Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τιτι":1du89bap said:
ποιο ειναι το Α320? :?
Σε ρώτησαν για Α320 και δεν ήξερες; :wall:
Α320=Airbus A320 αεροσκάφος.Ο βασικός τύπος αεροσκάφους της Aegean Airlines.Έχει και 8 Α321 και ένα Α319 αλλά η πλειοψηφία,37 στον αριθμό,είναι Α320
 
38 Airbus 320-232
(31 A320 classic και 7 A320 CEO).

Το 320 είναι ενα εκ των δημοφιλών αεροσκαφών στον κόσμο το χρησιμοποιούν ολες οι εταιρείες του πλανήτη σχεδόν. Εχει μήκος 37 μέτρα και οι θέσεις του μπορεί να διαφέρουν στην Aegean έχουν 165 ή 174 θέσεις αν το θυμάμαι σωστά. <<Φοράει>> κινητήρες IAE ή CFM στην Aegean χρησιμοποιούν τους IAE V2527-A5. Είναι αεροσκάφος μεσαίου βεληνεκούς και στενής ατράκτου καθως έχει διαρρύθμιση 3-3. Τέλος απο-προσγειώνεται απο όλους σχεδόν τους διαδρόμους απο 2 χιλιόμετρα και πάνω,τωρα με κάποιους περιορισμούς προσγειώνεται και σε μικρότερους διαδρόμους οπως της Μυκόνου και των Κυθήρων.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
 
Ετσι οπως μου το ειπαν δεν καταλαβα! Γκαφα?
Στο αεροδρομιο μου το ειπε ενας πιλοτος...σε περιμενουμε πως και πως στο Α320! Λεω τι λεει τωρα....?????!

Κατι ακυρο (μηπως επρεπε να τους πω για το παιδι?!!!!!) :shock: μεχρι ποσο θα το κρυβω....! :rolleyes: :rolleyes:
 
Κατι ακυρο (μηπως επρεπε να τους πω για το παιδι?!!!!!) :shock: μεχρι ποσο θα το κρυβω....! :rolleyes: :rolleyes:

Μην φοβάσαι, το ξέρουν ήδη, το έχουν διαβάσει από δω...
 
Τιτι":1g5h432i said:
Κατι ακυρο (μηπως επρεπε να τους πω για το παιδι?!!!!!) :shock: μεχρι ποσο θα το κρυβω....! :rolleyes: :rolleyes:

Αν σε ρωτήσουν να το πεις.Δεν ξέρω αν έχεις συμπληρώσει κάποια αίτηση που να ρώταγε αν έχεις παιδι/α και απάντησες όχι.Αν δεν έγινε έτσι,αν σε ρωτήσουν να το πεις.Σε περίπτωση πρόσληψης θα σου ζητήσουν σίγουρα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.Να ξέρεις ότι το παιδί μπορεί να μην είναι εμπόδιο-και γιατί να είναι;-σε πρόσληψη,αλλά το ψέμα είναι σίγουρα
 
Καλή μου Τιτι, κρίμα, πολύ κρίμα.
Όπως όλες σας, έτσι κι εσύ έκανες το μεγαλύτερο λάθος : δε διάβασες τον βασικότερο κανόνα αυτού του συγκεκριμένου νήματος :

ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ....

Άντε, το να μην ξέρεις το 320, πάει στο διάολο, wannabe είσαι, δεν είναι ανάγκη να το ξέρεις. Ευτυχώς που ο Αρούλης μονο πόσα πριτσίνια έχει στο δεξί φτερό, δεν μας είπε .... :wall: :wall: Όμως σε συνέντευξη για δουλειά, λες ψέμματα ? Είναι δυνατόν ? Και δε φτάνει που λες ψέμματα, κάθεσαι και το ανακοινώνεις σε ΔΗΜΟΣΙΟ και ΑΝΩΝΥΜΟ forum, που όλοι ξέρουμε ότι, ειδικά το συγκεκριμένο thread το διαβάζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι του αεροπορικού χώρου. Πόσες Τιτές νομίζεις ότι παρουσιάστηκαν για συνέντευξη ?
Τι να πω. Ευτυχώς που τα κάνετε αυτά και είναι ασφαλέστερες οι πτήσεις μας.

Για πρώτη φορά (και όσοι με ξέρουν θα κάνουν τον σταυρό τους0, δε γράφω σε αυτό το νήμα με διάθεση ειρωνίας ή κοροϊδίας. Γράφω με απογοήτευση. Κρίμα. Τι να πω. Αν με ψέμματα θες να πάρεις μια δουλειά, πως είναι δυνατόν να σε πιστέψω εγώ ο απλός και ανίδεος επιβάτης, όταν μου πεις, "μη φοβάστε κύριε, όλα θα πάνε καλά". Κρίμα, πολύ κρίμα.
 
Ομολογω οτι δεν το ειδα αυτο! :wall:
Ενταξει μωρε...λαθος μου!
Ετσι και αλλιως θα φανει,πως θα το αποκρυψω στην οικογενειακη κατασταση που μου ζητησαν...?!?!?! :) (αν και φαινεται πιστευω οτι ειμαι "αναδοχος")
Τι σημασια εχει η προσωπικη μας ζωη με το επαγγελμα μας?! Καμια απολυτως πιστευω....
 
Αγαπητή Τίτι, εσύ ακολούθησες βασικά τη συμβουλή τών οικείων σου και καλώς έπραξες. Η γνώμη μου είναι ότι αν τούς το είχες πεί (η πονηρή ερώτηση: " μίλησέ μας για τον εαυτό σου") δεν θα σε είχαν καλέσει. Τώρα πού απ' ό,τι κατάλαβα είσαι στην εκπαίδευση, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ένας εργοδότης δεν μπορεί να σε απολύσει γι αυτό το λόγο. Είναι παράνομο. Έχεις ακούσει/διαβάσει για Equal employment opportunity και για Equal opportunity employer? Η σεβαστή Αεροπορία Αιγαίου δεν είναι; Ψάξτο λίγο στο Google και αν χρειαστεί θα σού συστήσω εργατολόγο. Στο μεταξύ μην το κάνεις θέμα και μη μιλήσεις στις συναδέλφισσές σου για τα προσωπικά σου ποτέ. Οι άνθρωποι συλλέγουν πληροφορίες για να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σου...
 
Τι να πω...ας ειναι ολα για καλο :)
Ευχαριστω! :)
 
Μπράβο ρε Air Greece. Κλασσική νοοτροπία ΔΥ/ΟΑ και δε συμμαζεύεται. Είπε ΨΕΜΜΑΤΑ στη συνέντευξη, το καταλαβαίνεις ? ΨΕΜ-ΜΑ-ΤΑ. Άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ άτομο, ειδικά για αυτόν τον χώρο. Τι δεν καταλαβαίνεις? Το να πεις ψέμματα για να σε προσλάβουν , δείχνει τα πάντα για τον χαρακτήρα σου .

Πάμε καλά, εδώ μέσα ? Διακιολογούμε την απάτη και μιλάς και για εργατικό δίκαιο ? Είμαστε σοβαροί ? Αυτή η κυρία θα κληθεί να διαχειριστεί ανθρώπινες ζωές. Με ποια αξιοπιστια ? Οταν είπε μια φορά ψέμματα, μπορεί να ξαναπεί κι εν ώρα πτήσης. " Την ελέγξατε την πόρτα μανδάμ ?" - "Ναι, την έλεγξα (ΜΟΥΣΙΙΙΙΙΙΙΙ)" και τσουπ, η τσουλήθρα όπως με το Μουζενιδοπλάνο στη Θεσσαλονίκη.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Άντε μπράβο.

Μακάρι να το δουν το νήμα οι υπεύθυνοι της Aegean, γιατί η F/A έχει ανθρώπινες ζωές στα χέρια της, δεν έχει μπαρμπούτσαλα να χάσει ένα και να πάει να πάρει άλλο. Είπα, δε θα γράψω άλλο, αλλά κάπου παρατράβηξε το αστείο.
 
Top