Skygreece Airlines

Αλλη μια μεγαλη και τεραστια εταιρια εκλεισε.... Κριμα!
 
Μεγάλη και τεράστια ??????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!. Η μοναδική Ελληνική Υπερατλαντική Αεροπορική Εταιρεία !!!!!!!!!!. Τουλάχιστον την Ελληνική Σημαία δεν έπρεπε να την σβήσουν από το κάθετο σταθερό να μην την ρεζιλεύουν περαιτέρω.
 
Καλησπέρα κύριοι, παρθενικό πόστ. Σας διαβάζω από το 2013 όπου και έφυγα από την Ελλάδα για εργασία στο εξωτερικό και επειδή θα πέταγα για πρώτη φορά.
Θα κάνω την νεκρανάσταση γιατί χθές βράδυ ενεπλάκησα σε επεισόδιο με τον "παππά" της SkyGreece στο facebook.
Η ιστορία έχει ώς εξής, ανοίγω το fb και βλέπω από το προφίλ του Ι.Καλλιάνου (καλά καταλάβατε του Εκπροσώπου τύπου της Ε.Κ) φωτό με τον Αλεξανδρή και τον τίτλο: Με τον πάτερ Νικόλαο Αλεξανδρή συζητάμε τα προβλήματα της ομογένειας. Να σημειώσω πως τον είχε ταγκάρει κανονικά.
Τότε πετάχτηκα εγώ και έγραψα σχόλιο, περιληπτικά: Τα προβλήματα του απόδημου ελληνισμού που προκάλεσε ο κος Αλεξανδρής,με το κανόνι και το ξεκρέμασμα των επιβατών που δεν είχαν κάποια πληροφόρηση και έχασαν τα $ τους και έψαχναν ένα εισιτήριο για την επιστροφή?
Αμέσως μετά απάντησε ο Αλεξανδρής λέγοντας μου ότι πρέπει να ντρέπομαι και ότ θα κινηθεί από αύριο νομικά εναντίων μου.
Στο ενδιάμεσο έκανα κοινοποίηση της φωτογραφία στην αντίστοιχη ομάδα SkyGreece Troubles και έγινε πανικός. Αγανακτισμένοι επιβάτες σχολίασαν την φωτό του Καλλιάνου, ο Καλλιάνος είχε σβήσει τα δικά μου σχόλια και του Αλεξανδρή στον οποίο δεν έβρισα και το πρωί όλα είχαν κατέβει και δε πρόλαβα να τα κάνω print screen. :?
Αυτά τα ολίγα με την επεισοδιακή εγγραφή μου στο Airliners.gr :D
 
Εγώ πάλι δεν μπορώ να τον βρω τον κ.Αλεξανδρή στο facebook, μήπως είναι εύκολο ένα λίνκ με το προφίλ του; Αν για διάφορους λόγους δεν θέλεις να το δώσεις δημοσίως, μπορείς να μου το στείλεις μέσω προσωπικού μηνύματος, δυστυχώς έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε μαζί του μέσω αυτού εδώ του φόρουμ.
 
Εν το μεταξύ τι συμβαίνει με τον Ταξιάρχη; Τι απέγινε αυτό το 763; Παρακαλώ να μην εμφανιστούν οι κωμικοί του φόρουμ αυτού, να μου πουν ότι η εταιρεία δεν έχει κλείσει.
 
astronautofemotion":2ewgxin1 said:
Εν το μεταξύ τι συμβαίνει με τον Ταξιάρχη; Τι απέγινε αυτό το 763; Παρακαλώ να μην εμφανιστούν οι κωμικοί του φόρουμ αυτού, να μου πουν ότι η εταιρεία δεν έχει κλείσει.
4-5 post πιο πανω βρισκεται η απαντηση σου...
 
http://Www.airliners.net/photo/-/-/2830796
Δημοσιεύθηκε πριν λίγο καιρό στον Big Brother. Τώρα τί σημαίνει αυτό το παρκάρισμα μπορεί κάποιος να μάς...διαφωτίσει; Είναι η τελική διαλογή;
 
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία μάλλον έχει πάει για πάντα εκεί. Θα έχει την ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα αεροσκάφη που είναι τριγύρω του.
 
Top