Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Ok, ετσι βγαζει νόημα. Το θέμα είναι οτι προφανως και οι πολύτεκνοι ανταγωνίζονται πρώτα τους αλλους πολυτεκνους και μετά τους υπόλοιπους.
 
@ angelaki

Οι υπόλοιποι πολύτεκνοι επιτυχοντες (πλην πράγματι ενός) ΔΕΝ ειχαν εντοπιότητα :) . Οπότε λογικό να μην πήραν +20 μόρια , αφού δεν ειχαν την εντοπιότητα. Με την εντοπιότητα έπαιρνες +20 μόρια (τώρα ειναι +30), ενώ την πολυτεκνία/τριτεκνία δεν παίρνεις μόρια, παρά μονο έχεις την εύνοια της ποσοστωσης αφού πρωτα πληρωθουν οι θέσεις της Γενικής Σειράς. Ετυχε κανείς από τους υπολοιπους πολυτεκνους να μην εχει γραψει τόσο καλά, ώστε να μπει στη Γενική Σειρά. Αν το απομονώσεις αεροδρομιο-αεροδρομιο συγκρίνοντας βαθμολογίες πολυτεκνων με Γενική Σειρά, θα το δεις.

@ gigi



Οι προσωρινοί πίνακες πολυτεκνων. Αυτό εννοούσες ή της Γενικής Σειράς;

Αν το σκεφτείς πάντως, είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να είναι σίγουρος ο νομοθέτης ότι οι πολυτεκνοι θα ευνοηθούν. Αν ίσχυε αυτό που υποστηριζεις περί σειράς πλήρωσης θεσεων, θα υπήρχε πάντα η πιθανοτητα πολυτεκνοι και Γενική Σειρά να εχουν ίδια βαση.

@ OLGAT

Ακριβώς όπως τα λες.
 

Attachments

  • ProsorinoiPol.jpg
    ProsorinoiPol.jpg
    377,9 KB · Προβολές: 1.021
Για τα γενικά μιλάω. Αν μπορεις ανεβασε το αρχειο.

Τώρα δεν υπάρει θεωρητικά η πιθανότητα όλες η θέσεις να καλυφθούν από πολύτεκνους?
 
Καταρχάς,μπορεί όντως να ισχύει αυτό που λέτε.Προσωπικά,μου είναι μία η άλλη τι ισχύει.
Πάντως,το πνεύμα των θέσεων αποκλειστικά για πολυτέκνους είναι να διασφαλιστεί πως οι κάποιοι απ αυτούς που θα συμμετάσχουν,σίγουρα θα διοριστούν.Να στο πω απλά;σου λένε πάρτε 6 θέσεις σιγουράκια και αν είστε τόσο καλοί,πάρτε και π'τους άλλους.
Τώρα,το παράδειγμα που δίνεις αφορά επιτυχούσα σε θέση για την οποία έκανε χρήση της εντοπιότητας για τον διορισμό της.Δηλαδή ,στη ρόδο που πέρασε,μπήκε με την ιδιότητα του ντόπιου και όχι του πολυτέκνου.Στον πίνακα των μορίων αναφέρεται με διπλό όνομα για αυτόν τον λόγο.
Χωρίς διάθεση ειρωνείας,χάνω κάτι;
 
Εγω συμφωνω, μόνο που πιστευω οτι το "παρτε κι απ'τους αλλους" μπορεί να λειτουργήσει μονο αν δεν εχεις δηλώσει οτι είσαι πολύτεκνος - και τα πας καλα στον διαγωνισμό φυσικά.
 
@ gigi

Φυσικα και υπάρχει αυτη η πιθανοτητα. Αν οι 22 καλυτεροι ειναι όλοι πολύτεκνοι, τότε οι 16+6= 22 θεσεις (Γενικη Σειρα + Πολυτεκνοι), θα ναι πολυτεκνοι. Γιατί να μετατρεψεις την πολυτεκνία σε μειονέκτημα ,μειώνοντας τις διαθεσιμες θεσεις και αφαιρώντας το δικαίωμα να διαγωνιστεί ένας πολύτεκνος στη Γενική Σειρα; το πλεονέκτημα των πολυτεκνων/τριτεκνων είναι ότι διαγωνιζονται για θέσεις που είναι γνήσιο υπερσύνολο των θεσεων της Γενικής Σειράς.

Προσωρινα αποτελέσματα Γενικής Σειρας 2008:



κάτι αντίστοιχο αναμένεται να δημοσιευθει σε 10-15 μερες για τον τρεχοντα διαγωνισμο. Παρατηρείστε ότι ειναι μέσα ΚΑΙ οι πολύτεκνοι. Σε αυτά θα γίνουν ενστασεις εντός 10ημερου πχ, ώστε αυτες να εκδικαστουν και να βγουν τα οριστικά αποτελεσματα για να κληθουν οι επιτυχοντες για το Γ σταδιο, αυτό της Ορθοφωνίας.

Οριστικά αποτελεσματα Γενικής Σειρας 2008:



Παρατηρηστε τα κόκκινα -2 . Ειναι μεταπτυχιακα που αφαιρεθηκαν από τα συναφη μετά από ενστασεις.
 

Attachments

  • GenikiProsorina.xls
    104,5 KB · Προβολές: 104
  • GenikiOristika.xls
    114,5 KB · Προβολές: 119
@ drokos

Οχι, δε χανεις κάτι. Το ιδιο λέμε. Η συγκεκριμενη υποψηφια προσλήφθηκε χωρίς να χρησιμοποιησει την πολυτεκνική της ιδιοτητα. Αυτο ακριβως λέω κι εγω :) .
 
Μόλις παρατήρησα πως η πολύτεκνη της ρόδου είχε χαμηλότερη βαθμολογία από την κοπέλα που συζητάμε και πριν ακόμα πάρει την εντοπιότητα.Οπότε ισχύει.Δεν σου κρύβω πως εξεπλάγην,αν καιδεν με χαλάει καθόλου.
 
troxoforos":37m6n64g said:
Η συγκεκριμενη υποψηφια προσλήφθηκε χωρίς να χρησιμοποιησει την πολυτεκνική της ιδιοτητα

...και εφόσον χρησιμοποίησε μια άλλη ιδιοτητα.
 
Είναι διάκριση να βάζεις τους πολύτεκνους να διαλέξουν αν θα διαγωνιστούν ως πολύτεκνοι για 6 θέσεις ή ως μη πολύτεκνοι για 19 θέσεις.

Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι αφού διαγωνίζονται για όλες τις θέσεις (16 + 6) τότε θα πρέπει να καλύπτουν πρώτα τη δική τους λίστα και μετά την γενική αν ο 7ος πολύτεκνος έχει τα μόρια της βάσης. Και αυτό έιναι λογικό. Όπως επίσης λογικό είναι αυτό που όντως ισχύει γιατί τελικά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να επωφεληθούν περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες από τις 6, πετυχαίνοντας η πολιτεία με αυτό τον τρόπο καλύτερα αποτελέσματα στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι η ιδιότητα του πολύτεκνου δεν είναι συνδεδεμένη με συγκεκριμένο τόπο όπως η εντοπιότητα αλλά σε κάθε διαγωνισμό 20% των θέσεων σε κάθε περιφερειακή ενότητα πρέπει να προσφέρεται για πολύτεκνους. Έτυχε στον δικό σας διαγωνισμό οι θέσεις να είναι μόνο για την Αθήνα και να μιλάμε για έναν πίνακα. Τι θα γινόταν στην περίπτωση του διαγωνισμού του 2007 που είχε σε 5 περιφερειακές ενότητες θέσεις πολυτέκνων;
 
Top