Απορία για Aegean

  • Thread starter petak
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Παρατηρώ πως η OAL50 με το A320/ SX-DVJ πήγε μέχρι την Ζάκυνθο αλλά έκανε μαλλον go around τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο FR24 και γυρισε πίσω σε χαμηλότερο υψος απο οτι οταν πήγαινε στην Ζάκυνθο. ( 22.000 στο πήγαινε και 15.000 στο γύρισμα).

Και το δείχνει μέχρι και αυτην την ωρα σταθμευμένο στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Έπαθε κάτι;
 
Μάλλον είχε ομίχλη στη Ζάκυνθο και δεν έπιασε (sorry, δεν μπορώ να βρω το Metar). Αν δεις εκείνη την ώρα έχουν κάνει divert και άλλες πτήσεις και προς Κεφαλλονιά και προς Αθήνα.
 
Σχεδόν όλες οι βραδινές πτήσεις της A3 έχουν σήμερα καθυστέρηση 1 ώρας γνωρίζουμε τον λόγο;
 
LeonMarc":q3cn1vom said:
Σχεδόν όλες οι βραδινές πτήσεις της A3 έχουν σήμερα καθυστέρηση 1 ώρας γνωρίζουμε τον λόγο;
Τι πρωτότυπο.....
 
Ειδικά σήμερα όλες οι πτήσεις της Olympic/Aegean-με εξαίρεση αλλων ξένων εταιρειών που καθυστέρησαν και αυτές- καθυστέρησαν και καθυστερούν πάνω απο 1 ώρα και μιλάμε για όλες της πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού και απο Αθήνα και απο Θεσσαλονίκη.
Λίγες έχουν φύγει on time.

Οπως σημείωσε και παραπάνω ο κύριος LeonMarc γνωρίζουμε τον λόγο;
 
Δεν το γνωρίζω, αλλά υποθέτω τα γνωστά καλοκαιρινά προβλήματα με υπερφόρτωση των αεροδρομίων / του εναέριου χώρου. Αν κοιτάς στη σελίδα της Eurocontrol, ιδιαίτερα στα Σαββατοκύριακα σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες εμφανίζεται στα κόκκινα (high delays due to aerodrome capacity, ATC κλπ.). Και μέχρι το βράδυ μαζεύονται οι καθυστερήσεις, εξαντλήθηκαν τυχόν περιθώρια…
 
Καλησπέρα
Πέταξα από Μαδρίτη προς Αθήνα και μετά Θεσσαλονίκη σήμερα με Aegean.
To αεροπλάνο προσγειώθηκε Μαδρίτη στις 12:10 και αντί για αναχώρηση στις 12:55 φύγαμε 13:40. Πάντως φτάσαμε Αθήνα μόνο με 5 λεπτά καθυστέρηση.
Στο Αθήνα Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο δεν είχε φτάσει ακόμα από την προηγούμενη πτήση στην ώρα απογείωσης. Στο κερασάκι μας έκανε και μια τεράστια βόλτα πάνω από την Θεσσαλονίκη φτάνοντας μέχρι την λίμνη του Λαγκαδά....
 
Και ποια είναι η απορία σου ακριβώς;;;
 
Ulrike που μπορώ να δω αυτό που λες για τα delays των Ελληνικών αεροδρομίων στην σελίδα της Eurocontrol;;
Γιατί πήγα σήμερα να ψάξω και δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό με αυτό.
 
Top