Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Από Ελλάδα εννοώ.… Γι΄αυτό για μένα κάνει νόημα να ανοίξει νέα δρομολόγια η Ryanair από Αθήνα προς εκεί. Αφού μάλιστα σταμάτησε και η LOT.

Σε αντίθεση με τα νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Memmingen/Μόναχο και Μπρατισλάβα/Βιέννη, που είναι από τις λίγες πόλεις με πολύ καλές συνδέσεις από Θεσσαλονίκη (ενώ σε τόσους πολλούς άλλους προορισμούς οι συνδέσεις είναι κακές ή/και ακριβές).
 
Μα στο ATH-WAW εχεις πάντα την Α3 με μιλια της Σταρ, το ATH-WMI της FR σε βολευει; Εκτος αν γινει το θαυμα και ερθει η Wizz
 
Προσωπικά σπανιότατα πετάω Πολωνία (το νυχτερινό δρομολόγιο της LO με βόλευε για ανταποκρίσεις – είχα κάποιες κρατήσεις το χειμώνα, που όμως ακυρώθηκαν). Απλά απάντησα στη κριτική άλλων ότι από Αθήνα η FR ανακοίνωσε τόσα πολλά δρομολόγια για Πολωνία.

Όπως γράφεις κι εσύ, βλέπω ζήτηση για εκεί, και θα είναι πραγματικά νέοι προορισμοί.
 
Το Πόζναν και η ευρύτερη περιοχή έχει μεγάλο τουριστικό ρεύμα προς Ελλάδα. Στο Πόζναν μόνο, υπάρχουν 3 τουριστικά γραφεία που εξειδικεύονται σε πακέτα προς Ελλάδα.
 
Κοιτούσα τον χάρτη με τις πόλεις τις Πολωνίας και στο τόξο Πόζναν-Βρότσλαου-Κατοβίτσε-Κρακοβία μιλάμε για περίπου 18 εκ. κόσμο. Σε συνδυασμό δε με τη Βαρσοβία, πιάνουν ουσιαστικά το 80% το πληθυσμού της χώρας. Καθόλου άσχημα.
Επίσης, η Πολωνία έχει στην κορυφή των προτιμήσεών της την Ελλάδα, η οποία ξεπέρασε από πρόπερσι την Τουρκία, με εκθέσεις όπως η Grecka Panorama να γίνονται ανάρπαστες.

Βάλε όμως και μια Ισπανία κάποια στιγμή, ρε Μιχάλη...
 
Ναι ρε φίλε. Μια Ισπανία θέλουμε επιτέλους!!!
 
dab4coins":11d7pau2 said:
Κοιτούσα τον χάρτη με τις πόλεις τις Πολωνίας ... να γίνονται ανάρπαστες.
Γενική παρατήρηση με αφορμή το άνωθεν σχόλιο
Χωρίς να θέλω να γίνω ρατσιστής, ξέρετε τι σημαίνει Πολωνός τουρίστας; Αν τη Θεσ/κη την ικανοποιεί, τι να πώ...
 
Ότι σημαίνει και Βρετανός τουρίστας. ;) Μεγάλη διαφοροποίηση στην ποιότητα. Για να είμαι ειλικρινής, ίσως και να προτιμούσα τους Πολωνούς.
 
Ακόμη κι οι εργατικές συνοικίες του β-βα Μάνστεστερ δίνουν καλύτερο κόσμο... ;)
 
Προτιμώ να εστιάσω στο γεγονός ότι είναι μια δεξαμενή 40 εκ με συνεχώς αυξανόμενο ΑΕΠ και δυόμιση ώρες μακριά από τη χώρα παρά στην ποιότητα των επισκεπτών της.
Επίσης θα εστίαζα στη δική μας ποιότητα ως προορισμός αντί να γκρινιάζω για τον κόσμο τον οποίο ελκύουμε.

Τέλος off topic
 
Top