Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχαν βέβαια κάποιες ενδιάμεσες ανακατατάξεις, αλλά οι διαφορές στους διοριστέους είναι δύο:

-ο έξτρα υποψηφιος της ορθοφωνίας μπήκε στο ΚΕΠΑθ με τη Γενική Σειρά και ένας υποψηφιος που "εχασε" το μεταπτυχιακό του έμεινε εκτός (ενώ ηταν στην πρώτη 15αδα του ΚΕΠΑθ στα προσωρινά)

-η μία προσωρινά διοριστέα στη Μύκονο "εχασε" το μεταπτυχιακό της και βγηκε εκτός λίστας. Το αξιοσημειωτο είναι ότι τη θεση της δεν πήρε ο αμέσως επόμενος καλύτερος σε μόρια (ο οποίος ειχε γράψει και επώνυμα στο παρόν topic) , προφανώς επειδή δεν ειχε δηλώσει Μύκονο. Ούτε ο δεύτερος επόμενος καλύτερος σε μόρια (για τον ίδιο λόγο), αλλά ο τρίτος.

Οι 6 θεσεις πολυτεκνων στο ΚΕΠΑθ έμειναν ταυτόσημες (με μία αλλαγή στην καταταξη), οι 18 από τις 19 θέσεις της Γενικής Σειράς του ΚΕΠΑθ (αφού τρίτεκνοι τελικά δνε υπήρξαν) εμειναν ίδιες (με καποιες εσωτερικές ανακατατάξεις), τα 4 από τα 5 νησιά έμειναν ίδια (Ρόδος, Κως, Σαντορίνη και Ηράκλειο Κρήτης) και Μύκονος έγινε η αλλαγη που έγραψα.

Αυτα με επιφύλαξη , γιατί τα είδα στα πολύ γρηγορα.

Θερμα συγχαρητηρια από μεριάς μου σε όλους τους συμμετεχοντες όλων των σταδίων σε αυτόν τον σκληρό διαγωνισμό και ακόμη περισσοτερα συγχαρητηρια (το αξίζουν) στους οριστικά διοριστέους. Ελπίζω να συνεχίσουν να κρατουν τους ελληνικούς ουρανους στους πλέον ασφαλείς πανευρωπαϊκα, όπως κάνουν οι Έλληνες ΕΕΚ εδώ και δεκαετίες ολόκληρες.
 
Πολύ σωστή η ανάλυσή σου troxofore (όπως και όλες μέχρι σήμερα). Οι εκπλήξεις που αναφερόμουν είναι στο ότι αποφάσισαν τελικά να κόψουν μόρια από μεταπτυχιακά. Για κάποιο λόγο φανταζόμουν ότι πιο εύκολα θα τα αναγνώριζαν όλα, έχω την εντύπωση ότι έτσι έγινε και το 2008.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Εύχομαι στο εξής η διαδικασία να προχωρήσει με τη δέουσα ταχύτητα ώστε να υπάρξει και ένας προγραμματισμός από πλευράς επιτυχόντων. Προσωπικά μιλώντας ελπίζω να χρειαστούν επιπλέον άτομα (επιλαχόντες) καθώς η ένσταση μου έγινε δεκτή.
Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι και καλή αρχή στους επιτυχόντες. Η δουλειά για όσους δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο είναι απαιτητική έως για γερά νεύρα σε ορισμένες περιπτώσεις. Συστήνω λοιπόν υπομονή και επιμονή καθώς το αποτέλεσμα αποζημιώνει στο 100% και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό μέρος!
 
Επιτέλους είδαμε το πολυπόθητο φως στο τούνελ!! :D :D :D

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους επιτυχόντες (για να ευλογάμε και λίγο τα γένια μας... :twisted: :twisted: :twisted: )

Με μια γρήγορη ματιά στους πίνακες βλέπει κανείς ότι "ακυρώθηκαν" αρκετά μεταπτυχιακά που είχαν αναγνωριστεί αρχικά. Να υποθέσω ότι αρχικά έκαναν δεκτό οτιδήποτε είχε δηλώσει κάποιος και εάν γινόταν ένσταση που είχε βάση το ακύρωναν? Ποιος ξέρει.

Τροχοφόρε, μπορείς να μας πεις ένα χρονοδιάγραμμα στο περίπου, προκειμένου να έχουμε έναν μπούσουλα, σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις και τον διορισμό / έναρξη εκπαίδευσης?
 
Συγχαρητήρια σε όλους!
gigi
¨Ξέρω περιπτώσεις μεταπτυχιακών που δεν είχαν αναγνωριστεί αρχικά,οπότε πρέπει να έγινε πιο ενδελεχής έλγχος τωρα.Για τι ιατρικές εξετάσεις(αν και τις έχω ήδη κάνει) ,από ελεγκτή έμαθα πως θα περιμένουμε αρκετά,ίσως και μετά την βασική εκπαίδευση.>Σε κάθε περίπτωση,θα μας παραπεμψει η ΥΠΑ,οπότε μάλλον δεν θα είναι προαπαιτούμενο ως πιστοποιητικό.Γενικά , θεωρώ σίγουρο πως δεν θα πρεπει να περιμένουμε κατι πριν το νέο χρόνο
 
Kαλησπέρα και συγχαρητήρια σε ολους!!

@ drokos Εκανες τις εξατάσεις σε ιδιώτη? Είχα την εντύπωση οτι την πρώτη φορά θα πρέπει να τις κάνουμε στο 251.
 
Ναι,στο 251.Ωστόσο,όσο πιο αργά πας τόσο αργότερα θα χρειαστεί να το ανανεώσεις.Οπότε,περίμενε την ΥΠΑ να μας πει...
 
Δεν ήξερα ότι μπορείς να πας και "ξεκάρφωτος".
Αφού πήγες, μήπως μπορείς να μας πεις τί είδους εξετάσεις έκανες, πόσο κόστισε το παράβολο, πόση ώρα πήρε η όλη διαδικασία, τι διάρκεια έχει το πιστοποιητικό κλπ.?

Btw, δεν πήρε το μάτι μου μεταπτυχιακά που αναγνωρίστηκαν. Μόνο οτι κάποια δεν μέτρησαν, σε αντίθεση με τους προσωρινούς πίνακες.
 
150Ευρω με διάρκεια 2 χρόνων(ως τα 40)....Αίματος,καρδιολογικά,ψυχιατρικά,ψυχολογικά νευρολογικά και σωματικά(ωρλ,μάτια,οδοντίατρος).Τώρα,για χρόνο,τι να σου πω.Πέραν του ψυχολόγου,οι εξετάσεις κρατάν λίγο (αρκεί να είναι εκεί ο γιατρός...)Μαζί με την αναμονή για να δηλωθείς και να ξεκινήσεις , υπολόγισε το πρωινό σου για να είσαι μέσα.Προσωπικά ,μου πήρε πάνω από 4 ώρες με την αναμονή.¨Όταν πάρεις το οκ απ'όλους ,το καταθέτεις και παίρνεις το πιστοποιητικό αυθημερόν.
 
Πολίτες δέχεται,αν θυμάμαι καλά ,Δευτέρα κ τετάρτη πρωινά.
 
Top