιτυχία στα LPCs και αργότερα με το command course.. θα σας πετύχω σε κάποιο sim στο μέλλον να με διασκεδάσετε τα μάλα.

Ένας χαρούμενος πλέον first officer cadet της flybe.

Γιατί στο ελλαδιστάν μόνο με βύσμα πάμε μπροστά!
 
ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου φίλε μου pappasotb1, καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την νέα σου εργασία. Εδώ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ποτέ δεν πρόκειται να φτιάξει η κατάσταση είναι όπως το ΔΝΤ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ. :wall:
 
Ναι δυστυχώς όλοι μιλάνε και στάζει το στόμα τους μέλι για το πόσο αξιοκρατικά είναι τα πράγματα, λές και οι 30-40 εξεταζόμενοι που έχουν παέι στο selection χωρίς βύσμα, έχοντας λιώσει κυριολεκτικά στο διάβασμα να είναι εντελώς ηλίθιοι ώστε να μη σχολιάσουν το τι συνέβη. Ίσως επειδή είναι οι ίδιοι περιορισμένης ευθύνης και βουτυρόπαιδάκια και να μη καταλαβαίνουν οτι και με βύσμα να πας, πρέπει να τηρείς κάποια μετριότητα και κάποια σχήματα - όχι να είσαι εριστικός και να το παίζεις μαμιάς και aviator με πλάτες άλλων! :wall: .. Αλλά όπως λέει και ο απλός λαός, γυρνάει ο τροχός, μαμάει και ο φτωχός.. :banana: σε λίγα χρόνια οι εταιρίες θα τα βρούν μπροστά τους που δεν θα μπορούν να κάνουν κυβερνήτη κανέναν απο τα στραβάδια που προσλαμβάνουν τώρα. Πονάει η αλήθεια αλλά θα την πω όσο σκληρή και αν ακούγεται στα χαϊδεμένα αυτάκια μερικών.
 
Ότι είπε ο pappasotb1 επιβεβαιώθηκε μόλις τωρα.
Με πήρε ,ο συνήθης ευγενικός κύριος, και μου είπε
-"Συγγνώμη για την καθυστέρηση, όμως άργησε πολύ να ολοκληρωθεί η διαδικασία."
-"Δέν πειράζει" του λέω εγώ , υποψιασμένος για τη συνέχεια. "Πείτε μου! " εύθυμα.
-"Απλα να σας ενημερώσουμε ότι οι θέσεις έχουν πληρωθεί για φέτος."
Κάνω και γώ λίγο το χαζό/καημένο και ρωτώ με ένα υφάκι αφελές και ανέμελο...
-"Δηλαδή κ. ....., έχω αποτύχει?"
Και μου λέει κι αυτός με κομπιασμένη φωνή
-"Εμ...όχι , απλά έχουν πληρωθεί οι θέσεις για φέτος."
-"Εννοείτε ότι δέν έχω περάσει στο επόμενο στάδιο αξιολόγησης, σωστά?" του απαντώ κ γώ κοφτά και χαμογελαστά.
-"Όχι ακριβώς απλά έχω ενημερωθεί απο τη διεύθυνση ότι έχουν πληρωθεί οι θέσεις και πέρνω να ενημερώσω τον κόσμο", μου απαντά γνωρίζωντας ότι γνωρίζω το φιάσκο. "Πάντως ευχαριστούμε............." συνέχισε με τόνο βιαστικόκαι μετανοημένο.


:laola: :party: :1:
 
θα υποθεσω οτι πιλοτος ο οποιος δεν εκανε για τις ελληνικες εταιριες, εκανε για τη flybe. φανταστειτε ποσο υψηλα ειναι τα στανταρ των ελληνικων εταιριων!!
θα νιωθω περισσοτερη ασφαλεια τωρα οταν πεταω στην ελλαδα
 
H olympic air ειδικα εχει πολυ κακη εμπειρια απο τη flybe και τους χειριστες της μιας και στην αρχη υπηρχαν πολλοι απο εκει που πεταγαν τα dash..Aρα η flybe δεν ειναι το καταλληλο παραδειγμα μιας και το επιπεδο της olympic air ειναι πολυ υψηλοτερο πραγματικα
 
Top