Αεροπορικές Εκδηλώσεις

Την Κυριακή 6/11, με αφορμή τη γιορτή της ΠΑ, θα έχει ένα μάλλον ενδιαφέρον show στο Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου, στη 1 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα (που περιλαμβάνει και εικονικό renegade με Airbus της Aegean αλλά και επίδειξη του ΖΕΥΣ) εδώ:

https://www.haf.gr/2016/10/eorti-tou-pr ... oporias-2/
 
Έχει κανείς καταλάβει το σημείο (θέαση) της επίδειξης? Πάρκο φλοίσβου, μαρίνα φλοίσβου, ή προς Εδέμ (στάση τραμ "Φλοίσβος")
 
Εχω παρακολουθησει και απο τα 3 σημεια και μεταξυ Φλοισβου και μαρινας , πιστευω ειναι το καλυτερο . !!

Επ'ευκαιρια να σας θυμισω οτι στις 10 Νοεμβριου θα αρχισουν να ερχονται , στην Σητεια , σταδιακα , τα 12 Tiger Moth .
Την 11ην , θα γινει σχετικη εκδηλωση και πτησεις πανω απο την περιοχη , και στις 12 θα ξεκινησουν το ...εγχειρημα των 8,000+ μιλιων , ( με την συνοδεια αεροσκαφων και ελικοπτερων υποστηριξης ) μεχρι το Κε'ι'π Ταουν .
Την Τεταρτη 9 του μηνα , ο επικεφαλης ( και οργανωτης , ΚΑΙ ενας απο τους πιλοτους της προσπαθειας ) Sam Rutherford , μαζι με το επιτελειο του ( περιπου 10 ατομα ) , θα πεταξουν με ΟΑ326 , απο ΑΤΗ ( 20:10) , για HER ( 21:00 ) .
Το σλογκαν τους ειναι = Crete2Cape
 
Σήμερα διεξήχθη στο κτήριο 17 της Διοίκησης του ΑΙΑ ημερίδα της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης (http://www.aviationsociety.gr) με 2 πάνελ.

Το πρώτο ήταν "Women in Aviation" (με την συμμετοχή, μεταξύ άλλων, της κυρίας Νίκης Καραγκιουλέ, αντιπροέδρου της Sky Express) και το δεύτερο ήταν “Analysis of the Greek Ground Handling Market”, όπου για πρώτη φορά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι οι CEOs των Goldair Handling, Swissport και Skyserv Handling Services, κ.κ. Παπαμιχαήλ, Ζέρμας και Βαρσάμης αντίστοιχα αναλύοντας trends και εξελίξεις, αλλά και ο Αλέξης Σιώρης, Manager, Ground Handling & Cargo Development, του ΑΙΑ.

Keynote Speaker ήταν ο Salvatore Sciacchitano, Εκτελεστικός Γραμματέας του European Civil Aviation Conference (ECAC), ο οποίος ανέλυσε τις δράσεις του ECAC στην Ευρώπη αλλά και στα πλαίσια της συμμετοχής στον ICAO.

Την ημερίδα έκλεισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του AIA, Δρ. Δημήτρης Δημητρίου.

https://i.imgur.com/OsnRD3y.jpg
https://i.imgur.com/D8jTJeK.jpg
https://i.imgur.com/ydx5HVn.jpg
 
Γνωρίζει κανείς αν φέτος του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο θα υπάρξει επίδειξη από το F-16 της Π.Α
 
Top