Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημερα :)
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!

Μπορουμε να ακολουθησουμε το συγκεκριμενο επαγγελμα αν κουβαλαμε στις πλατες μας ενα παιδι?

Εστειλα το βιογραφικο μου και επειδη ειχα θετικη απαντηση αναρωτιεμαι αν το οτι δεν ανεφερα το παιδι, μου δημιουργησει προβλημα!

Ο φιλικος μου κυκλος μου ειπε να μην το αναφερω καθολου...Τι να κανω?????!
Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι παρομοιο...
 
Όχι βέβαια. Επισήμως κανείς δε μπορεί να σου αρνηθεί την εργοδότηση, εάν έχεις παιδί, ειδικά όταν δεν τίθεται ως προϋπόθεση, προκειμένου να θεωρηθείς επιλέξιμη. Ωστόσο, το πραγματικό ζητούμενο, κατά τη γνώμη μου, είναι το κατά πόσον εσύ θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στο ρόλο μιας μητέρας με ανορθόδοξα ωράρια εργασίας.
 
Θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω.
Ειναι αρκετα μικρος ο γιος μου,και ελπιζω να μπορεσω να ανταπεξελθω...
Ενταξει σιγουρα θα μου κακοφανει να μεγαλωνει το παιδι μου σε ξενα χερια καθως εγω θα λειπω,μα ειναι κατι το οποιο θελω παρα πολυ να το κανω!
Και αφου δεν υπαρχει θεμα,τοτε θα παω χωρις αγχος και "φοβο" ! :)
Ευχαριστω :)
 
Re: Aegean και τατουαζ

kartsolena":2sx21b43 said:
Πιστεύετε πως είναι πολύ αυστηροί με τα τατουάζ, και δε για ένα τόσο μικρό όσο το δικό μου (μιλάμε για μέγεθος πενηντάλεπτου)

Η λύση: Dermablend quick-fix body full coverage stick
 
Τιτι":r3tbf98l said:
Καλημερα :)
Εστειλα το βιογραφικο μου και επειδη ειχα θετικη απαντηση αναρωτιεμαι αν το οτι δεν ανεφερα το παιδι, μου δημιουργησει προβλημα!

Ο φιλικος μου κυκλος μου ειπε να μην το αναφερω καθολου...Τι να κανω?????!
Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι παρομοιο...

Όπως είπε και ο aakunz δεν μπορούν να μη σε προσλάβουν με αιτιολογία το παιδί.Όμως δεν ξέρω πώς θα εκληφθεί από την εταιρεία αυτό το ψεμματάκι.Και δε θα μπορείς να το κρύψεις δια παντός,θα σου ζητηθεί κάποια στιγμή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και θα αναφέρεται.

Τιτι":r3tbf98l said:
Ενταξει σιγουρα θα μου κακοφανει να μεγαλωνει το παιδι μου σε ξενα χερια καθως εγω θα λειπω,μα ειναι κατι το οποιο θελω παρα πολυ να το κανω!

Καλά δεν πρόκειται να πας σε ποντοπόρο πλοίο να δουλέψεις.Η Α3 δεν έχει και διηπειρωτικές πτήσεις μεγάλης διάρκειας π.χ ΗΠΑ,Καναδά,Αυστραλία να λείπεις μέρες.Όσο θα έλειπες αν εργαζόσουν σε έναν Έλληνα ιδιώτη επιχειρηματία θα λείπεις και μετά.Και ρεπό υπάρχουν και άδειες.Μη σε αγχώνει αυτό.
 
Re: Aegean και τατουαζ

kartsolena":18w7rtb0 said:
Καλησπέρα,
έχοντας κάνει ένα μικρό τατουάζ άγκυρα στο χέρι. όμως, έχω ήδη κάνει δύο συνεδρίες λέιζερ για να το βγάλω και αχνοφαίνεται. Πιστεύετε πως θα υπάρξει πρόβλημα στην συνέντευξη; Διάβασα κάπου πως έχουν ξαναδεί αεροσυνοδό με τατουάζ, αλλά μού είπαν κιόλας πως δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω, και μάλιστα αν πω πως το βγάζω θα θεωρηθεί συν. Εγώ, όντας απαισιόδοξη όμως, κρατάω τον πήχη χαμηλά για να μην προσγειωθώ απότομα στην πραγματικότητα. Πιστεύω πως θα μου απαντήσουν κάτι του τύπου "ξαναδοκίμασε όταν βγει τελείως". Πιστεύετε πως είναι πολύ αυστηροί με τα τατουάζ, και δε για ένα τόσο μικρό όσο το δικό μου (μιλάμε για μέγεθος πενηντάλεπτου)

Αφού αποφάσισες να το αφαιρέσεις,αν μπορείς στη συνέντευξη κάλυψε το με κάτι,δεν ξέρω πόσο χαμηλά είναι αλλά μπορεί να επιλέξεις κάτι ενδυματολογικά να το καλύψεις.Αν και καλοκαιριάτικα πλέον δύσκολο να βάλεις μπλούζα με μανίκι.Αλλιώς βάψτο όπως είπε και προηγούμενος.Δε νομίζω να σου ζητηθεί να ξεντυθείς,αεροσυνοδούς θέλουν όχι ηθοποιούς για ταινίες ενηλίκων :)
 
Την παλιά εκείνη εποχή πού η Royal Jordanian ονομαζόταν Alia επικρατούσε η εξής συνήθεια: για να επιλεγούν οι επικρατέστερες έπρεπε να παρουσιασθούν γυμνές σε μία "επιτροπή" πιλότων. Αυτά τα διάβασα πρίν από χρόνια στο περιοδικό Airways στα απομνημονεύματα μίας αμερικανίδας πού άντεξε μόνο δύο χρόνια τη ζωή τής αεροσυνοδού (τέλη δεκαετίας τού 70). Όσο για οικογένεια,τα χρόνια εκείνα τα παλιά (δεκαετία τού 60),μία αεροσυνοδός έπρεπε να είναι ανύπαντρη. Με το πού παντρευόταν έπαιρνε μία καλή αποζημίωση και την απόλυσή της. Όσο για το παιδί θα συμφωνήσω με τη γνώμη τών οικείων. Είναι καλύτερα να το μάθουν μετά όταν θα έχουν ήδη δείγματα επαγγελματικής συνέπειας παρά να πάρει μία κοπέλα το ρίσκο. Προσόν σίγουρα δεν είναι. Νομίζω ότι αυτό που θέλουν να ξέρουν είναι ότι έχεις ό,σο το δυνατόν λιγότερες υποχρεώσεις και ό,σο το δυνατόν πιό πολλές ελεύθερες ώρες.
 
Δεν ειπα τιποτα για το παιδι.Ουτε καν το αναφερα!
Τωρα ο θεος να βαλει το χερι του και βλεπωντας και κανωντας!
Ενιωσα λιγο καπως στην ερωτηση "πες μας λιγα λογια για εσενα,για τον εαυτο σου,για την ζωη σου" γιατι το κομματι αυτο της ζωης μου το περασα σαν να μην υπηρχε! Τελος παντων δεν πειραζει :) ετσι και αλλιως ολα ενα ρισκο ειναι! :)

Καλο μηνα να εχουμε ολοι μας με υγεια και μονο χαρες και αγαπες!!
 
Καλημέρα!

Μήπως γνωρίζετε εάν έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις και η επιλογή ατόμων του Cabin Crew (Aegean 2017) ;

Υπέβαλα την αίτηση μου στις 7/4, έλαβα θετική απάντηση noreply, όμως ακομα δεν με έχουν καλέσει.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
ΙΑ
 
Κατι που δεν καταλαβα...ποιο ειναι το Α320? :?
 
Top