Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Παντως αν κανει την "απειλη"του πραγματικοτητα και σηκωθει και φυγει απο Ελλαδα θα ηθελα να δω τα νουμερα του Ελ.Βενιζελος μετα..Για να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης με τις γνωστες"φανφαρες"οτι η Α3 συνεβαλε αποφασιστικα στην αυξηση της κινησης..
 
Και ύστερα φωνάζουμε που μας αποκαλούν ανόητους. :D
Αυτό και αν ήταν σχολιασμός... :thx: ότι η Ryanair έσωσε τον ΑΙΑ. :thx:
Πρέπει να πέφτει πολύ λάδωμα... εδώ... :rant:
 
Δεν πέφτει και κανένα τρομερό λάδωμα, AirServ λέγεται ο κύριος/α. Και η SkyServ κάνει το handling της Ryanair. Οπότε οι αδυναμίες υπάρχουν, ανθρώπινο είναι.
 
Σίγουρα με τον έναν η τον άλλον τρόπο η FR έχει βοηθήσει στο θετικό πρόσημο.

Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι στο αεροδρόμιο των Χανιών το 2015 διακινήθηκαν περίπου 3 εκατ επιβάτες . Το 1 εκατ (περίπου) ήταν από την FR. Τις επόμενες μέρες θα σας παραθέσω τους αριθμούς που απεικονίζουν και την πραγματικότητα.

Το θέμα είναι να μην περιμένουμε ρυθμούς ανάπτυξης στα αεροδρόμια μας μόνο από την FR αλλά και από άλλους αερομεταφορείς.
 
spotterakis":1ivm68rv said:
Tα δρομολογια με εξαίρεση της Σόφιας δεν ειναι νέα..αφου ξεκινάνε τώρα απο το εαρινό!...

ε δεν τα ξέρεις μωρέ, κλασσικές κουτοπονηριές της Ryanair που όταν ένα δρομολόγιο το συνεχίζει και χειμώνα, ...το βαφτίζει νέο!
 
Οχι αγαπητοι δεν εχω καμια σχεση ουτε με Skyserv ουτε με Ryanair...ενας ταπεινος υπαλληλος τουριστικου γραφειου ειμαι που εχει απλως καλους φιλους μεσα στα πραγματα...Απλα για να ειμαστε αντικειμενικοι στα ποσοστα αυξησης του ΑΙΑ ας βγαλουμε τους επιβατες της FR και να δουμε την πραγματικη αυξηση που εφεραν οι εθνοσωτηρες της Α3..Μαλιστα δεν ειναι τυχαιο οτι η αυξηση των επιβατων ξεκινησε μολις μπηκε και η FR στο παιχνιδι της Ελλαδας.Γιατι πχ δεν ειχε αυξηση το 2012;Το 2013;Δια τουτο πριν κρινετε να καθαριζετε καλα το πληκτρολογιο για να γραφετε σωστα πραγματα..Οχι ευκολες κριτικες τυπου"της Skyserv ειναι κτλ"...
 
Έτσι είναι, πές τα χρυσόστομε. Ο Βασιλάκης φέρνει αεροπλάνα για να έχει παντού στην πίστα σκιά ο 747.

Καλά, τα νούμερα τα είδες πριν γράψεις; Μπορείς να τεκμηριώσεις τον ισχυρισμό σου;
 
AirServ":1xeg1b1z said:
Μαλιστα δεν ειναι τυχαιο οτι η αυξηση των επιβατων ξεκινησε μολις μπηκε και η FR στο παιχνιδι της Ελλαδας.

Μα είναι καταφανέστατο, απορώ πως δε το βλέπετε όλοι!!!

Τ ι να πει το γεγονός ότι από τότε που μπήκε η FR στην ATH η A3 έχει ξεκινήσει περίπου 50 νέα δρομολόγια και από 130 έχει 200 πτήσεις τη καλοκαιρινή περίοδο (καθημερινά)... Η FR τα έκανε όλα!

:with:

Και το πρωτογενές πλεόνασμα η FR το έφερε!
 
Έχουμε βγει way off topic, μιας και το συγκεκριμένο θέμα αφορά τις νέες βάσεις της FR και όχι την αύξηση στην επιβατικη κίνηση του AIA. Ο επίλογος λοιπόν είναι ότι η FR παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του AIA, όχι όμως τον κύριο.
 
Top