Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το να κοιτάς αν κοστίζει λιγότερο "σπάζοντας" το εισητηριο στις συνιστώσες του, όπως ανέφερε ο sunnysky, είναι πάντα καλή ιδέα, ιδίως όταν δεν υπάρχει θέμα "σφιχτού" connection, όπως όντως δεν υπάρχει στην περίπτωσή σου στο ΥΥZ. (Τα δικά μου δρομολόγια στα "Επόμενα ταξίδια του airliners.gr", σχεδόν όλα αποτελούνται από πολλαπλά εισητήρια).

Για το ΑΤΗ-ORD/YYZ-ATH η αναφερθείσα τιμή της fluege.de (563 EUR) είναι προσφορά εάν πληρώσεις με VISA (ή με την δική τους fluege.de MasterCard Gold). Με άλλους τρόπους πληρωμής είναι 614 EUR.
Mέσω kayak.fr η United βγάζει τιμή 582 EUR σε μερικό codeshare με AC.
Μέσω kayak.com έχει $623 (=556 EUR) με AC/Α3, στέλνοντάς σε στο OneTravel.com. Ακριβώς στις ίδιες πτήσεις και τιμή σε στέλνει η hipmunk, αλλά σε στέλνει στο CheapOair.com, που είναι της ίδιας ιδιοκτησίας και πλατφόρμας με τον OneTravel.
Κτλ. κτλ..

Όπως βλέπεις υπάρχει μεγάλη ποικιλία! Εάν επιλέξεις ταξ. γραφείο για το οποίο δεν έχεις εμπειρία (π.χ. το OneTravel πιο πάνω), κάνε μια έρευνα αγοράς για reviews κτλ. πριν αγοράσεις. Μερικά από τα λιγότερο γνωστά μπορεί να μήν έχουν και τόσο καλή φήμη, ιδίως αν παρουσιαστούν προβλήματα στο δρομολόγιό σου (ακυρώσεις, απεργίες, καθυστερήσεις κλπ.) ή δεν έχουν τρόπους να επικοινωνήσεις επαρκώς μαζί τους.
 
Καλημερα, ψαχνω για εισιτηρια (οικογενεια με 2 μικρα παιδια) απο Φρανκφουρτη για Θεσσαλονικη στις 30/9 ή 29/9 με επιστροφη 2 ή 3/10 .Μου φαινονται ακριβα τα εισιτηρια με την ΑΕΕ και θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει μια ενημερωση σχετικα με τις τιμες της ΑΕΕ και το πως διαμορφωνονται.Εχει νοημα να περιμενω μεχρι μεσα Σεπτεμβρη μηπως πεσουν οι τιμες; .Η Ryanair δεν αποτελεί επιλογη διοτι πρεπει Σαββατο πρωι να ειμαστε θεσσαλονικη και οι πτησεις της ειναι την Τριτη ή το Σάββατο απογευμα .
Ευχαριστω
 
Kαλημέρα. Με ένα γρήγορο ψάξιμο, για τις μέρες που θες η Aegean το δίνει στα 1082€ στον Go Light ναύλο (μόνο με χειραποσκευή) και στα 1382 στον Flex (με βαλίτσα). Η εναλλακτική είναι η Air Berlin στα 1250 (με βαλίτσα + επιλογή θέσης), αλλά με ανταπόκριση στο Βερολίνο.

Βλέποντας ότι η διαφορά στην τιμή δεν είναι τεράστια, θα πρότεινα να κλείσετε με την πιο βολική όσον αφορά τα παιδιά, εκτός κι αν τους αρέσουν οι πτήσεις, οπότε ο κλήρος πέφτει στην Air Berlin.

Μην περιμένεις όμως να φτηνήνουν τα εισητήρια, μάλλον για πιο πάνω τα βλέπω.

Ελπίζω να βοήθησα.
 
Μπορείτε να πάτε απευθείας με πτήση της Aegean και επιστροφή μέσω BEG με Air Serbia .Η τιμή ανέρχεται στα 940 ευρώ. Η Air Serbia έχει δωρεάν αποσκευή. Δες το στο skyscanner.
 
Σας ευχαριστω.
επειδη κανω συχνα την διαδρομη μου φανηκαν ακριβα τα εισιτηρια για την συγκεκριμενη περιοδο .
Πτηση με connection δεν φαινεται για πιθανη επιλογη λογω παιδιών!
Αξίζει να κανω χρήση εξαργυρωση μιλιων (silver member μεχρι 7/17) ;
 
alipkok":blss7u23 said:
Αξίζει να κανω χρήση εξαργυρωση μιλιων (silver member μεχρι 7/17) ;
Με τέτοια τιμή σαφώς συμφέρει. Το θέμα είναι αν θα έχει διαθεσιμότητα
 
Ελπίζω αυτό να είναι το σωστό thread.

Τέλη Φλεβάρη πρέπει να ταξιδέψω από Μιλάνο στο Μαϊάμι για ένα εκπαιδευτικό workshop, και όντας φοιτητής το κόστος είναι βασικός παράγοντας. Μετά από κάποιο ψάξιμο έχω καταλήξει σε δύο επιλογές:

Η πρώτη είναι με Air Europa με ανταπόκριση Μαδρίτη, με το πρώτο σκέλος με 737-800 και το δεύτερο υπερατλαντικό με 787.

Η δεύτερη είναι με Iberia με ανταπόκριση επίσης Μαδρίτη, με το πρώτο σκέλος με Α320/321 και το δεύτερο υπερατλαντικό με Α330-300 (νομίζω για το -300).

Και οι δύο επιλογές για τις ημερομηνίες που με ενδιαφέρον βγαίνουν γύρω στα 450 Ευρώ με επιστροφή.

Υπάρχει και η επιλογή της American με απ' ευθείας πτήση από το Malpensa στο Miami International και λίγο πιο ακριβή αλλά 1) δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχω ανταπόκριση, και γλιτώνω και κάποια χρήματα, και 2) δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να κάνω 11,5 ώρες πτήση με τα 767-300ER της χωρίς personal IFE. Το κανα με την Delta πριν 6 χρόνια για JFK από Βενιζέλο, και δεν θα θελα να το ξανακάνω.

Θα χαρώ πραγματικά να διαβάσω τις γνώμες - συμβουλές σας :)
 
Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με μια κράτησή μου και δεν ήξερα που να το γράψω οπότε αν αυτό δεν είναι το σωστό θέμα ζητώ συγνώμη..

Έχω κλείσει ένα εισιτήριο από Νέα Υόρκη για Αθήνα 29/12-8/1 με Swiss/Lufthansa, αλλά θέλω να αλλάξω την ημερομηνία αναχώρησης σε λίγο νωρίτερα (21-25/12, οποιαδήποτε μέρα βρω το φτηνότερο εισιτήριο). Τηλεφώνησα στη Swiss την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπαν πως η φτηνότερη αλλαγή για 24 ή 25 είναι 750-800 ευρώ. Ξανατηλεφώνησα το Σάββατο το πρωί για να μάθω αν υπήρξαν αλλαγές στις τιμές (και αν όχι να κάνω την αλλαγή) και η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε μου έλεγε τιμές πάνω από 1200 ευρώ για όλες τις μέρες! Και από τότε όποτε παίρνω κάθε φορά μου λένε άλλα (χθες τηλεφώνησα και μου είπαν για 1400 και αμέσως μετά τηλεφώνησα στα γραφεία της Swiss στην Ελβετία και μου είπαν για 4000+!!! ενώ άλλοι μου λένε ότι δεν υπάρχουν καν θέσεις). Οι όροι του εισιτηρίου λένε πως η αλλαγή κοστίζει $300 + τη διαφορά στην τιμή. Οπότε βλέποντας πόσο κοστίζει ένα καινούριο εισιτήριο, η διαφορά της τιμής δεν είναι τόσο μεγάλη! Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει ή να μου εξηγήσει γιατί διαφέρουν τόσο πολύ οι απαντήσεις που μου δίνουν;

Επίσης σκέφτομαι ακόμα και να κλείσω καινούριο εισιτήριο στις ημερομηνίες που μ' ενδιαφέρουν αν βρω κάτι με κάτω από 1000 ευρώ, αφού μαζί με τα λεφτά που θα πάρω πίσω από την ακύρωση του κανονικού εισιτηρίου μου δεν είναι εξωφρενικό το ποσό και πιστεύω πως αξίζει..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκτιμώ οποιαδήποτε απάντηση/συμβουλή μπορεί να μου δώσει κάποιος!
 
dealber

καλημερα και καλες γιορτες ειδα αυτη την προσφορα ???
https://www.dealber.gr/deal/flyanywhere ... a-56309013

ξερουμε τιποτα για την dealber????? εχει χρησιμοποιησει καποιος τις προσφορες της?
ευχαριστω
 
Όποτε έχει προσφορά η Aegean την ανεβάζει και στη σελίδα της, όπως έχει κάνει πχ με το deals for you. Δες κι αυτό:

Συγχαρητήρια! Τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια είναι στη διαδικασία έκδοσης και θα σας αποσταλούν τις επόμενες ημέρες.

Αυτή η πρόταση από μόνη της φαντάζει ύποπτη. Γιατί να μην αποσταλούν άμεσα; Για να προλάβει ο τυπάκος να μαζέψει τη μπάζα του και να κλείσει τη σελίδα πριν αρχίσουν να τον ψάχνουν τα θύματά του;
 
Top