Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Διαβασα οτι 8α υπαρχει τεστ οπου θα πρεπει να ριξω μια σφαιρα ενα συγκεκριμενο μηκος... Ισχυει?? θα πρεπει να αρχισω μαθηματα?
 
Ναι στις αθλητικές δοκιμασίες έχει και σφαιροβολία.Εντάξει μαθήματα δεν είναι απαραίτητα,δε σε ελέγχουν στην τεχνική αρκεί να πιάσεις το όριο 4,50μ το οποίο είναι μέσος όρος από ρίψη με το δεξιό και με το αριστερό χέρι.Δηλαδή αν είσαι δεξιόχειρας αρκεί να ρίξεις με αυτό 10μ και με το αριστερό 1μ και έχεις μέσο όρο 5,5μ και περνάς!!!Καλό είναι όμως να αρχίσεις από τώρα βάρη για να έχεις δύναμη διότι η σφαίρα είναι 7 κιλά αν θυμάμαι καλά.Πάντως τη σφαίρα τη ρίχνεις όπως θέλεις.Η τεχνική της σφαιροβολίας που βλέπεις στους αγώνες είναι δύσκολη και θέλει πολύ προπόνηση.
 
1)Καλησπέρα με λένε Σταύρο και φέτος το Μάιο δίνω Πανελλήνιες.Η σχολή Ικάρων είναι όνειρο ζωής για μένα.Πήγα για εξετάσεις στον οφθαλμίατρό μου και ενώ είχα πολύ καλή όραση (δηλαδή έβρισκα μέχρι και τους πιο κάτω αριθμούς) απέτυχα στο τεστ στερεοσκοπικής όρασης;Ήταν πολύ παράξενο κάτι τέτοιο καθώς πρώτη φορά του είχε τύχει τέτοια περίπτωση.Μπορεί σας παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει κανείς τι σημαίνει αυτό και αν είναι κάτι που θα με εμποδίσει από την επίτευξη του στόχου μου αυτού?2)Παρεμπιπτόντως τι είναι η σχολή Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων (δεν έχω καταλάβει γιατί άλλες φορές τη βλέπω στις Σχολές των Πανελληνίων και άλλες όχι)

Ευχαριστώ Πολύ, :D
 
Δεν ξέρω τι είναι η στερεοσκοπική μετρηση διότι δεν είμαι γιατρός.Καλό είναι να πας σε έναν εξειδικευμένο γιατρό.Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις γιατρούς που είναι πιστοποιημένοι για αεροπορική ιατρική.Θα σου πει σίγουρα αν περνάς ή όχι.
Οι ραδιοναυτίλοι είναι μια ειδικότητα ιπταμένων που απασχολείται στα μεταγωγικά και νομίζω και στο ιπτάμενο ραντάρ που έχει η Π.Α το ΑΣΕΠΕ.Δεν τους βλέπεις κάθε χρόνο στις πανελλήνιες διότι προφανώς η Π.Α δε χρειάζεται πολλούς.
 
Και πότε περίπου βγαίνει ανακοίνωση για το αν θα εισαχθεί η Σ.Ι.Ρ. σαν σχολή στις Πανελλήνιες;(Γενικά,για το αν θα εισαχθεί φέτος πότε θα μπορέσω να το μάθω;και έχει ίδιες εξετάσεις με τους ιπτάμενους;)
 
Δε γνωρίζω.Μία ερώτηση στο γραφείο επικοινωνίας κοινού της Π.Α θα σου λύσει όλες τις απορίες.
 
Οκ.Ευχαριστώ όπως και να χει γιατί με βοηθήσατε αρκετά.Εγώ όπως και να χει πρέπει να αφιερώσω μια χρονιά στο διάβασμα.... :wall: :D
 
Αρχικά κάνε μια επίσκεψη σε έναν γιατρό που γνωρίζει από αεροπορική ιατρική.Και φυσικά το διάβασμα είναι το πιο σημαντικό.Ακόμα και να πληρείς τις προϋποθέσεις,δε θα μπεις αν δε διαβάσεις!
 
Γεια σας είμαι 15 χρονών και θέλω πολύ να μπω στην σχολή Ικάρων πολιτικής αεροπορίας. θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν τελειώσω λύκειο ΕΠΑ.Λ με καλό βαθμό πάνω από 17 και περάσω με καλό βαθμό πανελλήνιες μπορώ να μπω σε αυτήν την σχολή. το πόσο για αυτή την σχολή πόσο είναι? Σε ποια μέρη της Ελλάδας υπάρχον αυτές οι σχολές? Και κάτι τελευταίο τι πτυχίο αγγλικών χρειάζομαι
 
Πάμε από την αρχή...
σχολή Ικάρων πολιτικής αεροπορίας
. Δεν υπάρχει. Είναι σα να λέμε "ένα κανταΐφι χωρίς σιρόπι και καρύδια", απλά δε γίνεται.

το πόσο για αυτή την σχολή πόσο είναι
Το πόσο είναι πάντα τόσο,ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω. Η ΣΙ είναι δημόσιο Α.Ε.Ι. άρα είναι δωρεάν.

Σε ποια μέρη της Ελλάδας υπάρχον αυτές οι σχολές?
Η Σχολή είναι μία, με έδρα το Τατόι.

τι πτυχίο αγγλικών χρειάζομαι
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά κι ελληνικά.

Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή χρονιά και καλές σπουδές.
 
Top