Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Πιστεύετε ότι θα υπάρξουν άτομα με προϋπηρεσία;
 
Με προϋπηρεσία από που;Έλληνες ελεγκτές του εξωτερικού;;
 
Μπορεί να υπάρχουν ΕΕΚ της πολεμικής αεροπορίας.
 
έδινα με άτομο που δούλευε στον έλεγχο του Ακτίου (όχι ελεγκτής ) και ανέφερε πως δεν έδωσε,παραδόξως,κάποιο απ'αυτούς.
 
Νομίζω οι απόφοιτοι Ικάρων Ιπτάμενοι έχουν το τυπικό προσόν του πτυχίου ΑΕΙ και όσοι απόφοιτοι της ΣΤΥΑ απέκτησαν πτυχίο ΑΕΙ εκ των υστέρων. Εννοείται ότι για όλους ισχύουν και οι υπόλοιπες προϋποθέσεις και περιορισμοί.

Στον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχε στον πίνακα κατάταξης όσων είχαν καλή γνώση αγγλικών κι ένας υποψήφιος με μόρια προϋπηρεσίας.
 
Κάτι μου λέει ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση αποτελέσματα δε θα δούμε.Το ζήτημα που τίθεται είναι ότι αν υποθέσουμε(ασφαλώς)ότι τα γραπτά έχουν διορθωθεί,πώς ξέρουμε ότι δεν γίνονται ...διάφορα;Πώς εξασφαλίζεται η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων; :?: :?:
Δε λέω ότι γίνονται,ρωτάω απλώς πώς εξασφαλίζεται ότι ΔΕΝ γίνονται :?: :?:
 
Απλά δεν εξασφαλίζεται κάτι τέτοιο.Εξάλλου,ο κίνδυνος διαβλητότητας είναι στην αναγνώριση μεταπτυχιακών και συναφών.Τώρα,αυτοί αναφέρουν πως μπορεί και να μην είναι ακόμα διορθωμένα,λόγω των "ειδικών βαθμολογητών"
 
Δυστυχώς αυτός ο διαγωνισμός βρωμάει από παντού πλέον.
Όσο κι αν ήθελα να πιστεύω ότι θα ήταν αδιαβλήτος και θα περάσουν οι καλύτεροι τώρα το πράγμα έχει ξεφύγει. Και αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί όλο και περισσότερα ερωτήματα
 
Η αλήθεια είναι πως "τρέχουν" τόσες πολλές προκηρύξεις τον τελευταίο καιρό ,που σίγουρα έχουν παει πίσω το θέμα μας.Τώρα,η καθυστέρηση των βαθμολογιών,εκτός του ότι "σκοτώνει" αυτούς που έχουν προσδοκίες, μόνο να μας προβληματίσει καταφέρνει.Πάντως,επίμένω πω ,αν θέλουν να κάνουν καμιά λαδιά,θα μπορούν τελείως "νομότυπαα" να την κάνουν στα μεταπτυχιακά κτλ.
 
Μην ξεχνάμε όμως ότι 2500 διορθώσεις (2 το καθε γραπτο) θέλουν το χρόνο τους. Συν το ότι μεσολάβησαν και γιορτές. Η όλες οι προκηρύξεις είναι διαβλητες ή καμια. Και δυστυχώς δε θα το μάθουμε ποτέ. :oops:
 
Top