Aegean Cabin Crew

Γεια σας!! Με καλεσαν για συνεντευξη στις 12/5 στις 10:30.. Ηθελα να ρωτησω ποση ωρα περιπου διαρκει η ολη διαδικασια...γιατι δουλευω το μεσημερι...και δεν ξερω πως θα το κανω με την δουλεια μου...υπαρχει καποιος που γνωριζει;;;; ευχαριστω πολυ!!!
 
Re: Aegean Cabin Crewσ

Βγήκε καινουρια προκήρυξη για αεροσυνοδούς με βάση την Αθήνα.
Εμενα βεβαια με κάλεσαν για συνέντευξη την πεμπτη στις 10:30 το πρωι.στο ενημερωτικό email που μου έστειλαν μου είπαν οτι θα πραγματοποιηθούν προσωπικές συνεντεύξεις την παρασκευη.
Το αν περαςες στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης στο λένε απευθείας ή σε ενημερώνουν αργότερα ;
 
Πριν ρωτήσετε το οτιδήποτε, διαβάστε το παρόν θέμα και ειδικά τα μηνύματα του 2016 γιατί υπάρχουν ήδη οι περισσότερες απαντήσεις.
 
Καλημέρα σας και καλή χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει, πότε λήγει η προθεσμία υποβολής βιογραφικών για ιπτάμενες συνοδούς την οποία έχει εξαγγείλει η Aegean. Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην ιστοσελίδα τους, έχω υποθέσει πως θα λήγει στις 31 Ιανουαρίου όπως και τις υπόλοιπες χρονιές, αν όμως κάποιος έχει οποιαδήποτε διαφορετική πληροφορία, παρακαλώ να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ :)
 
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε σένα! Η προθεσμία έχει λήξει, δεδομένου ότι έχουν ήδη γίνει οι κλήσεις για τα interviews. Εύχομαι να σε βοήθησα!
 
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Απ' ότι είδα εχουν εξαγγείλει νέα προκύρηξη η οποία καταχωρήθηκε στις 7 Ιανουαρίου...
 
Χαίρομαι πολύ και εύχομαι καλή τύχη σε όποια εταιρεία κι αν κάνεις αίτηση! :p
 
Καλησπερα σας, ενδιαφερομαι για την θεση του ιπταμενου φροντιστη.Θα ηθελα να ρωτησω αν προσλαμβανει η Aegean ανδρες γενικα η προτιμαει να παιρνει ελαχιστο αριθμο ανδρων.Επισης γνωριζω μονο πολυ καλα Αγγλικα δυστυχως δεν ξερω δευτερη γλωσσα αρα σα να λεμε να μη ελπιζω και πολλα; Τελος θα ηθελα να ρωτησω τι να προσεξω σε τυχον κληση μου σε συνεντευξη και γενικα συμβουλες οι οποιες θα μου φανουν χρησιμες εμενα η σε οποιον/οια παει στη συνεντευξη
ΥΓ. Συγνωμη για το μηνυμα/δοκιμιο που εγραψα

Καλη επιτυχια σε οσους πανε !!
 
Παίρνει και άντρες αλλά περιορισμένο αριθμό.
 
Υπάρχει και σχετικό προωθητικό παιχνίδι, όποιος πετύχει άντρα φροντιστή σε πτήση κερδίζει 500 μίλια επιβράβευσης. Στην Olympic Air τα μίλια είναι happy, τα διπλά δηλ. 1000.
 
Top