AIA Gates

Μια διόρθωση:Οι θέσεις στάθμευσης Α01 και Α03 εξυπηρετούν αφίξεις και αναχωρήσεις τόσο πτήσεων προς και από χώρες της Συνθήκης Senghen όσο και εκτός.Επίσης,υπάρχει ο λεγόμενος "δορυφορικός" σταθμός των οποίων όλες οι θέσεις στάθμευσης είναι συνδεδεμένες με γέφυρες απο-επιβίβασης.
 
Σωστά, ας προσθέσουμε και το satellite (A30-A39).

Επίσης, άλλοι οι θέσεις στάθμευσης και άλλο τα gates (τα οποία ακολουθούν το συμβολισμό ΑΧΧ για x-Schengen και ΒΧΧ για intra-Schengen). Νομίζω δηλαδή πως όταν η θέση Α03 χρησιμοποιείται για schengen αντιστοιχεί στο gate B02.
 
Στο Δορυφορικό Αεροσταθμό, υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε Intra και Extra Schengen;
 
Ξέρετε, υπήρχε σχετικό topic εδώ στο forum αλλά είναι νεκρό εδώ και κάτι χρόνια: LGAV satelite terminal.
 
Ναι,υπάρχει διαχωρισμός για Εκτός Schengen προορισμούς στο βοηθητικό αεροσταθμό.Δεν θυμάμαι όμως ποιές θέσεις-έξοδοι επιβίβασης είναι.
 
Όταν ήμουν στο τμήμα συνοδών από το 2003-2009 όλα αυτά τα είχα δουλέψει. Θυμάμαι ακόμα το σκηνικό από μέσα.Το Α03 extra είναι το Β01 intra.Το Α01 extra είναι Β02 intra (swing gates).Διότι ανεβαίνουν αριθμητικά προς αντίθετες κατευθύνσεις. Στο satellite η περιοχή extra είναι τα gates A30,Α31,Α32&Α33 και swing gates τα Α34&Α35.Συνήθως ο ΑΙΑ πάρκαρε τις αφίξεις charter από Ευρώπη στο Α34 σαν πρώτη επιλογή,πράγμα που δεν κατάλαβα ποτέ.Ξεκινάς με το μπαλαντέρ; Καμμιά φορά πήγαινα τρέχοντας από την υπόγεια διάβαση.Είχαμε μάθει το τέρμιναλ σαν την τσέπη μας.Το δε σατελίτε (έτσι το λέγαμε με αγάπη) είχε μία διαρρύθμιση πού έπρεπε να έχεις γνώσεις Αιγυπτιολογίας για να θυμάσαι.Οσο πηγαίνανε το δυσκολεύανε.Μιά φορά είχε πεί υπάλληλος τής πίστας: "αν μείνω μέσα θα με βρουν μετά από τρείς μέρες".Και εκείνα τα diversion τής Air 2000 από Αγγλία πού προσγειωνόντουσαν λόγω καιρού Σκιάθου και μετά ακυρώνανε... Και καλά αν έπρεπε να τούς πάμε στο main terminal με λεωφορεία τούς αφήναμε στις αφίξεις extra. Αν όμως έπρεπε να περπατήσουμε από κάτω έπρεπε να πάω και εγώ μαζί για να τούς ανεβάσω από μία σκαλίτσα στα αριστερά πού δεν φαινόταν, ώστε να μη συνεχίσουν μέχρι το τέλος τού διαδρόμου και εγκλωβιστούν στις αφίξεις intra.... Άντε, τί μού θυμήσατε...
 
Re: Gates των πτήσεων

thannonis":2ht48z4s said:
Σε επικοινωνία μου με την σελίδα του αεροδρομίου στο Facebook για την εμφάνιση των gates των πτήσεων στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου, με διαβεβαίωσαν πως στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής τους θα περιλαμβάνεται αυτή η υπηρεσία. :D


Η αναβάθμιση της εφαρμογής έγινε αλλα το info για τις πύλες πουθενά... :rolleyes:
 
Και ενα χρόνο μετα ειναι γεγονός. Με την νέα έκδοση της εφαρμογής βλέπουμε και το gate. :thx:
 
Μπορεις να μας διαφωτισεις σχετικα με την εφαρμογη ?Την εχω κατεβασμενη σε android αλλα δεν μπορω να δω την πυλη αναχωρησης. :mrgreen:
 
Σε iOS βγήκε διαθέσιμη ενημέρωση σημερα(;). Λογικα πρεπει να υπαρχει διαθεσιμη ενημέρωση και για android. Τσέκαρε στο play store. ;)
 
Top