Emirates στην Αθήνα

Ακριβώς όπως το είπες kotobloco. Αφού κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν αιτιολογιση για αυτά που γράφονται εδώ μέσα, έτσι κι εγώ μπορώ να γράφω την άποψή μου χωρίς να χρειάζεται να την σχολιάσει κανένας....
 
Νομιζω αν διαβασεις την απαντηση σου ξανα, μονος σου θα καταλαβεις το λογικο κενο που υπαρχει στα οσα λες.
ΕΣΥ μου ειπες να σου αιτιολογησω την πηγη μου, γιατι δε με πιστευεις. Και σου λεω, οτι αν δε με πιστευεις ειναι δικο σου προβλημα. Εγω απο δω μεσα αν θελω μπορω να σου πω οτι ειμαι ο γιος του Σευχη του Μακτουμ που εχει την εταιρεια και εχω μαθει και μιλαω ελληνικα.

Και καταληγουμε σ αυτο που ειπα στην αρχη. Οτι εδω μεσα γενικα, ειναι επιλογη σου να πιστεψεις ή να μην πιστεψεις οτι βλεπεις.
 
Φίλε kotobloco το μόνο που δεν μου αρέσει μέσα σ'αυτο το forum είναι οι προσωπικές αντιπαραθεσεις. Αν διαβάσεις πάλι το πρώτο μου post θα δεις ότι υπεραμηνθικα το να αναφέρουμε νούμερα και πληροτητες.
Όπως και άλλα μέλη έγραψαν ότι θα ήθελαν να ξέρουν τις πηγές αλλά μόνο σε μένα απάντησες.

Να ξέρεις ότι τα νούμερα που γράφεις εγώ τα πιστεύω. Δεν είπα ποτέ ότι δεν τα πιστεύω. Προφανώς αν δεν γνωριζες από κάπου τα στοιχεία αυτά δεν θα τα ανέφερες.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα ''Emirates στην Αθήνα ''.

Πραγματικά περιμένω να διαβάσω και πάλι για τις πληροτητες της πτήσης. -
 
Makromits":37etrm7c said:
Να ξέρεις ότι τα νούμερα που γράφεις εγώ τα πιστεύω. Δεν είπα ποτέ ότι δεν τα πιστεύω. Προφανώς αν δεν γνωριζες από κάπου τα στοιχεία αυτά δεν θα τα ανέφερες.
Πραγματικά περιμένω να διαβάσω και πάλι για τις πληροτητες της πτήσης. -

Αυριο, ATH-EWR Economy 120/304 Biz 8/42 F 2/8
 
kotobloco":1q6ckvbs said:
Οτι διαβαζεις εδω μεσα φιλε ειναι επιλογη σου να το πιστεψεις ή οχι. Κανεις δεν χρωσταει σε κανεναν να αιτιολογησει τιποτα.
Δεν είναι έτσι το πράγμα! Δεν ξέρω από που έβγαλες το παραπάνω συμπέρασμα αλλά όταν γράφουμε κάτι πέραν της προσωπικής γνώμης (νέα, ειδήσεις, πληροφορίες κλπ), θα πρέπει να γράφουμε και πηγή. Το έχουμε πει επανειλημμένα και αναφέρεται και στους όρους του φόρουμ.
Οκ αφήνουμε σαν Διαχειριστές λίγο... λάσκα το θέμα των πηγών, κατά καιρούς, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.
Έχουν γραφτεί αρκετά posts για την πληρότητα της πτήσης και νομίζω ότι κάπου εδώ τελειώνει το "λάσκα".

Με την παραπάνω λογική του kotobloco, κακώς συζητάμε εδώ και πόσες σελίδες τις "υποτιθέμενες" πληρότητες της ΕΚ, αφού είναι πολύ πιθανόν να μην είναι αληθείς. Με το να βάζει κάποιος την πηγή του, διασφαλίζει και την ορθότητα της είδησης που παραθέτει. Με αυτό τον τρόπο και προστατεύει τον ίδιο και η συζήτηση που επακολουθεί έχει κάποια βάση.

Αν θέλετε να ασχοληθείτε με πληρότητες πτήσεων ανοίξτε ένα νέο θέμα στην κατηγορία viewforum.php?f=76 και παραθέτετε εκεί τις σχετικές πληροφορίες.
 
Φιλε moderator, σε ρωταω το εξης.

Αν απο μονη της μια πληροφορια δεν ειναι πιστευτη, πως γινεται με το να αναφερω την πηγη μου;
Πως γνωριζουν οι υπολοιποι οτι οντως αυτη ειναι η πηγη μου;
Αν γραψω το load δεν ειναι πιστευτο, και αν παω απο διπλα και γραψω πχ "παιδια δουλευω στην εταιρια και ξερω" θα αλλαξει κατι;
Οπως μπορω να λεω ψεματα στα νουμερα μπορω να λεω και για την πηγη μου.

Δεν καταλαβαινω, τι οφελος (και ποσο προβλημα!) θα ειχε καποιος να μπαινει και να γραφει νουμερα απο το κεφαλι του γιατι ετσι θελει. Ουτε γιατι τιθεται κατω απο τοσο μεγαλη αμφισβητηση μια πληροφορια.
 
Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του kotobloco έχει αναφέρει ¨

-Απο πληροφορίες στενά συγγενικού μου προσώπου που εργάζεται στην ΕΚ, τα πράγματα δεν πάνε τοσο καλα.
Εχουν παγώσει όλες τις προσλήψεις πληρωμάτος καμπίνας μεχρι το 2018 ενω στο σαιτ τους αναφέρουν οτι άλλαξε η διαδικασία προσληψης και πλέον αντι open days...

-Εξαιρετικό ταξίδι, καθώς και η αφήγηση/φωτογραφίες. Μια μικρή παρατήρηση επειδη δουλευω χρόνια πλήρωμα καμπίνας σε wide-body αεροπλάνα. Στις νυχτερινές πτήσεις ειναι γενικός κανόνας να χαμηλώνουμε τα φώτα εντελώς για να μπορούν να ξεκουραστουν οι επιβάτες. Συνεπώς, είναι υποχρέωση του κάθε επιβάτη...

Τι πηγή ψάχνουμε?

Αλλα και εσύ ρε φίλε kotobloco αφού ανεβάζεις κάθε μέρα τις πληρότητες δώσε μας ενα μέσο load factor της εβδομάδας ή ανα 15 μέρες.Κάτι πιο επικοδομητικό απο το να δημοσιεύεις κάθε μέρα τη πληρότητα της πτήσης.
 
Πως πάνε οι πληρότητες;;

Λογικά τώρα στις γιορτές θα έχει υψηλότερες πληρότητες.

off topic : ξεκίνησε και η Delta σήμερα με τα 767...
 
Είμαι στην ΕΚ210. Περίπου 150 επιβάτες σε economy. Πολύ άνετο ταξίδι και καλό service.
 
Μιά χαρά τα πάει η Εμίρισσα! Για τέτοια εποχή ακριβώς πριν το high season... Το καλοκαίρι θα γεμίζει. Πολύ το χαίρομαι!
 
Top