Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Aπο επικοινωνία άλλου υποψηφίου με ασεπ,τα αποτελέσματα θα βγουν αρχες μάρτη και οι βαθμολογητές είναι "ειδικοί και έρχονται".
 
Πώς έγινε αυτή η επικοινωνία;Οσες φορές έχω καλέσει ,πάντα υπάρχει ταινία.Εχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία;Παίζουν με την υπομονή στο ΑΣΕΠ... :rolleyes:
 
Αρχές Μάρτη; Τόσο αργα;
 
Δια ζώσης έγινε.Το θέμα είναι πως είναι τόσο άμπαλοι,που η ημερομηνία που έδωσαν για Μαρτη πέφτει..σαββατοκύριακο!Νομίζω πως απλά δεν ξέρουν και μέχρι να εμφανιστούν οι βαθμοί λένε στο περίπου.
 
Παιδιά έχει κανείς κάποια ιδέα;
Πείτε ότι παίρνουν κάποιον μετά τον διαγωνισμό. Αν αυτός είναι ιδιωτικός υπάλληλος υπάρχει κάποιο περιθώριο που πρέπει να παραιτηθεί; Ας πούμε μόλις βγουν τα αποτελέσματα, πριν κάνει τα χαρτιά, πριν γίνει ο διορισμός; Πότε;
 
Μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της ορκωμοσίας.

Το δημόσιο δεν το αφορά (με την επιφύλαξη για υπαλλήλους που υπηρετούν ήδη ως μόνιμοι στο δημόσιο) που δούλευες και μέχρι πότε.

Οι διοριστέοι θα κληθούν να καταθεσουν στην υπηρεσία τα χαρτιά για την πρόσληψη (κάποια θα είναι τα ίδια χαρτιά που καταθέσατε στον ΑΣΕΠ αλλά τώρα τα καταθέτετε στην ΥΠΑ και για πρόληψη όχι για συμμετοχή σε διαγωνισμό οπότε μην αρχίσετε τα "γιατί ξανά τα ίδια χαρτιά κλπ" ) Μετα από κάποιο διάστημα θα εκδοθεί το ΦΕΚ διορισμού και μετά την έκδοση του ΦΕΚ θα σας ειδοποιήσει η ΥΠΑ για την ημερομηνία ορκωμοσίας.

Η σχέση εργασίας με το δημόσιο ξεκινά την ημέρα της ορκωμοσίας. Εγώ ορκίστηκα 23/1 και δούλευα μέχρι 21/1. Για τον υπολογισμό όμως των συντάξιμων ημερών εργασίας αλλά και της προϋπηρεσίας για αλλαγή βαθμού κλπ ως έναρξη υπολογίζεται η ημέρα δημοσίευσης του ΦΕΚ.

Άρα ημερομηνία διορισμού είναι η ημερομηνία έκδοσης του ΦΕΚ διορισμού αλλά μέχρι και την ημέρα της ορκωμοσίας δεν είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι, δεν πληρώνεστε από το δημόσιο, δεν γίνονται ασφαλιστικές κρατήσεις για εσάς από το δημόσιο.
 
Ευχαριστώ πολύ! Πολύ κατατοπιστικός!
 
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη.Τα αποτελέσματα θα βγουν με τις προσαυξήσεις του πτυχίου ,μάστερ κτλ ή απλώς θα βγει ο Μ.Ο των δύο σταδίων με τους αντίστοιχους συντελεστές;
Επίσης,αν γνωρίζει κάποιος, τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν και το πού διορίζεται ο κάθε επιτυχόντας;'Η αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις κανείς μέσα στη ΣΠΟΑ μετά την πεντάμηνη εκπαίδευση;; :?:
 
Είχε γράψει κάποιος που είχε δώσει στον προηγούμενο ότι θα βγουν μαζί με τις προσαυξήσεις. Για το που θα γίνουν οι διορισμοί δεν ξέρω.
 
Περιμένουμε τον μέσο όρο των γραπτών.Οι προσαυξήσεις θα γίνουν μετά.
 
Top