Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ίσως λόγω της θέσης της να εξυπηρετεί πελάτες και από άλλους πλανήτες :D ή απλά να έγραψαν
λάθος και να εννοούσαν 1 δις.
 
το 5B-DCR εδω και μερες εκτελει δρομολογια προς ελληνικα νησια για λογαριασμο καποιας τσαρτεριστικης εταιρειας.
 
Mε κωδικό QS επιχειρεί άρα Travel Service/Smartwings εκ Τσεχίας...
 
το 5B-DCR είδα στο airfleets που εχει config. C12 και Y132. Mε 144 μόνο καθίσματα θα πετάει για την Cobalt ή εχει γίνει κάποια αλλαγή ήδη?
 
Φτάνει η "μεγάλη μέρα" για την Cobalt Air. Αύριο Πέμπτη 7-7-2016 ξεκινά (καλώς εχόντων των πραγμάτων) εμπορικές πτήσεις. Η πρώτη θα είναι η CO516 στις 6:00 το πρωϊ με προορισμό το Manchester, και θα ακολουθήσει στις 6:50 η CO718 για την Αθήνα.

Το τι μέλλον έχει η Cobalt θα φανεί στην πράξη. Τα μεγαλεπίβολα σχέδια για πτήσεις προς Η.Π.Α., Καναδά, Νότια Αφρική και Κίνα με προβληματίζουν. Όπως λέει και η παροιμία, "όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι". Δεν μπορούμε όμως να προδικάσουμε τίποτα πριν καν αρχίσουν οι πτήσεις. Στις μέρες μας ή αναπτύσσεσαι ραγδαία ή χάνεσαι.

Σίγουρα ευχόμαστε η νέα εταιρεία να εδραιωθεί, να αναπτυχθεί και να καλύψει εμπορικά το κενό που άφησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές. Εμπορικά, γιατί συναισθηματικά η απώλεια του εθνικού αερομεταφορέα που είχε το όνομα της χώρας αφήνει ένα κενό που δεν κλείνει.
 
Aκόμα να μάθουμε όμως ποιο θα είναι το δεύτερο τους αεροσκάφος.
 
Στη Λάρνακα μέχρι και σήμερα το πρωί ένα αεροσκάφος είχε... :rolleyes:
 
Αυτή την στιγμή (8:33 π.μ.) στο FlightRadar24, δείχνει για την πτήση της Αθήνας status "unknown", και την πτήση του Manchester να εκτελείται με το Α320 της Astra Airlines (SX-DIO)!
 
Η πτήση τελικά αναχώρησε 10.40 με 4 ωρες σχεδόν καθυστέρηση, δεν την λες και την καλύτερη αρχη.
Όπως είπε και ο φίλος panos με δανεικό αεροσκάφος η πτήση για Μάντσεστερ!!
 
Η καθυστέρηση στην πτήση της Αθήνας οφείλεται σε λανθασμένη ένδειξη βλάβης. Το αεροπλάνο αυτό μετά έχει πτήση για Λονδίνο Stansted.
 
Top