Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα έφυγε το SX-DGW για DNR.
 
Εχτές Κυριακή πάντως το DGX έκανε μερικα touch & go στο RHO...ως Α3 6400...
 
Γνωρίζουμε πότε αναχωρούν τα άλλα δύο αεροσκάφη πρήην turkish ,βλέποντας στο flightradar το dgx σχέδον καθημερινά εκτελεί δοκιμαστικές πτήσεις προς Ρόδο ή Ηράκλειο.
 
Δεν είναι δοκιμαστικές .Παιδιά που τέλειωσαν το τύπο επιτυχώς από το φετινό ΑΤΟ εκτελούν τις τοπικές πτήσεις πιστοποίησης στο Α320 . :mrgreen:
 
Alex-LGSA":2ee3wwic said:
Σήμερα έφυγε το SX-DGW για DNR.

Ξαναγύρισε στην Αθήνα χτες,σύμφωνα με το FR24.
Τώρα τι δουλειά είχε εκεί ένας Θεός ξέρει;
 
To DGW είναι αραγμένο εξω απο το υπόστεγο με ουδετεροποιημένα χρώματα (---> κουραμπιές)
 
Δηλαδή όπως τα 2 DH8D της Ολυμπιακής το (SX-BIT,SX-BIU) που πήγαν έγιναν κουραμπιέδες και γύρισαν στην Αθήνα.

Αλήθεια γνωρίζει κανένας επι την ευκαιρία για ποιό λόγο όταν αυτά τα αεροπλάνα (οπως τα DH4 και το 320) έρθει η στιγμή να γυρίσουν πισω απο εκει που νοικιαστηκαν,για παράδειγμα πήγαν να ξεβάψουν τα χρώματα τους για να γίνουν άσπρα σε κάποια αεροδρόμια,γιατί δεν παραμένουν στα αεροδρόμια αυτά και επιστρέφουν στην Αθήνα;
 
Για την ολοκληρωση των διαδικασιων και ελεγχων πριν την επιστροφη στον ιδιοκτητη. Οποτε βρεθει κενο σλοτ στο βαφειο πανε και ξεβαφονται. Μπορει να ειναι στην αρχη, στη μεση ή στο τελος της περιοδου που χρειαζεται για να ετοιμαστει το αεροπλανο να αποχωρησει απο μια εταιρια.
 
Βλέπω ότι τα δύο αεροσκάφη πρώην turkish ακόμα παραμένουν Άθηνα ή κάνω λάθος; Κανονικά δεν λέμε ότι τα αεροσκάφη στον αέρα βγάζουν χρήματα παρά στο έδαφος;
 
Νομίζω οτι ειχε ειπωθεί εδω μέσα οτι τα αεροσκάφη SX-DGW,SX-DGV,SX-DGX θα επιστραφούν και έχουν ξηλωθεί κουρτίνες κλπ ετσι ειχα διαβάσει εδω μεσα.
Μονο το τελευταίο πετάει λογικά ακόμη.
 
Top