Η Αegean στην Κυπρο

valentinovissi":1tqed0np said:
Mε τις δέκα φορές την βδομάδα που πετάει η UIA και άλλες δυο η W6 τί να κάνει, όσο για την Εllinair τα ίδια με πέρσυ Μόσχα και θεσσαλονίκη .

+ 3 φορές την εβδομάδα η Windrose.
 
Kαι μετά το σημερινό ανοιγμα της FR στην Ουκρανία, μπορεί του χρονου να ακολουθησει το KBP-PFO...
 
Τελειώνει Παρίσι και Βηρυτό από Λάρνακα η Aegean. Παρίσι στις 9 Σεπτεμβρίου ενώ το εποχιακό για Βηρυτό στις 12 Σεπτεμβρίου. Πια μένει με λίγους προορισμούς και δεν θα απορήσω αν αποχωρίσει τελείως από την Κύπρο :(
 
Με το μεγάλο άνοιγμα της Cobalt δεν νομίζω να βγαινε φέτος.
 
Δλδ η CO βγαίνει; Ορθά πράττει κατ' εμέ η Α3, η φάση στην Κύπρο πάει προς κανιβαλισμό και μάλιστα με παίκτες που διαθέτουν αγνώστου προελεύσεως πορτοφόλια...
 
Δεν νομίζω να βγαίνει αλλά αν έχεις κινεζική τράπεζα πίσω σου μια χαρά τα πας...
 
Έτσι ακριβώς. Όταν έχεις απέναντι σου κινέζους και ρώσους την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια γτ το πηγάδι μπορεί να μην έχει πάτο...
 
Διακοπτεται και το Λαρνακα - Heathrow απο Οκτωβρη. Πολυ κριμα που η Aegean αποχωρει ουσιαστικα απο την Κυπρο, ειχε αρχισει να δημιουργει σταθερους πελατες με την ποιοτητα των υπηρεσιων της κ τα αεροπλανα της.
 
Το βρησκω λογικο σιγα σιγα να φευγει .Oταν ανοιξε την ΚΥΠΡΟ μολις ειχε κλεισει η CY, τωρα σαν πολλοι μαζευτηκαν σε ενα πολυ μικρο market..
 
Λογικό είναι. Η Cobalt ειδικά έχει καλύψει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κενό της παλιάς Cyprus Airways, έχει μέγεθος στόλου ίδιο με αυτό των Κ.Α. όταν έκλεισαν και μάλλον πάει και για 7ο αεροπλάνο πριν το τέλος του χρόνου, και έχει αναλάβει πολλούς από τους σημαντικότερους προορισμούς (Λονδίνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη).

Η Blue Air ενισχύει την παρουσία της, η TUS Airways δραστηριοποιείται στις κοντινές πτήσεις προς Μέση Ανατολή κυρίως, και αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η νέα Cyprus Airways αλλά και η Orion.

Η ζωτική διαφορά είναι πως όλες αυτές έχουν χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων από την Aegean η οποία βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών στον τομέα αυτό.
 
Top