Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αγγελία για προσλήψεις πιλότων και αναγγελία για ένταξη Α330 το 2017
due to the expansion of our fleet with A320 aircraft and the addition of A330 aircraft in 2017, we are now looking to employ a number of pilots for our base in Cyprus. Starting dates will be from January through to July.

For more information and to apply visit:
http://cobalt.aero/vacancy/pilots
 
Με βάση δημοσιεύματα, συμφωνήθηκε και η Cobalt από τέλος μαρτίου θα αρχίσει πτησεις Αθήνα-Πάφος-Αθήνα 3 φορές την εβδομάδα.
 
Αναμενόμενο μετά την αποχώρηση της Ryanair από το δρομολόγιο.

Λογικά δεν θα εδρεύει αεροπλάνο στην Πάφο, οπότε τις μέρες αυτές τα rotations θα είναι LCA-ATH-PFO-ATH-LCA. Μένει να δούμε πώς αυτό θα επηρεάσει τις πτήσεις Λάρνακας - Αθήνας - Λάρνακας.
 
Σε λίγες μέρες ανακοινώνεται και η σύνδεση με Ζυρίχη !!! :great:
 
Πρόσεξα ότι τις τελευταίες μέρες πετά για την Cobalt κάθε μερα το άφος της orange2fly, μαζί με τα Α320 και το DCV, ενώ το DCU της cobalt δεν εμφανίζεται σε πτήσεις. Έχει αποχωρήσει από το στόλο;

Επίσης έχουν πει κάτι για ημερομηνίες έναρξης πτήσεων; Έχουν γεμίσει το χάρτη τους πόλεις στις οποίες δεν πετούν!
 
Αν δεν κάνω λάθος to 5B-DCU είναι στο εξωτερικό για C-check.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν κάνει :

Τελ Αβιβ 25/3
Βρυξέλλες 27/3
Μαδρίτη 4/4
 
Και Ζυρίχη από 14 Απριλίου.
 
Αν και το Τελ Αβιβ ξεκινάει 25/3,η εταιρία φαίνεται να έχει εκτέλεσει μεμονωμένα στις 11/3 και στις 19/3 LCA-TLV-GNB(Grenoble) και την επόμενη μέρα GNB-TLV-LCA.

Ίσως πρόκειται για ναυλωμένες πτήσεις.
 
Πιθανόν, γιατί όταν έχει παραληφθεί ένα αεροπλάνο αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς που είναι προγραμματισμένο να πετάει, δεν συμφέρει να μένει καθηλωμένο στο έδαφος.

Το Grenoble πάντως δεν διαφημίζεται πουθενά ως νέος προορισμός.
 
Προφανώς πρόκειται για ναυλομενες πτήσεις. Αρκετές φορές έχω δει Tel Aviv - Grenoble με αεροσκάφος της Arkia. Το Grenoble είναι από τα κοντινοτερα αεροδρόμια στις Γαλλικές Αλπεις. Τσαρτερακια για χειμερινό τουρισμό.. Chamonix κ.α.
 
Top