Airspace Traffic monitoring

Επειδή υπήρξε πλήθος κόσμου στην ίδια κατάσταση, γράψτε στο customer service της fr24 και κατα πάσα πιθανότητα θα σας δώσουν μια συνδρομή δωρεάν αφού πληρώσατε το παλιό app.
 
Νομίζω ότι είναι διαφορετικά τα συνδρομητικά προγράμματα για τη σελίδα του FR24 από το application για κινητά.Εγώ τώρα έχω το FR24 το παλιό με αγορασμένα τα custom allerts.Λογικά και στη νέα εφαρμογή θα μπορείς να αγοράσεις τέτοιες υπηρεσίες.
 
Luz":19hpof7a said:
Νομίζω ότι είναι διαφορετικά τα συνδρομητικά προγράμματα για τη σελίδα του FR24 από το application για κινητά.
Για δεν το link που παρέθεσα παραπάνω και θα δεις ότι κάνεις λάθος. Μόνο με ένα από τα συνδρομιτικά πακέτα.

Πριν δύο μέρες αγόρασα αναγκαστικά νέο κινητό και για την ώρα έχω το gold του fr24. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες για να δείτε την διαφορά:

Basic vs Gold
 

Attachments

  • 1.png
    1.png
    370,4 KB · Προβολές: 2.761
  • 2.png
    2.png
    388,7 KB · Προβολές: 2.761
  • 3.png
    3.png
    133,1 KB · Προβολές: 2.761
  • 4.png
    4.png
    326,8 KB · Προβολές: 2.761
Τώρα έχω το παλιό κι έχω αγοράσει τα custom alerts μόνο.Και φυσικά την κανονική όχι τη δωρεάν έκδοση του FR24.Για να παραμείνει το ίδιο πρέπει κάθε χρόνο να δίνω 10€ τουλάχιστον;
 
Όσο λειτουργεί το παλιό δεν έχεις κάποιο θέμα ούτε πρέπει να πληρώσεις. Μόνο αν αλλάξεις στο καινούργιο θα πρέπει να πάρεις κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα για επιπλέον λειτουργίες.
 
Αν παρεις νεο κινητο και εχεις πληρωσει την παλια εκδοση μπορεις εννοειται να την ξαναβαλεις απο το google play που κραταει ιστορικο με τα προγραμματα που εχεις. Η παλια αφου ειναι πληρωμενη θα δουλευει κανονικα για οσο καιρο την εχεις στο κινητο σου. (αυτα ειναι μετα απο συνομιλια με την εξυπηρετηση πελατων της flightradar24)
 
Δίκαιο έχεις. Στο ιστορικό του play store (των αγορασμένων εφαρμογών) όντως υπάρχει και μπορείς να το εγκαταστήσεις.
 
Airbus KC2 Voyager (A330-243MRTT) της RAF τώρα πλησιάζει για προσγείωση στην Αλεξανδρούπολη.
Λογικά θα έχει να κάνει με την άσκηση του ΝΑΤΟ που έγινε στη Ρουμανία.

 
δεν ειναι "κλειστο" τετοια ωρα το αεροδρομιο?
 
Αποκλείεται να προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη πρώτον γιατί σε ύψος ειναι αρκετά χαμηλά για την απόσταση που έχει να διανύσει μέχρι την Αλεξανδρούπολη και δεύτερον η Αλεξανδρούπολη δεν προσφέρεται για στρατιωτική χρήση.
Το αεροπλάνο αυτό προσγειώθηκε στην Καβάλα "Μέγας Αλέξανδρος" διότι το αεροδρομίο αυτό προσφέρεται και για στρατιωτική και για πολιτική χρήση.

Edit: Συγγνώμη παιδιά για το παραπάνω που είπα οτι αποκλείεται να πήγε Αλεξανδρούπολη απλώς δεν πάτησα να δω το playback του FR24 και έκρινα μόνο απο την εικόνα που παρέθεσε ο giorgosk.

KGP γίνεται έκτακτη ενεργοποίηση του αερολιμένα αν δεν έχει ενημερωθεί για την πτήση. Αν ήταν ενημερωμένοι οτι θα ερχόταν τότε το περίμεναν με παράταση του ωραρίου νομίζω. Έτσι γίνεται και στα Γιάννενα καθε τρις και λίγο με της αεροδιακομιδες απο την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά.

Πάντως πως γίνεται ενα στρατιωτικό αεροπλάνο να χρησιμοποίησε την Αλεξανδρούπολη που είναι πολιτικό αντι αυτού της Καβάλας που προορίζεται και για στρατιωτική χρήση ξέρει κανένας;
 
Top