Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Καλησπέρα Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με το μισθό αεροσυνοδου της Aegean και της Ryanair; Επισης υπογράφεις συμβόλαιο για κάποια χρονια και μετα υπαρχει περίπτωση ανανέωσης ή οχι;Δηλ θα μπορούσε να πει κάποιος οτι γενικα ειναι μια σταθερή δουλειά; Ευχαριστω εκ των προτέρων
 
Ryanair 1.200 πρώτος μισθός και τριετές συμβόλαιο για Aegean ξέρω οτι δουλεύει με εξάμηνες συμβάσεις καλη τύχη
 
Η αεροπορική εταιρεία Lumiwings αναζητά μέλη πληρώματος καμπίνας με βάση την Ιταλία.
Προσόντα
➡️
Γνώση της Αγγλικής/Ιταλικής γλώσσας,
➡️
Κατοχή attestation,
1f4e7.png
Για αποστολή βιογραφικών (με πρόσφατη φωτογραφία) στο ccm@lumiwings.com
 
Η aegean ζητάει αεροσυνοδούς με έδρα την Αθήνα.
 
Σε αλλο τοπικ pilot ομως το ανεβαζεισ ε με περισση χαρά??
Βεβαιαα να κραζεις οτι "δεν θα προσλαβει ουτε σε 3 χρονια η εταιρεια" ξερεις ,να ενημερωνεισ τον κοσμο και να λεσ "οπ σορρυ τελικα ημουν λαθοσ" ,δεν ξερεις.
Πεσ μου μονο οτι δεν πεφτεις τοσο εξω και στη ζωη σου.
Επιεικώς αστοχος και κυριως κακεντρεχης. Αφερέγγυοσ πωσ το λενε? Οποιοσ σε ακουσει καηκε.
 
Last edited by a moderator:
Η συγκεκριμένη θέση εργασίας που ανέβηκε είναι εποχική (για τη καλοκαιρινή σεζόν) και δεν αναφέρεται ο αριθμός ατόμων που θα προσληφθούν που θα είναι μικρός. Θα ήταν καλό να κοιτάξεις πόσα άτομα που εργάζονταν στην aegean δεν τα έχει καλέσει η εταιρία πίσω ακόμα. Αν ο στόχος σου είναι να δουλέψεις για μερικούς μήνες και μετά να μείνεις πάλι άνεργη στείλε.
Δεν έχω καμία χαρά ή λύπη ούτε συμφέρον να αναρτήσω μία αγγελία θέσεως εργασίας. Το κάνω για να βοηθήσω άτομα που το χρειάζονται.
Η αεροπορία συνεχίζει να είναι κατεστραμμένη σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μόνες προσλήψεις που γίνονται αφορούν εποχικό προσωπικό περιορισμένου αριθμού για πολύ συγκεκριμένους λόγους που έτσι κι αλλιώς εσύ δε πρόκειται να καταλάβεις.
Η όποια ελπίδα υπάρχει για ανάκαμψη της αεροπορίας θα φανεί από τον Οκτώβριο, αν θα υπάρξουν ξανά lockdown που είναι πολύ πιθανό.
Οι εκτιμήσεις είναι εκτιμήσεις. Δεν λέμε το φλιτζάνι εδώ. Οι διεθνείς αναλύσεις που βαριέσαι να διαβάσεις δεν έχουν αλλάξει.
Τέλος, λυπάμαι που στο λέω αλλά με την εριστικότητα που δείχνεις εδώ μέσα είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνεις για αεροσυνοδός. Κάνεις σαν κακομαθημένο κοριτσάκι που του πήραν το παιχνίδι. Που το συγκεκριμένο παιχνίδι για σένα είναι μερικές φώτο με τη στολή στο instagram. Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί μεγάλη υπομονή που δεν έχεις. Θα φας πόρτα πριν καν πλησιάσεις το κτίριο για τη συνέντευξη. Επιπλέον, δεν αντιλαμβάνεσαι τί συμβαίνει γύρω σου, συνεχίζεις να ρωτάς επίμονα πράγματα που είναι ξεκάθαρα ακόμα και για ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την αεροπορία. Εύχομαι κάποια στιγμή να ωριμάσεις και να επιλέξεις το κατάλληλο επάγγελμα για σένα, σίγουρα μακριά από την αεροπορία.
 
Μα εσυ εισαι παραπληροφορηση. Θα συγχαρώ καποιον που απαντα εριστικα οταν 1η εγω του εχω απευθυνθει ευγενικα? Ή θα θαυμασω καποιον που κανει αλλα ντ' αλλων εκτιμήσεις?
Εσυ που ξερεις οτι ειναι εποχικη? Δεν αναφερεται κατι. Ή είναι ξανα απο τις γνωστές υποθέσεις σου?
Επισης το γεγονος οτι απετυχεσ να ερμηνευσεις ορθα ενα γεγονος με αποκλιση 2 ετων για σενα το ενδεχομενο επαναπροσληψεων δειχνει οτι και που διαβαζεις τα νεα κατι σου ξεφευγει.
Τεσπα. Δεν εχει νοημα θα μιλήσουμε εν καιρω. Συμφωνω στην κριση του αεροπορικου τομεα. Και οσο για χειμωνα κλπ θα δειξει προφανωσ...
Απλα καλο ειναι να βλεπεις τα πραγματα πιο αισιοδοξα γτ σε κοβω ηδη μιζεριασμενο ανθρωπο.
 
Προφανώς δεν γνωρίζεις την έννοια του όρου "παραπληροφόρηση" αλλά δεν δικαιολογείσαι γιατί δεν είσαι πέντε χρονών. Δεν χρειάζεται να συγχαρείς κανέναν ούτε και να επιτίθεσαι. Κανένας δεν σου χρωστάει χάρη να σου δίνει εξηγήσεις. Οι εκτιμήσεις δεν είναι δικές μας. Προέρχονται από διεθνείς αναλύσεις που απλά αγνοείς γιατί βαριέσαι να ασχοληθείς. Περιμένεις έτοιμη τροφή η οποία να μη σου χαλάει το ροζ συννεφάκι. Η aegean ανέκαθεν έπαιρνε πληρώματα καμπίνας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Όταν βλέπεις μία αγγελία λοιπόν πριν την τουριστική σεζόν εσύ πιστεύεις ότι σε θέλουν για το χειμώνα με την απειλή νέου lockdown ή ταξιδιωτικών και άλλων περιορισμών; Ξέρεις πόσα πληρώματα της aegean κάθονται αυτή τη στιγμή;
Δεν απέτυχα να ερμηνεύσω κάτι, για την ακρίβεια εύχομαι να βγω λάθος και να καλυτερεύσουν τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα. Είχα πει και παλαιότερα ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες ευκαιρίες για πληρώματα αλλά μόνο εποχικά. Εσύ απλά βαρέθηκες να ψαχτείς και να στείλεις. Η αεροπορία είναι ακόμα σε δεινή θέση. Τη χειρότερη τη τελευταία 20ετία, ίσως και παραπάνω. Αν νομίζεις ότι με μία αγγελία ανέκαμψε έχεις πλήρη μεσάνυχτα.
Είμαι ρεαλιστής. Εσύ δεν έχεις επίγνωση και είσαι σε πλήρη άρνηση. Μακριά από την αεροπορία για το καλό όλων και κυρίως το δικό σου. Δε κάνεις για αυτό.
 
Αγαπητή Nikiniki λίγο πιο ήρεμα. Δεν υπάρχει λόγος να επιτίθεσαι. Φυσικά είναι εποχικές προσλήψεις γιατί η εταιρία (όπως κάθε Χειμώνα, πόσο μάλλον τώρα) έχει μείνει με τους απολύτως απαραίτητους. Λόγω καραντίνας οι απαραίτητοι ήταν ελάχιστοι. Προφανώς οι περισσότεροι που θα μπουν θα είναι αυτοί που ήδη έχουν προϋπηρεσία στην εταιρία αλλά αν δεν φτάσει ο αριθμός θα πάρουν και καινούρια άτομα. Η αεροπορική κίνηση ανοίγει για όλο τον κόσμο και δειλά δειλά οι εταιρίες παίρνουν κάποιο κόσμο. Φυσικά και αριθμός των προσλήψεων δεν θα είναι αυτός των προηγούμενων εποχικών προσλήψεων αλλά είναι κάτι. Στο τέλος της τουριστικής σεζόν κάποιες αεροσυνοδοί θα μείνουν εφόσον επιλεγούν από την εταιρία και εφόσον το θελήσουν και οι ίδιες. Αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι με λήξη σύμβασης και επαναπρόσληψη γύρω στον Απρίλιο.
 
Top