Ellinair - Προβλήματα

AEE320":tbf5regw said:
Ο λόγος που μπορώ να σκεφτώ οτι το έκανε αυτό είναι οτι χρειάζεται τα αεροσκάφη για τις έκτακτες πτήσεις που ανακοίνωσε για τα Χριστούγεννα εκείνες τις μέρες προς την Πράγα, τη Βουδαπέστη, τη Βιέννη, το Παρίσι και το Βερολίνο. Περισσότερες πληροφορίες και στο site της εταιρίας:
http://bit.ly/1MIEMQl

αν ίσχυει αυτό που λες, τότε οι ακυρώσεις θα ήταν μόνο για την περίοδο αυτών των πτήσεων και όχι για όλη τη σεζόν.
 
παντως στο σαιτ δειχνει κανονικά πτησεις εκτός Τριτης-Τετάρτης για όλη τη σεζον μεχρι τέλη Μαρτίου..
 
Ο Μουζενίδης δουλέυει πολύ με εκδρομές τουριστικών πρακτορείων και φαντάζομαι ότι Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά δεν τα υπόλόγισαν καλά και δεν τους έβγαινε το 2Χdaily για Αθήνα και την πάτησαν.

Για να είμαι δίκαιος απέναντί τους, με πήραν σήμερα τηλέφωνο ζητώντας συγγνώμη και προσφέροντάς μου ένα δωρεάν εισητήριο για προορισμό εσωτερικού.
 
Έτσι,τελείωσε το μαρτύριο;
 
Προβλήματα και με το color scheme

Περίεργα δημοσιεύματα άρχισαν να εμφανίζονται στα sites και τα έντυπα που απευθύνονται σε "ειδικό" και "ευαισθητο" μέρος του εκλογικού σώματος και σχετίζονται με τον λογότυπο της Ellinair, ακριβέστερα με το μοτίβο που είναι βαμμένα τα αεροπλάνα:

http://archive.is/hFgIt και http://archive.is/HJNZO
 
Δεν ξέρω ποιος και γιατί συνέταξε το συγκεκριμένο άρθρο αλλά τη πρώτη φορά που είδα το λογότυπο της ellinair σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο και μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση. Για μένα δεν έχουν καθόλου άδικο.
 
Α μιλάμε για σοβαρά site.
Μακελειο.γρ και αναπαραγωγή του απο παρόμοια ποιοτικά μέσα όπως το Katoxika nea....
Ζήτω η τρελά...
 
Δεν έχουν υπόσταση όλα αυτά! Ουδέποτε η εταιρία είχε σαν λογότυπο την Ελληνική σημαία! Απλά τα χρώματά της βασίζονται σε αυτή. Είναι λάθος νομικά να το κάνει αυτό, η Ελληνική σημαία δεν μπορεί, βάση νομοθεσίας, να χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς και ναι, είναι παράνομο όταν το κάνουν οι εταιρίες, όποιες και αν είναι αυτές άσχετα αν δεν υπήρχαν κυρώσεις, αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον που πάει με το ''γραμμα του νόμου!''..Όλα αυτά τα άρθρα απο τέτοια sait που μόνο σκοπό έχουν το click bating είναι εμετικά!

https://parisis.wordpress.com/%CE%B5%CE ... %B9%CE%B1/
 
Επίσης το ίδιο έχει κάνει η Ρεαλ Σοσιεδάδ και η Minolta. Δεν είμαστε καλά :wall: :wall:
 
Bladerunner":2xf0bptz said:
Δεν έχουν υπόσταση όλα αυτά! ... είναι εμετικά!
Αυτό δεν έχει σημασία, μετράει το ότι τέτοια δημοσιεύματα κάνουν "κλικ" και βρίσκουν ανταπόκριση σε μεγάλο ποσοστό ψεκασμένων αναγνωστών. Ο Νεοέλληνας εκπαιδεύεται από μικρός να λειτουργεί, να αποφασίζει και να ψηφίζει μέσα σε ένα περιβάλλον skewed reality (διαστρεβλωμένης πραγματικότητας), όπου Όλοι οι Άλλοι τον φθονούν και τον υπονομεύουν.
 
Top