Aegean Cabin Crew

Ήμουν στο πρώτο γκρουπ συνεντευξεων και είχαν πει μέχρι αρχές Φεβρουαρίου.εσύ πότε είχες πάει??.καλή επιτυχία να έχουμε και όποτε βγουν !!!
 
Εγώ ήμουν στο δεύτερο! Πήγα στις 26/1, μάλλον γι' αυτό. Καλή επιτυχία σε όλους
 
και εγώ ήμουν 25/1 & 26/01 για συνέντευξη και στις 27/01 μου ήρθε το παρακάτω μύνημα :

'' θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στην επιλογή για την κάλυψη της θέσης Μέλους Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών.
Σε συνέχεια της επεξεργασίας του συνόλου των αιτήσεων που λάβαμε και της αξιολόγησης των υποψηφίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε.
Η αίτησή σας καταχωρήθηκε στο αρχείο μας όπου και θα διατηρηθεί για ένα έτος ούτως ώστε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση που προκύψει μελλοντικά κάποια θέση εργασίας, η οποία να ανταποκρίνεται στο επαγγελματικό σας προφίλ.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.''

Υπάρχει κάποια κοπέλα που της είπαν για εκπεύδευση ?
 
Εχουν παρει ηδη καποια ατομα για εκπαιδευση..
 
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!!!!! Δεδομένου πως η προκήρυξη δεν έχει "κατέβει" ακόμα απ' το site της Aegean, να υποθέσω πως οι συνεντεύξεις συνεχίζονται? Αν κάποια κοπέλα έχει κάποια σχετική πληροφορία και μπορεί, ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και πάλι σε όλες!!!!!
 
Καλησπερα παιδια!Υπαρχεις καποιος που να εστειλε το cv tou στην aegean μετα τις 20 Ιανουαριου και να τον εχουν καλεσει για συνεντευξη;;Σας ευχαριστω!
 
Καλησπερα με πηραν τηλ σημερα για να παω 20/2. Ειναι κανενας αλλος που θα παει εκεινη τη μερα για συνεντευξη? Επισης ηθελα να ρωτησω επειδη δεν ειμαι απο αθηνα, 1 μερα κραταει η διαδικασια της συνεντευξης η μπορει να χρειαστεί να παω και την επομενη μερα?
 
Καλησπέρα σε όλους! Jimma μπορείς να μου πεις πότε είχες στείλει cv ;
 
Νομιζω γυρω στις 17/1!
 
Εγω 2-3 μέρες μετά...Οπότε υποθέτω πως εχω ελπίδες. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Καλή επιτυχία !!!
 
Top