Νέοι προορισμοί - Ellinair

Λοιπόν λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος το Ηράκλειο δεν θα έχει βάση, η βαρύτητα δίνετε στην Μόσχα όπου θα ανοίξουν μια βάση για το καλοκαίρι. Τα συμπεράσματα δικά σας, δεν μιλάω από την εταιρεία,γιαυτό παίζει να είναι και λάθος αυτά που λέω, όμως αυτή η πληροφορία κυκλοφορεί στο Μακεδονία.
 
Η εταιρεία θα έχει βάση και στην Μόσχα το επόμενο έτος. Φαίνεται και από τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που έχει αναρτήσει και ψάχνει άτομα για Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Μόσχα.

Εδώ η αγγελία
 
OA702":105p3jbf said:
Tελικά η άποψη σου ποιά είναι; Στο ένα πόστ λες ότι "προφανώς" φεύγουν άδεια απο Θεσ/κη και στο επόμενο, επειδή μάλλον αντιλήφθης ότι θα κλείσει το μαγαζί με 60+ φέρι προς/απο Ρωσία, το διορθώνεις και αλλάζεις την άποψη σου...

Η άποψη συμφουρομιτη μου είναι αυτή που έθεσα στο δεύτερο μου ποστ καθώς κατάλαβα ότι δεν συμφέρει να στέλνει άδεια αεροπλάνα από την Θεσσαλονίκη μετά και την πρώτη απάντηση σου OA702 που λες ότι 《Tουλάχιστον, θα επιστρέφει Θεσ/κη με επιβάτες ή τα φέρι θα γίνουν 2Χ; Ιδού η απορία... 》 ,αλλά μετά περνούμε και την απάντηση μας από τον Άκη και τον astronautofemotion ότι θα ανοίξει βάση στην Μόσχα οπότε ήμαστε καλυμενοι και οι δύο.

Καλά ξεκινήματα να ευχηθούμε!!!!!!
Καλές πτήσεις και πάντα γεμάτες από την βάση της Μόσχας!!!!!!
 
Παιδιά τα πράγματα ειναι απλα ουτε ferry ουτε τίποτα. Απλα σε μια ανάπτυξη του δικτύου η εταιρεια προτίθεται θα ανοίξει βάση πέραν της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου και στη Μόσχα ωστε να πετύχει καλύτερες ώρες για τους τουρίστες άφιξης στην Ελλαδα
 
Χωρίς να τους υποστηρίζω απόλυτα, καλά θα κάνουν, για να μπορούν να πετάξουν και πέρα από Ελλάδα. Ίσως υπάρχει κάποιο δρομολόγιο χρυσορυχείο ώστε να βγάλουν τα σπασμένα από αλλού ή για τον χειμώνα. Επιπλέον θα έχουν και άλλη πρόσβαση στην εκεί αγορά με βάση εκεί αφού λογικά η ανάπτυξη τους δεν είναι τύπου Ryanair αλλά με γραφεία, αντιπροσώπους κτλ. Μη ξεχνάμε ότι επάνδρωσαν με βοηθητικό προσωπικό το γραφείο για τις βίζες στη Ρωσία. Άντε να δούμε τι θα δούμε!
 
Nέες απευθείας πτήσεις:
• από/προς Θεσσαλονίκη - Μόναχο
• από/προς Θεσσαλονίκη - Στουτγκάρδη
• από/προς Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη
• από/προς Θεσσαλονίκη - Κολωνία
• από/προς Ηράκλειο - Μόναχο
• από/προς Ηράκλειο - Βερολίνο

https://www.facebook.com/ellinair.airline/?fref=ts
 
Νεες δεν τις λες,διοτι τις περισσοτερες απο αυτές τις έκανε και το 2016,απλά οι συχνοτητες αυξανονται..
 
Aκόμη ένας παίκτης στη γραμμή φετίχ
:arrow: 2w(4,7) JTR-ATH από 25/5 έως 28/9 με rj85

Επίσης, η βάση της Μόσχας προσθέτει Ρόδο
:arrow: 2w(3,7) SVO-RHO από 28/5 έως 8/10 με 319

Τέλος, βλέπω και Ζάντε, δεν είμαι σίγουρος όμως αν πρόκειται για νέο δρομολόγιο
:arrow: LED-ZTH από 29/5 έως 2/10 κάθε 10-11 μέρες με 737
 
JTR ATH είχε και πέρσι με τα νοικιαρικα LY. Δε θυμάμαι μέρες και ώρες, ήταν πάντως HER-JTR-ATH-JTR-HER.
 
Απότι φαίνεται μυρίστηκε το κενό που αφήνει η Ryanair κόβοντας πτήσεις στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και από τις 20 Φεβρουαρίου η Ellinair θα πετά 4 φορές την εβδομάδα, (κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή)
και από τις 22 Ιουνίου, 5 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
 
Top