sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επειδή προφανώς δεν έχει καταλάβει ο rotomano (ίσως και ο KGP αλλά δεν κατάλαβα αν απάντησε χιουμοριστικά ή σοβαρά) κάτι που το έχουμε επισημάνει ως "μαργαριτάρι" εκατοντάδες φορές σε αυτό το φόρουμ, ας παραθέσουμε λοιπόν το σχετικό επεξηγηματικό topic viewtopic.php?f=9&t=6998 ώστε να βάλουμε ένα τέλος στους... "αεροδιαδρόμους".
 
GP707 μου αρεσει που εχεις αμφιβολιες... βεβαια εισε και "παλιατζουρα" boeing...σε εχουν παρει τα...χρονια...οποτε σε δικαιολογω...
 
Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια των Συντονιστών (ακόμα και από παλιά μέλη) και το χιούμορ δεν είναι πάντα εμφανές στο γραπτό λόγο, γι αυτό το ανέφερα. Το θέμα είναι ότι δεν το καταλαβαίνει και αυτός που πρέπει οπότε ας είμαστε πιο... εμφανείς :rolleyes:
 
Τελετή ονοματοδοσίας για το GRI υποθέτω...
Σημ. Η G3 τιμολογιακά έχει ξεφύγει...
 

Attachments

  • karpathosskafos.jpg
    karpathosskafos.jpg
    27,3 KB · Προβολές: 4.173
Αυτο με το cargo πήγε άπατο μιλάμε. Κλασική περίπτωση ανθρώπων με σύνταξη και valid το rating του classic έν έτη 2004(!). Νομίζω ότι το operation δεν είχε κλείσει ούτε χρόνο. Αυτο που ξέρω εγώ ειναι ότι είχαν μια φορά ένα πρόβλημα με τα φρένα στο Quito και έσκασαν όλα τα main gear. Είχε μείνει εκει μερικές μέρες γιατί διαπραγματευοντουσαν την τιμή της επισκευής με τον local approved maintainance organisation.
 
Στέφος":21ulfsxh said:
H φωτο ειναι απο το 2008... :p
Sorry δεν έγινα σαφής. Η φωτογραφία είναι του 2008 αλλά το 747 είναι ακόμα εκεί σε καλή κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Οκτωβρίου που είχα την πληροφόρηση.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top