Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Που ξέρεις! Μπορεί να είναι ο launch customer για το 320 Freighter!!! :mrgreen:
 
Η λίστα πάντως είναι έτοιμη και απλώς περιφέρεται στα δέοντα υπουργεία (ΥΕΘΑ, ΥΥΜ&Δ κλπ) μέχρι να οριστικοποιηθεί το περιεχόμενό της. Πάντες οι μη-περιεχόμενοι καλούνται για κομπαρσικό εσπρέσσο... Αντε να βγει και το MOU, να πέσουν καμιά 200αριά αποστρατείες να κλάψουν μανούλες!
 
Καλησπέρα σας,

μολις τελειωσα την εκπαιδευση χειριστης αεροσκαφων ( Ready Entry, ATPL frozen, CPL IR) και ψαχνω θεση εργασιας πανω σ αυτον τον τομεα.

Αλλα χρειαζομαι καποια βοηθεια στο γραψιμο συνοδευτικης επιστολης και βιογραφικο.

Υπαρχουν καποια παραδειγματα συνοδευτικης επιστολης και βιογραφικου; Που θα μπορουσατε να μου στειλετε;

Η καποια ιστοσελιδα που παρεχει τετοιο ειδους επιστολες και βιογραφικα;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων
 
Η Wizzair προσφερει δυο επιλογες:

1) ΑΦΟΥ περασεις το selection της εταιρειας σου ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και μετα πηγαινεις να κανεις το type rating self sponsored (12.000-13.000 €). Αυτο σου εξασφαλιζει οτι δεν θα κανεις αδικα τον τυπο και μαλιστα σου δινουν μισθο απο την πρωτη ημερα (training salary, οχι πληρη)

2) Παλι αφου περασεις το selection υπογραφεις συμβολαιο με τριετες bond. Σε αυτη την περιπτωση το type rating χρεωνεται 15.000 € και σου παρακρατειται σε μηνιαια βαςη απο τον μισθο σου ενα ποσο για την αποπληρωμη του. Ομως, στο τελος της τριετιας και εφοσον παραμεινεις στην εταιρεια σου επιστρεφουν 7.500 € μετρητα σαν bonus. Αρα τελικα ο τυπος θα σου εχει κοστισει μονο 7.500 € ενω ταυτοχρονα θα εργαζεσαι με κανονικο μισθο.
 
Και αν εισαι 250 ώρος upgrade περίπου στα 3-4 χρονια
 
Upgrade στις 3.500 factorised ωρες ή στις 3.000 factorised με recommendation.
 
Αρα όσοι έχουν ΤR Α320 και δεν έχουν πάνω από 500 ώρες αποκλείονται.
 
Top