Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Πώς ξέρουμε ότι θα γίνουν δύο διορθώσεις ανά γραπτό;
 
Στην πρώτη σελίδα του φυλλαδίου απαντήσεων είχε τους αντίστοιχους χώρους
 
δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και δυο βαθμολογητές. Αν θυμάμαι καλά και στο πρώτο στάδιο υπήρχαν ανάλογοι χώροι αλλά η διόρθωση έγινε ηλεκτρονικά (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)
 
ούτως ή άλλως,σε οποιοδήποτε γραπτό διαγωνισμό ,η διόρθωση γίνεται εις διπλούν.
 
Δύο είναι οι βαθμολογητές ,όπως και στις πανελλήνιες.Βέβαια σε περίπτωση μεγάλης απόκλισης μεταξύ των δύο βαθμολογιών δεν ξέρω τι παίζει. :rolleyes:
Επίσης βλέπω ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό τα αποτελέσματα είχανε βγει μέσα σε δυο μήνες από την εξέταση του Β σταδίου και μάλιστα είχαν βγει και τα τελικά και είχε ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής του Γ' Σταδίου.
Τόση καθυστέρηση δικαιολογείται μόνο λόγω του μη κλεισίματος της αξιολόγησης και ίσως και λόγω της "επένδυσης"της Φραπορτ πως τη λενε.Διαβάστε:
https://www.efsyn.gr/arthro/me-dimosio- ... is-fraport

Αν κάποιος μπορεί να μας διαφωτίσει με το τι παίζει με τα αεροδρόμια και όλο αυτό το σκηνικό ας το κάνει ευχαρίστως γιατί και γω και οι περισσότεροι δεν είμαστε γνώστες του θέματος.
 
An έπαιζε ρόλο η αξιολόγηση,τότε πως προχωρούν κανονικά άλλοι διαγωνισμοί και διορισμοί;Η φράπορτ,με όλα της τα χάλια "κατάφερε" να δανειδοτηθεί από την άλφα μπανκ για να πληρώσει την εξαγορά.Εξάλλου δεν βλέπω πως σχετίζονται.
 
Τους βρήκε κανένας στο τηλεφωνο; Δεν ψήνονται να το σηκώσουν
 
Και να το σηκώσουν.,θα σου πουν "θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα".
 
Πάρτε τηλέφωνο λένε σε εργάσιμες ώρες και μέρες.Παίρνεις τηλέφωνο ,δεν το σηκώνει κανείς.Βγάλε άκρη τωρα :rant:
Τέσπα,όποτε βγουν.Ούτως ή άλλως όπως πάει το πράμα ο,τι και να γίνει δε θα μου κάνει καμία εντύπωση...
 
Κι εγώ κάλεσα στην Αθήνα και έπεφτε συνεχώς η γραμμή ενώ παλιότερα που είχα δοκιμάσει λειτουργούσε κανονικά. Κάλεσα και στην Θεσσαλονική και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Ότι βγαίνει στην ιστοσελίδα γνωρίζουν μόνο......
 
Top