Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση μονο...

Επελεξα τις στρατιωτικες σχολες στο έγγραφο που μας έδωσαν στο σχολειο πριν λιγους μηνες, τωρα θα πρεπει να κανω καποια αλλη αιτηση για την σχολη Ικαρων ή απλως περιμενω για να την δηλωσω στο μηχανογραφικο μου?
 
Προσωπικά δεν ξέρω πώς έχει η διαδικασία τώρα.Καλύτερα να τηλεφωνήσεις τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο ενημέρωσης της Πολεμικής Αεροπορίας να σου απαντήσουν έγκυρα.
 
Ποια είναι η εκτίμηση για τις φετινες βάσεις στη σχολή Ικάρων στο τμήμα των ιπτάμενων;
 
Για πιλότος canadair πας από Ικάρων ή υπάρχει καμία άλλη Τύπου πυροσβεστική. Ευχαριστώ!!
 
Ανηκουν στην Πολεμική Αεροπορία άρα μόνο από τη Σ.Ι πας.Αλλά δε νομίζω ότι η Π.Α θα εκπαιδεύσει κάποιον 4 χρόνια,για να τον βάλει στα πυροσβεστικά.Εκεί συνήθως πάνε έμπειροι πιλότοι από μοίρες μαχητικών ή μεταφορικών.Οι νέοι πιλότοι πάνε στα μαχητικά μιας κι εκεί χρειάζονται τη σωματική αντοχή των νέων περισσότερο.Φυσικά οι χειριστές των πυροσβεστικών επειδή είναι έμπειροι πιλότοι έχουν τρομερές ικανότητες και γι'αυτό καταφέρνουν να βγάζουν εις πέρας τις αποστολές ακόμα και με τα CL215 που έχουν χιλιάδες ώρες στο σώμα τους.
 
Άρα μόνο από από Σ.Ι και λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει . Ευχαριστώ

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει σίγουρα παρακαλώ!! !!!!!!κι αν είναι από Ικάρων.
 
Απευθύνσου στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της Π.Α να σου λύσουν επισήμως όλες τις απορίες.
Παρακάτω είναι τα στοιχεία επικοινωνίας.Τηλεφώνησε ή στείλε γράμμα ή email ή Fax.

Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού
Λεωφόρος Μεσογείων 227-231 (εντός ΚΕΠ), TK 15561, Χολαργός.
Τηλέφωνo: 210 6598664
Φαξ: 210 6598379
E-mail: gek.athens@mod.mil.gr
 
Γεια σας ειμαι 19 χρονων και φετος ξαναεδωσα Πανελληνιες και πρωτη επιλογη μου ειναι η σχολη ικαρων/τμημα ιπταμενων.Εχω περασει τις ΠΚΕ που χρειαζονται με επιτυχια αλλα εχω μια απορια.Αν περασω (με το καλο) τον Σεπτεμβρη στη σχολη υπαρχει περιπτωση να με κοψουν απο ιπταμενο λογω ενος σφραγισματος που εχω σε ενα δοντι(οχι πολυ μεγαλο)?
 
Για ένα σφράγισμα,εφόσον η συνολική υγεία των δοντιών είναι καλή,αποκλείεται.Απλώς πρόσεχε τη στοματική σου υγιεινή διότι συνήθως τα σφραγίσματα κρύβουν και άλλα προβλήματα.Και καλό είναι πριν πας στη σχολή,αν περάσεις (κάτι που σου εύχομαι) να πας σε έναν οδοντίατρο να σε δει,μήπως χρειάζεσαι καθαρισμό κλπ.Καλό είναι να το κάνεις.Να σε κόψουν δε νομίζω,αλλά για να μην έχεις προβλήματα μετά.Και δε θα είναι εύκολο να φτιάχνεις δόντια ενώ είσαι στη σχολή.
 
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Γενικα δεν εχω θεματα με τα δοντια μου και ειναι γερα(οπως μου εχει πει ο οδοντιατρος)απλα φοβομουν μηπως για ενα σφραγισμα μικρο που εχω γινει κατι μεσα στην σχολη και με κοψουν απο ιπταμενο.
 
Top