Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
5B-DCU το 319 (msn 2662) που είναι ακόμα Montpellier, ετοιμάζεται..
 
Νέοι προορισμοί το Παρίσι απο τισ 27 Νοεμβρη και το Μπέρμιγχαμ.

Οι πτήσεις για το Παρίσι θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη - Κυριακή.

CO386 LCA - CDG 09.30 - 13.15
CO387 CDG - LCA 14.15 - 19.30

O αριθμός 386/7 ήταν αυτος των πτήσεων των Κ.Α :cry:
 
Γενικά, φαίνεται ότι η κατάσταση με την Cobalt έχει ομαλοποιηθεί με την ένταξη του Α319, με σχεδόν μηδενικές καθυστερήσεις σε όλες τις πτήσεις (3-4 ημερησίως) τις τελευταίες εβδομάδες αλλά και κατενθουσιασμένους επιβάτες στο Facebook.. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι, με σταθερά βήματα..
 
10 Δεκεβρίου η έναρξη πτήσεων για το Μπέρμιγχαμ με συχνότητα δύο φορές την βδομάδα Τετάρτη και Κυριακή. :great:
 
...και εκει που ειχαμε συνηθίσει το call sign τους ("Cobalt"), νά σου σημερα το 319 στην Αθηνα να καλεί ως "New Age". Ξέρει κανεις περί τίνος πρόκειται;
 
Το "Cobalt" είναι το brand name. Η εταιρεία είναι καταγεγραμμένη στα μητρώα ως "Cobalt New Age Airlines Group Ltd." Το είχε αναφέρει ο mxnk στην αρχή του topic.
 
Το καταχωρημενο call sign της εταιρίας είναι κανονικά "Νew age" ασχέτως που πιλότοι και ΕΕΚ λένε Cobalt λόγω ευκολιας και ελάχιστης πιθανοτητας συγχισης με άλλη γνωστή εταιρεία.
Παρόμοια κατάσταση είναι και της γνωστής μας Astra που κανονικά έχει call sign "Greek Star" όμως στο 98% των περιπτώσεων δεν καλείται έτσι.
 
Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως σχεδόν κάθε 3μηνο αλλάζει το α/φ leasing company;
To LY-SPC του 1994 ήταν νοικιασμένο από την Ilfc, ύστερα από την Small Planet Airlines ύστερα από την Grand Cru Airlines; πάντα όμως ως LY-SPC
 
Το 5B-DCU έφτασε στη Λάρνακα από Montpelier.
 
Top