Νέοι προορισμοί - Ellinair

spotterakis":3dxzs49g said:
..καμία προοπτική για κάτι σταθερό και ανταγωνιστικό απέναντι στην Α3..ναι είναι τσάρτερ για γερμανούς αλλά ακόμα κι αυτά από εταιρείες όπως X3, DE,ST κτλ.. έχουν ένα σταθερό πρόγραμμα όλο το καλοκαίρι και δίνουν δυνατότητες μιας εναλλακτικής..Το πρόγραμμα της ELΒ όχι..μέχρι στιγμής..εκτός αν τροποποιηθεί..
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος άλλα X3, DE, ST δεν πετάνε καθόλου Θεσ/κη, κι απ' ότι είδα η Χ3 πουλάει SKG με ΑΒ κ 4U/EW. Όταν δεν έρχονται οι κολοσσοί, περιμένεις απ΄την EL να πάει να ανοίξει την αγορά μέσα σε ένα καλοκαίρι; Δες σε αντιδιαστολή το HER, ντου κανονικό έκαναν εκεί γιατί υπάρχει έτοιμη κατάσταση...
 
το ξέρω οτι δεν πετάνε Θεσ/νικη..Απλά τις ανέφερα ως παράδειγμα τσαρτερ πτήσεων με σταθερό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει ως ένα βαθμό και το εξερχόμενο ρεύμα.Αντιθέτως οι πτήσεις της ELB όταν ειναι δύο τώρα, δύο μετά και όχι έστω όλη τη θερινή σεζόν δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω κι ας τις διαφημίζουν στον κόσμο..
 
Εντός Απριλίου ανοίγει Θεσσαλονίκη-Λάρνακα με τρεις πτήσεις την εβδομάδα( Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή)
 
Προσφορά της Ellinair Θεσσαλονίκη - Λάρνακα από 19,86 €

Περίοδος αγοράς εισιτηρίων: 11/04/16 - 21/04/16
Περίοδος ταξιδιού: 21/04/16 - 30/09/16

http://news.moi-tour.com/mt/email/e88f1 ... 475578384a
 
Γνωρίζει κανείς αν η εταιρεία θα βάλει και άλλους προορισμούς για το καλοκαίρι ή το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί;
 
Εβαλε SKG-RHO,KIT αλλά έβγαλε FCO, αγνωστο γιατι..
 
To δρομολόγιο yo-yo SKG-ATH επιστρεφει με 2 πτησεις την εβδομάδα!! :shock: Παρ κ Κυρ στις 1800μμ..μεγάλη επιτυχια..καλυτερα να καλυπταν το κενο στο προγραμμα κ την πτητικη αξιοποίηση του α/φους με καποιο αλλο δρομολόγιο που πραγματικα εχει αναγκη η πόλη κι οχι με 2 την εβδομαδα Αθηνα-Θεσ/νικη..τι ακριβώς περιμενουν να πετυχουν απεναντι στα 9-10 καθημερινα των Α3/FR?? :rolleyes:
 
είναι οι μέρες και οι ώρες που έχει και κίνηση, προφανώς
 
Σαφώς , αλλά παραμένει το ερώτημα αν θα ήταν ευκολότερο να κάνει "αρπαχτή" σε κάποιο δρομολόγιο με λιγότερο ανταγωνισμό (σε κάποιο νησί). Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρουν, αλλά κι εμένα εντύπωση μου κάνει η επιλογή τους.
 
Μπορεί να μην είναι προορισμός αλλά είναι είναι δημοσιότητα. Με πρωτοβουλία του Mouzenidis Travel και της Ellinair διοργανώθηκε και κερδήθηκε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! Η μεγαλύτερη Ελληνική Σαλάτα. Έφυγαν τα πρωτεία από τους Κρητικούς.

http://eu.greekreporter.com/2016/08/22/ ... ed-square/
 
Top