Emirates στην Αθήνα

Βασικά εμένα προσωπικά δεν μου ξενίζει το όλο θέμα γιατί πριν χρόνια στο ίδιο Φόρουμ λέγαμε τα παράπονα μας , ότι δεν υπάρχει όλο το χρόνο σύνδεση Ελλάδας Αμερικής και τώρα που υπάρχει , μας τρώει η χαμηλή πληρότητα. Λες και ολόκληρη Emirates δεν έχει οικονομικούς αναλυτές για να κρίνουν ενδελεχώς. :|
 
GP707":3gfoay4q said:
kotobloco":3gfoay4q said:
Το νημα για ενημερωση δεν προσφερεται; Οριστε λοιπον. :rant: :rant: :rant:
Δεν είναι ακριβώς έτσι το πράγμα. Ενημέρωση είναι πχ και τα ονόματα των πιλότων κάθε πτήσης!!!

H αλήθεια είναι ότι είναι πλέον άνευ αιτίας το να συνεχίζουμε να παραθέτουμε τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης κάθε λίγο και λιγάκι. .

86 πήγαν 32 ήρθαν.
 
Πιο σημαντικό για εμένα, είναι να δούμε και τον καταμερισμό των RBD's ανά πτήση, για να έχουμε μια εικόνα των επιπέδων ναύλων, που πουλήθηκαν.
 
Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το πόσοι πάνε και πόσοι έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους υπάρχει σε ετήσια βάση αυτό το δρομολόγιο και είμαι και φαν της Emirates και θα χαρώ πολύ αν ανέβουν οι πληροτητες. Επίσης να πω ότι το θεωρώ ενημέρωση γιατί ακόμη είναι κάτι καινούργιο.

Θα ήθελα όμως να γνωρίζουμε από που προέρχονται οι πληροφορίες.. (Χωρίς λεπτομέρειες) Για να καταλάβουμε αν είναι και αληθινά τα στοιχεία.
 
Εξίσου σημαντικό με τον αριθμό επιβατών είναι και ο όγκος εμπορευμάτων που διακινούνται με το δρομολόγιο αυτό.
 
Πολύ σωστό. Θυμάμαι τότε κάπου το 2007 είχε πίασει ο θείος μου συζήτηση με πιλότους της Αμερικαν και του είπαν πως πολλές πτήσεις για Νότια Αμερική ήταν μισό-άδειες αλλά υπήρχε πολύ ζουμί για μεταφορά εμπορευμάτων κι ειδικά για φρούτα διότι αλίμονο να μην έχουμε καρπούζια κτλ το χειμώνα εδώ αλλά είναι εκτός θέματος αυτό. Βέβαια τα δεδομένα μετά δεκαετίας έχουν αλλάξει αλλά ίσως κάτι ίδιο γίνεται εδώ με την Έμιρετς.
 
Η σημερινή ΕΚ210

 
Makromits":39v6xrf3 said:
Θα ήθελα όμως να γνωρίζουμε από που προέρχονται οι πληροφορίες.. (Χωρίς λεπτομέρειες) Για να καταλάβουμε αν είναι και αληθινά τα στοιχεία.

Οτι διαβαζεις εδω μεσα φιλε ειναι επιλογη σου να το πιστεψεις ή οχι. Κανεις δεν χρωσταει σε κανεναν να αιτιολογησει τιποτα.
 
Εδώ μέσα εννοείς στο συγκεκριμένο thread ή εν γένει στο συγκεκριμένο forum;
 
Top