Air Serbia

Οι πτήσεις για JFK τον χειμώνα και καλοκαίρι 2017
Από 27 Μαρτίου – 20 Μαΐου θα γίνονται 1,4,6
Από 27 Μαΐου – 12 Ιουνίου θα γίνονται 1,4,5,6
Και το καλοκαίρι
JU500 BEG-JFK 07:50-12:00 1,2,4
JU500 BEG-JFK 13:15-17:25 5,6
 
Μια ενδιαφέρουσα είδηση, που μας πέρασε «στα κρυφά», αλλά πιστεύω, ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον:

Η Air Serbia χρεώνει το check-in στα ελεγκτήρια στο αεροδρόμιο Βελιγραδίου, με €30 ανά επιβάτη, στην περίπτωση, που έχει αγοράσει ένα από τα χαμηλότερα εισιτήρια της Οικονομικής και δεν έχει κάνει check-in πριν φτάσει στο αεροδρόμιο.

Παρόμοια πολιτική εφαρμόζει εδώ και χρόνια, η airBaltic, καθώς και αρκετές low-cost εταιρείες, όπως η Volotea, η Ryanair και η Wizz.

http://www.exyuaviation.com/2017/04/air ... ck-in.html

Βλέπω σύντομα το airport CKIN να εντάσσεται στα ancillaries και να χρεώνεται σαν πρόσθετη υπηρεσία κι από άλλους.
 
Τι ειχες γιαννη, τι ειχα πάντα...ό,τι κανουν και οι περισσοτερες πια εταιρείες στην Ευρώπη και οχι μονο...η καλή μας Α3 το'χει εφαρμοσει εδω και καιρό
 
ε ήταν πολύ καλο για να μένει, σιγα μην αφηναν το 2-2 στην business τωρα θα είναι όπως ηταν πρωτα σαν JAT, και όπως είναι ολες οι Ευρωπαικες εταιριες, κοροιδα κατά εμε οσοι πληρωνουν για να ταξιδεψουν business. Μονο η Turkish Airlines αξιζη πλεον!
 
Χρεώσιμη πλέον και η προεπιλογή θέσεων στις πτήσεις της Air Serbia, με το κόστος να ξεκινά από τα €2 και να αυξάνεται, ανάλογα με τη ζώνη της καμπίνας, στην οποία βρίσκεται και τη διανυόμενη απόσταση. Στο check-in γίνεται τυχαία επιλογή θέσης, χωρίς δυνατότητα δωρεάν επιλογής άλλης θέσης.
 
Επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνω που υπόθηκαν για την εταιρεία μιας και ταξίδεψα πρόσφατα ATH-BEG-ARN. Συμπληρώνω ότι στο ATH-BEG το service ήταν ενα σαντουιτσάκι και soft drinks ενώ στο BEG-ARN επιλογή από 3 σαντουιτσάκια, γλυκάκι και soft drinks.
 
Οι ίδιες επιλογές sandwich με γλυκό και στο DUS-BEG, μοσχάρι, κοτόπουλο και vegetarian + "σερβική μπύρα", η οποία είχε σερβικό logo αλλά στην άκρη του κουτιού έγραφε heineken. :banana: Στο BEG-ATH μόνο μοσχάρι, προφανώς τα vegetoπουλα δεν πουλάνε στους Βαλκάνιους. :twisted:
 
Top