Hermes Airlines

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Για το SΧ-BHR ετσι ειχε γραψει το skyliner-aviation.

Απο την αλλη, δεν την "ξαπεστειλα" εγω την εταιρεια σε αυτη την κατηγορια.. :banana:
 
Βγήκαν έξω από το runway όπως γλιστρανε τα μοντέλα της dior στην πασαρέλα του Παρισιού, έσκασε το καρπούζι στο climb και άνοιξε τρύπα διαστάσεων καπακιου υπονομου, και παρόλα αυτά, αυτοί ακόμα πετάνε, μπράβο τους που κρατάνε, τους εύχομαι κάθε επιτυχία, πάντως ανταξιοι του ονόματος Ερμής δεν είναι.
 
Αμα το λες εσυ, ε, δεν ειναι.
 
Kαλώς ή κακώς αυτά συμβαίνουν στις αεροπορικές. Το θέμα είναι να μην έχει κλείσει γιατί είναι κρίμα τόσοι εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους. Από εκει και πέρα είναι γεγονός ότι υπάρχουν φήμες περί κλεισίματος. Ας ελπίσουμε να μην ισχύει. Αν και νομίζω ότι στους χειριστές δεν έχει ανακοινωθεί κάτι officially.
 
H εταιρία ουσιαστικά έχει κλείσει. Στα χαρτιά όχι ακόμα. Το BHR πάει Τζιμπουτί για να αντικαταστήσει ένα από τα 2 Airbus που πετάνε εκεί. Οι πτήσεις της Daalo με τα αεροσκάφη της Hermes συνεχίζονται αλλά με ένα ιδιότυπο καθεστώς ενοικίασης της ενοικίασης ω ενοικίαση.
 
To SX-BHT ειναι απο τις 4 Μαρτιου σε πτησεις KIV-DME-KIV για την Air Moldova, με βαση τα οσα λεει το skyliner-aviation.de.
 
Στέφος":2ptoczkg said:
To "μπαρουτοκαπνισμενο" πλεον SX-BHT ειναι απο τις 4 Μαρτιου (!!!) σε πτησεις KIV-DME-KIV για την Air Moldova, με βαση τα οσα λεει το skyliner-aviation.de. Που σημαινει οτι επισκευαστηκε σε χρονο ρεκορ. Ή οτι θα ακουσουμε συντομα παλι "νεα" του...

........Construction Number (MSN) 666........... :evil:
 
Βρε παλιοπαιδα,το 666 ειναι το S.
 
To μπαρουτοκαπνισμένο ειναι το SX-BHS, οχι το BHT.
 
Ποσο δικηο εχεις!Το Ταυ ειναι το 666&το σιγμα το βομβαρδισμενο!
 
Top