Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Ξερω ποσα ατομα περνανε και καθε χρονο παρακολουθώ τις προκυρηξεις και αυτα που λεω ειναι γραμμένα . Βεβαια το πόσοι περνανε τα ιατρικά τεστ και το πόσοι μπαίνουν εχει αρκετα μεγαλη διαφορα στους αριθμούς . Δεν σημαινει οτι επειδη μπαίνουν 40(ή όσοι ειναι καθε χρονο) τόσοι ειναι και αυτοι που βλεπουν 20/20. Το αν οντως τελειώνουν ως ιπτάμενοι δεν το ξερω αλλα ξερω οτι περνανε στο τμήμα αυτο. Αλλα ενταξει εσεις ξερετε καλυτερα εγω ειπα αυτο που διαβασα ,δεν εχω παει ποτε να δω τι ακριβως γινεται στις εξετάσεις .
 
Δεν είναι δύσκολο να βρεις 40 άτομα να βλέπουν άριστα στους τοσους υποψηφίους που υπάρχουν κάθε χρόνο.Δεν έχει όλος ο νεανικός πληθυσμός προβλήματα με την όρασή του.
 
Δεσποινίς Σαπφώ, δεν ξέρω αν μιλάς για τον εαυτό σου ή για κάποιον άλλον. Η κάθε Σχολή και ιδιαίτερα οι Στρατιωτικές, καθώς επίσης και η κάθε ιδιωτική εταιρεία βάζουν τα όρια, τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των υποψηφίων, αν τα έχεις συμμετέχεις αν όχι πάς κάπου αλλού. Σκέφθηκες άραγε να έχει κάποιος πρόβλημα όρασης και να πετάει με τέτοιες ταχύτητες, α/φη τόσων εκατομμυρίων πάνω από κατοικημένες περιοχές τι θα συμβεί αν για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν δει κάτι? Το βουνό έρχεται πολύ γρήγορα επάνω σου.
 
Εγω ειπα απλως αυτο που μου εχουν πει άνθρωποι σχετικοί με το αντικείμενο . Μην με φάτε κιολας :D . Δεν μιλαω προσωπικα ή Εκ πείρας οπως πολλοι σε αυτο το site αλλα με βαση καποια πραγματα που συνέλεξα απο πολλες συζητήσεις. Τίποτα περισσοτερο τίποτα λιγότερο
 
Καλησπερα, ειμαι 17 χρονων και φετος θα δωσω για την σχολη Ικαρων. Διαβασα την νεα προκηρυξη του 2016 για την σχολη ικαρων και ειδα οτι ειναι απαραιτητη η γνωση της αγγλικης γλωσσας σε επιπεδο Β2 και πανω, σε περιπτωση που καποιος δεν εχει το συγκεκριμενο πτυχιο αλλα εχει περασει απο τις πανελληνιες τοτε τι γινεται? τον απορριπτουν και παει στην σχολη 2ης επιλογης του μηχανογραφικου του; Η αυτο δεν ισχυει; Eπισης θελω να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να γινει δεκτος χωρις το πτυχιο αγγλικων! Ευχαριστω!
 
Το Β2 αν δεν κάνω λάθος αντιστοιχεί με το lower.Αν δεν έχεις lower ή άλλο αντίστοιχο προφανώς απορρίπτεσαι και πας στη σχολή 2ης επιλογής.Αν ξέρεις Αγγλικά και απλώς δεν έχεις το lower κοίτα μήπως προλαβαίνεις-αν και δε νομίζω-να πας να δώσεις να πάρεις το TOEIC.Εϊναι ισότιμο με Β2 αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σκορ.
 
Ειχα φτασει μεχρι β2 αλλα δεν ειχα δωσει για το lower, οποτε σε 10 μηνες πιστευω προλαβενω να το παρω, ευχαριστω για τις πληροφοριες, καλη συνεχεια!
 
Δώσε το TOEIC να εξασφαλίσεις το Β2.Είναι εύκολο.Δεν έχει προφορικά και έκθεση απλώς listening και γραμματική.Και μετά δώσε και για το lower.

To TOEIC κάνει κάθε εβδομάδα εξετάσεις.Νόμιζα ότι έδωσες φέτος,άρα προλαβαίνεις μέχρι το Μάιο.Δώσε αυτό και επικεντρώσου στα μαθήματα του σχολείου να περάσεις στη σχολή.Αυτό πρέπει να είναι ο στόχος σου.
 
Μονο το TOEIC αρκει για να μπω στην σχολη ικαρων ? Γιατι το lower ειναι λιγο πιο δυσκολο και επειδη εχω και τις πανελληνιες δεν νομιζω να μπορω να επιβαρυνθω επιπλεον τοσο πολυ ειναι περιορισμενες οι ωρες μου!
 
Το TOEIC είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.Κοίτα στο Ελληνοαμερικανικό να δεις τι σκορ χρειάζεσαι.Αρκεί να μπεις,αφού δεν περιορίζεσαι στο lower αλλά λέει Β2.Άρα όλα τα διπλώματα που είναι ισοδύναμα είναι αποδεκτά.Στο ΑΣΕΠ μετράει άρα θα μετράει και στην Σ.Ι.
 
Top