Πιλότος και απολυτήριο λυκείου.

δεν μπορω να καταλαβω τα σχολια σας και γιατι ολοι μου λενε να σηκωθω και να φυγω απο ελλαδα. δεν ξερω εσεις τι μαθατε στο σχολειο εμενα ομως μου φαινεται χασιμο χρονου αφου μαθαινω 1000 αχρηστα και κατι σχετικο που κι αυτο χανεται μεσα στις τοσες βλακειες. μου θυμιζεται τους καθηγητες μου παντως χωρις να με ξερουν επειδη με βλεπουν γυμνασμενο και με ξυρισμενο κεφαλι αμεσως μου δημιουργουν προβλημα και μου δινουν αποβολες με το ετσι θελω...
 
Όχι δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει το λύκειο, λεφτά μόνο χρειάζονται, τα αγγλικά δεν παίζουν βασικό ρόλο, εάν γνωρίζεις κάποια βασικά θα είσαι εντάξει, άλλωστε τα γερμανικά είναι η παγκόσμια γλώσσα της αεροποριας, πολύ καλή σχολή είναι η αερολεσχη Αρκαδίας (υπάρχουν σχετικά θέματα σε αυτήν την ιστοσελίδα), αυτά είναι η βάση, γίνεσαι πιλότος.

Έπειτα, μόλις τελειώσεις από εκεί, βάλε 3.000 ώρες σε Cessna 152, κάνε ένα type rating στο εξωτερικό για το convair 990 (διότι δεν θα βρεις στην Ελλάδα σχολή που να στο δώσει, είναι ένα συγκεκριμένο αεροσκάφος που στα επόμενα χρόνια οι αεροπορικές εταιρείες, θα ζητήσουν αρκετούς πιλότους με αυτό το rating).

Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι, κι άσε τους άλλους να λένε!
 
ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας το λυκειο θα το τελειωσω η ηλικια που μπορω να φοιτησω στη σχολη με νοιαζει. αν ειναι τα 2 επομενα χρονια αφου στο σχολειο θα μαλακιζομαι μονο να μπορουσα να εκανα και αυτο να μην χανω το χρονο μου αδικα.
 
Καλύτερα να το σταματήσεις το σχολείο εάν θέλεις να ασχοληθείς με τα αεροπλάνα, χάνεις τζάμπα σημαντικό χρόνο που θα μπορούσες να τον αφιερώσεις ουσιαστικά σε ένα aviation school.

Να συμπληρώσω πως, ένας ακόμα τύπος αεροσκάφους όπου θα μπορούσες να κάνεις ένα type rating, είναι το IL 18, ρωσικής κατασκευής, ελικοφορο, χρησιμοποιείται αρκετά στην γερμανική luftwaffe ως cargo plane, και από low cost εταιρείες εντός Ελλάδας για domestic flights. Για αυτόν τον τύπο επίσης, θα υπάρχει αρκετή ζήτηση, τα επόμενα χρόνια από τις εταιρείες.
 
Έχε το σχολείο χεσμένο...μην πάρεις κανένα άλλο χαρτι... Αλλά όταν θα βλέπεις τους άλλους αυτά που κάνεις εσύ να καταλάβεις 1 βδομάδα αυτοί να κάνουν μια ώρα μην απορείς.
Και μην απορείς όταν κάποιοι βαρεθούν-κουραστούν και πιάσουν δουλειά γραφείου ή τέλος πάντων κάποια ανώτερη θέση και θα είναι 8-3 στο γραφείο και μετά σπίτι ενώ εσύ θα κάνεις red eye...

@austronaut of emotion...Τι του λες του παιδιού??? Ασε τα σαπάκια και πιάσε το dc-3!!!

ΥΓ. Ευχαριστώ που με ώθησες να φρεσκάρω τα Γερμανικά μου. Σκέφτηκα, πρόσθεσα μόνος μου το keit που λείπει και μετά το έβαλα το google translate να κάνει τη δουλειά, γιατί χωρίς το keit δεν το έπαιρνε. Μάλλον τα γερμανικά δεν τα είχα χεσμένα όταν ήμουν μικρός...
 
Κοίτα και εγώ έτσι έλεγα όταν ήμουν στην ηλικία σου αλλά μόλις απέτυχα στις πανελλαδικές τον στόχο μου (πυροσβεστική) τότε κατάλαβα ότι το σχολείο δεν πρέπει να το έχεις χεσμένο φίλε μου γιατί αν το έχεις χεσμένο σε χ@@ζει και αυτό μετά.

Λοιπόν επειδή και εγώ κάποτε στο βαθύ μέλλον θέλω να γίνω πιλότος το μόνο που θα σου έλεγα είναι άσε τα αγγλικά που είναι η βασική γλώσσα και μάθε γερμανικά ή γαλλικά μπορεί να σε πάρουν και για Test pilot στην Airbus αν ξέρεις γαλλικά. :D

Ρε Astronautoofemotion μη σου πω και type rating στο Junkers 52 η σε κάποιο δίπλανο σε τι δεκαετια έφτασα.

Λοιπόν πέρα από την πλάκα φίλε όπως λένε στο χωριό μου μια παροιμία και αυτό εφαρμόζω και εγω για να γίνω πιλότος "θέλει κ@@λο και άλλον κ@@λο και κομμάτι από άλλον κ@@λο" ελπίζω να κατάλαβες.

Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι θέλει πολύ δουλειά,θέλει και τα αγγλικά του,θέλει και πτυχίο Λυκείου.
Τα υπόλοιπα τα ξέρουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.

(Πραγματικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συντονιστές και τον διαχειριστή που λέγονται τέτοιες λέξεις εδώ μέσα γιατί δεν αρμόζει σύμφωνα με του κανόνες που έχω διαβάσει, απλώς μιλάω και μιλάμε έτσι για να καταλάβει το παιδί,δηλαδή μιλάμε την γλώσσα του.)
 
Συγνώμη από τους διαχειριστές του forum αλλά κάπου ξεφύγαμε:
überschalgeschwindig":1b640u1x said:
αφου στο σχολειο θα μαλακιζομαι μονο
Μήπως πρέπει σιγά-σιγά να κόψεις αυτήν την συνήθεια?
 
astronautofemotion":370ct2aa said:
το IL 18, ρωσικής κατασκευής, ελικοφορο, χρησιμοποιείται,,, και από low cost εταιρείες εντός Ελλάδας για domestic flights.
Ενδιαφέρον. Ποιές είναι αυτές? Ξέρεις δρομολόγια?
 
Είναι λυπηρό να εκφράζονται επιπόλαιες και παντελώς ανυπόστατες απόψεις προς έναν εμφανώς ανώριμο και παρορμητικό έφηβο 15/χρονο, όπως κυρίως αυτές παραπάνω του κ. astronautofemotion
 
Συγχωρέστε με σας παρακαλώ, παρασύρθηκα, εάν ο νεαρός είναι έστω και λίγο σοβαρός σε κάτι από αυτά που είπε, τότε θα καταλάβει ότι πρόκειται περί τρολινκ.

βάζω emergency squawk, και καλώ τους διαχειριστές να αναλάβουν δράση.
 
Top