Αγνοείται 777 της Malaysia AL

Άλλη μια είδηση σχετικά με την Αμέλια Έρχαρτ (προφανώς η ΜΗ370 προχωρά γρήγορα για να γίνει το πρώτο επιβατηγό αεροσκάφος που δεν πρόκειται να βρεθεί, όπως η Αμέλια Έρχαρτ που όμως ήταν μόνη της):
Βρέθηκε νέο κομμάτι της Malaysia Airlines στην Τανζανία

Στο άρθρο, εκτός των άλλων επιβεβαιώνεται ότι:
"Η Κίνα, η Μαλαισία και η Αυστραλία έχουν επιβεβαιώσει ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ανασταλεί μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση στα εναπομείναντα 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτός κι αν προκύψουν νέες ενδείξεις για την ακριβή τοποθεσία όπου θα μπορούσε να έχει καταπέσει το αεροσκάφος."
 
Εμένα γιατί δε μου κάθεται καλά ο νότιος Ινδικός παρά τα όσα λένε για τα θαλάσσια ρεύματα; Θα θεωρούσα πολύ πιο πιθανό να έχει πέσει στο δυτικό Ινδικό κάπου ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Αφρικής. Δηλαδή όλα τα κομμάτια που βρέθηκαν, παρασύρθηκαν από το νότιο Ινδικό και κατέληξαν είτε στην Αφρική είτε στα νησιά που είναι ανοικτά των ακτών της; Τόση σύμπτωση πια; :rolleyes: :|

Άλλωστε κανένας δεν ξέρει ποια πορεία ακριβώς ακολούθησε και για πόσες ώρες. Θα μπορούσε να είχε πάρει δυτική πορεία αφού χάθηκε από τα ραντάρ και να πετάει ευθεία για ώρες μέχρι την Αφρική έως ότου τελείωσαν τα καύσιμα.

Και συνεχίζουν να ψάχνουν στη μέση του πουθενά... :wall:

Θεωρίες συνωμοσίας αλλά όχι ότι όλοι οι άλλοι κατάφεραν να το βρουν... :banana:
 
Δεν είναι και πολύ μεγάλη σύμπτωση!
Από τη στιγμή που έπεσε νότια του ισημερινού, είναι μετεωρολογικώς βέβαιο ότι δεν πρόκειται να παρασύρθηκε προς βορρά.
Έστω ότι κάποια κομμάτια ταξίδεψαν νότια (νοτιοανατολικά, νοτιοδυτικά κλπ). Πού μπορεί να έφτασαν; Σίγουρα κάπου που δεν υπάρχουν άνθρωποι για να τα βρουν. Άρα ΧΑΘΗΚΑΝ. Τα μόνα σημεία όπου θα μπορούσαν να τα βρουν είναι οι ανατολικές ακτές της Αφρικής και οι δυτικές ακτές της Αυστραλίας.
Το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί κομμάτια στο νότιο μέρος της Ασίας, συνηγορεί στο να έχει πέσει νότια του ισημερινού. Αλλά μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ ωκεανό.
Το γεγονός ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί ακόμα και μετά από χρόνια, είναι σαφές πλήγμα για το παγκόσμιο αεροναυτιλιακό σύστημα. Είναι φανερό ότι κάτι πρέπει να γίνει ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο φαινόμενο.
Είναι κρίμα για τους συγγενείς των θυμάτων.
 
MH370 was flown into water, says Canadian air crash expert

Δείτε και σχολιάστε το ακόλουθο άρθρο στο site του BBC και αγνοείστε τις ελληνικές παραφράσεις του:

MH370 was flown into water, says Canadian air crash exper

Περιέχει και φωτογραφίες του πρόσφατου ευρήματος.
 
Το αν κάποιος κινούσε τις επιφάνειες δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Αυτός ο κάποιος θα μπορούσε να είναι και κάποιος υπολογιστής (λέγεμε αυτόματο πιλότο). Το σκάφος έπαψε να εκπέμπει την ώρα που υπολογίζεται ότι τελείωσαν τα καύσιμά του.
Και στον δικό μας Ήλιο υπήρχε ο ιπτάμενος φροντιστής στο πιλοτήριο αλλά δεν ήταν δυνατόν να σώσει το αεροσκάφος.
Ο ειδικός θυμίζει περισσότερο Kαναδό "Expensive".
Βέβαια η διαπίστωση που κάνει είναι διαπίστωση.
 
Top