Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Καλη επιτυχια schatziiiiii :) :)
Θετικοτητα και ολα καλα ;)

Ααα και προσεγμενη εικονα πολυ προσεγμενη,εγω την πατησα εκει :)
Σκουλαρικια και τα λοιπα καλο ειναι να βγαινουν :)
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Παιδιά κάποιος για το open day στα Χανια στις 9/6??
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Κάποιο κορίτσι που θα πάει στην συνέντευξη την Πέμπτη στην Αθήνα
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Καλησπέρα για να παει μια κοπέλα στις ημέρες καριέρας πρεπει να εχει τελειωσει καποια σχολη ;εγω εχω πτυχιο αγγλικών αλλα δεν εχω τελειωσει καποια σχολη ουτε εχω προϋπηρεσία πανω στο θεμα ειμαι πτυχιούχος του εκπα αν μπορει να απαντήσει καποιος που ξερει σας ευχαριστω !!
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Εάν έχεις τελειώσει λύκειο, κι έχεις ένα lower είσαι εντάξει. Λεφτά θέλει, πτυχία δεν θέλει.
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Καλησπερα.Γνωριζει καποιος πως μπορουμε να μαθουμε τις ημερομηνιες για τα training;
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Ειχα στειλει βιογραφικο στη Ryanair και υστερα απο 2 απορριψεις για την ιδια ημερομηνια (6/12) με την αιτιολογια οτι δεν ταιριαζω στο προφιλ που ζητανε, μου ηρθε ημεηλ -εκπληξη οτι ... ταιριαζω στο προφιλ που ζητανε και τελος παντων να απαντησω εαν θα παραστω στο Event αυτο. Το θεμα ειναι οτι τωρα το σκεφτομαι πιο σοβαρα εαν πρεπει να παω, διοτι ουτε ειμαι διατεθειμενος να δωσω 3 χιλιαρικα για την εκπαιδευση, που δεν εχω(!) ουτως η αλλως να διαθεσω , επιπλεον δεν εχω διαβατηριο (καλα αυτο το βγαζω εαν με επαιρναν για εκπαιδευση χωρις λεφτα - λολ). Τελος παντων το ποσταρισμα αποσκοπει απλα στο οτι θελω να πω οτι καποιοι μπορει να μην εχουν στη διαθεση τους 3 χιλιαρικα και να ειναι καταλληλοι γι' αυτη τη δουλεια, γιατι η ραηναιρ δεν φτιαχνει μια αλλη δικλειδα ασφαλειας ωστε να προστατευσει τα συμφεροντα της? Π.χ μπορουσε στο συμβολαιο να σου λεει οτι αν τα παρατησεις σε λιγοτερο απο 1 χρονο πρεπει να επιστρεψεις τα 3 χιλιαρικα που ξοδεψε για να σε εκπαιδευσει. θα ηταν legit. Θα μου πειτε τι λεω, απλα το θετω, διοτι εγω δεν εχει νοημα να παω να περασω συνεντευξη αφους ειμαι αφραγκος .Εισαι αφραγκος επειδη δεν εχεις δουλεια κι οταν ανοιγεται μια πορτα μια μικρη πιθανοτητα να βρεις δεν μπορεις να την ανοιξεις ακριβως επειδη δεν σου βρισκονται 3 χιλιαρικα. Δηλαδη ειναι γελοιο αυτο, σουρεαλ :mrgreen:
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Γιατί όμως να κάνεις αίτηση αφού ήξερες από πριν ότι δεν μπορείς να πληρώσεις την εκπαίδευσή σου; Υπάρχουν ενα σωρό εταιρείες στην Ευρώπη που σε εκπαιδεύουν δωρεάν για να εργαστείς για αυτές, μια στοιχειώδη έρευνα εργασίας να κάνεις τις βρίσκεις. Η κυνική απάντηση είναι, αυτό προσφέρει η Ryanair και σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει δεν κάνει αίτηση. Αφού υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να εργαστούν, εδώ σε άλλους χώρους εργάζονται ουσιαστικά δωρεάν αφού εργάζονται και δεν πληρώνονται. :) Ψάξε άλλες εταιρείες.
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Αυτο το ηξερα και το ανεμενα ως απαντηση. Απλα θεωρω οτι ειναι σουρεαλ ολο αυτο. Ειναι σαν να απευθυνεσαι σε ανεργους ή καποιους που κυνηγανε κατι αλλο ,αλλα μονο σε αυτους που εχουν 3 χιλιαρικα στην ακρη. Αυτο ειναι λαθος για 2 λογους. 1ον αποκλειεις κοινωνικα ατομα που δεν εχουν λεφτα στην ακρη και μαλιστα τα πιο φτωχα, σε πιο δυσκολη θεση (εμπεριεχεται ενα ταξικο κριτηριο δηλαδη) 2ον αποκλειωντας βασει ενος πλαφον, διοτι περι αυτου προκειται , σου λεει "αν δεν εχεις τρια χιλιαρικα στην ακρη, αστο", επι της ουσιας η ιδια η εταιρια βλαπτει τον εαυτο της, διοτι δεν την ενδιαφερει ποιος ειναι πραγματικα ο καταλληλοτερος για τη θεση, ποιος μπορει να αντεξει να κανει αυτη τη δουλεια με ολη αυτη τη πιεση και τις συνθηκες. Αποκλειει ευθυς εξαρχης ατομα που μπορει να μην εχουν 3χιλ στην ακρη, αλλα θα μπορουσαν να ειναι υπερ- καταλληλοι και να βγουν αλφαδια . Εμενα το βιογραφικο μου υπερπληρει τις προυποθεσεις πιστευω και λεω ΕΑΝ , επαναλαμβανω ΕΑΝ , μου πουνε "σε δεχομαστε , ελα για τρεηνινγκ" θα τους τρολαρω. Θα τους πω πως δεν εχω φραγκο , να δω τι θα πουν. Εαν θελουν καποιον πολυ και ειναι καταλληλος, βασει λογικης οφειλουν να φτιαξουν ενα αλλο scheme για να εξασφαλιστουν οτι δεν θα επενδυσουν σε κουτσο αλογο. Αν δεν το κανουν, σημαινει οτι οι τυποι ειναι εκτος τοπου και χρονου και τους αξιζει η φημη που εχουν.
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

work-to-pay-to-work":as6c1a4m said:
ΕΑΝ , μου πουνε "σε δεχομαστε , ελα για τρεηνινγκ" θα τους τρολαρω. Θα τους πω πως δεν εχω φραγκο , να δω τι θα πουν.
Λόγω συγκυρίας αν το πεις ευγενικά και με μια λογικοφανή δικαιολογία, υπάρχει μια πιθανότητα στις 500 να πιάσει η μπλόφα.
 
Top