Video Trip Reports

Καλημέρα. Έχεις δίκιο! Αν και έχουν ατάρι στα 26 και είχαν ένα στα 28.
 
spotterakis":2rdlsdga said:
πόσο επικειμενο;...και με τι θα αντικατασταθουν;

Το πλανο για την Α2 λεει πως τελος του χρονου θα φυγει το Bae. Με τι θα αντικατασταθει δεν ξερω.
 
Σχεδόν όλη η πτήση από τη Λέρο για την Αθήνα. Πετάξαμε στα 12,000 πόδια πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος. Απολαύστε τη θέα από το παράθυρο του αεροσκάφους βλέποντας ,νησιά όπως η Ικαρία , η Μύκονος , η Σύρος και η Κέα και φυσικά την απογείωση από τη Λέρο και την προσγείωση στην Αθήνα.
https://youtu.be/IelQegf7b5Y
 
Re: Video Trip Reports Istanbul to Male

Κάποτε σε μια πτήση, ένα παλιός Ολυμπιακάριος μου ευχήθηκε μέσα σε ένα 777 να πάω στο Male. Μου έδειξε και διάφορες φανταστικές εικόνες. Έλα μου, που ήρθε ο καιρός.
Τι να πω τώρα... Για το IST 2-3 ωρίτσες περάσαν σχετικά γρήγορα. Πήγα μια βόλτα και από τα νέα gates που είναι σε 2 επίπεδα. Μάλιστα πέταξα μια φορά από εκείνα για SKG στην καλύτερη πτήση της ζωής μου από άποψη θέας και δεν είχα κάμερα...
Τεσπα οι Μαλδίβες είναι ένα εξωτικό σύμπλεγμα νησιών, που μεγάλες πολυεθνικές κυριαρχούν και κάνουν ότι θέλουν μαζί με τον πρόεδρο της χώρας... Το αεροδρόμιο τώρα, μικρό, άλλωστε δεν υπάρχει χώρος. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είχαμε και ένα θέμα με τις βίζες. Λύθηκε σχετικά γρήγορα. Δε λέω φτώχια και ελάχιστος χώρος, αλλά σε κάποια πράματα είναι καλύτεροι από εμάς, βέβαια σε άλλα πολύ χειρότεροι... Το εντυπωσιακό για μένα είναι τα υδροπλάνα που υπάρχουν.
Στα της πτήσης η ΤΚ έβγαλε το menu και το κέρασμα που έδινε κάποτε. Είχαμε όμως 2 φουλ γεύματα. Το IFE καλό, αλλά με λιγότερες επιλογές από παλιά. Έχει όμως 2 εξωτερικές κάμερες! Είχε wifi με 15$ στην ουσία. Οι θέσεις όμως ειδικά στο παράθυρο, δεν έχουν καθόλου χώρο για τα πόδια. 7,5 ώρες πτήση δεν κάνεις αν είσαι πάνω από ένα 1,60. Θα υποφέρεις. Τεσπα, μας έδωσαν και amenities. Ευχαριστώ μόνο για τα earplugs.

Στα highlights του βίντεο, η προσγείωση ενός 330 της Capital και φυσικά η θέα της Πόλης φεύγοντας αλλά και των νησιών όταν πλησιάζαμε.

Εδώ και το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=oaqoDU-xJSs
 
Re: Video Trip Reports DEL-JAI 9W725

Καλησπέρα .
Ένα ακόμη trip report έτοιμο... Οι λήψεις είναι από παλαιότερο ταξίδι στο 2015. Η πτήση έγινε με 737 αντί για Ατάρι, αφού μου ακυρώθηκε η πτήση μου.. Επίσης έχω το Plaza Premium Lounge στο Δελχί.

https://www.youtube.com/watch?v=NmMK9YLy6TY
 
Νίκο το κανάλι airflight travelers είναι δικό σου;;; Όλα τα video trip reports είναι από ταξίδια σου;;;
 
Re: Video Trip Reports - SKG-KUT με W6

Καλημέρα παιδιά.
Ένα νέο trip report με WizzAir. Πρώτη μου φορά με Wizz. Οι τιμές μέσα είναι φυσιολογικές, πχ 2.5 ο καφές. ΤΟ εισιτήριο φθηνό, απλά πλήρωσα επιπλέον για να έχω την μεγάλη χειραποσκευή. Αλλάζει όμως σύντομα αυτό και θα είναι δωρεάν. Το αεροπλάνο καθαρό, οι κοπέλες χαμογελαστές, οι θέσεις έτσι κ έτσι. Αν και ήμουν πίσω, που πάντα είναι λιγότερος ο χώρος. Το κακό είναι ότι μια υπερβαρη κυρία ήταν μπροστά μου, και όταν έκανε πίσω η θέση της ακουμπούσε και πίεζε τα πόδια μου. Όσο για την πτήση, στην Γεωργία είχε τρελό αέρα, έβαλαν 2 πυροσβεστικά για να τον κόβουν ώστε να κατέβουμε. Αν δείτε λίγο πριν πατήσει κάτω το αεροπλάνο κάνει ένα rotation στα αριστερά, αρκετά επικίνδυνο νομίζω. Το αεροδρόμιο της Γεωργίας, σύγχρονο, μικρό, καθαρό κτλ αλλά 4 πρωινές πτήσεις δεν μπορεί να τις διαχειριστεί. Της Θεσσαλονίκης γίνεται. Έχει και η Wizz ένα άλλο σύστημα εκεί. Περνάς έλεγχο (όλοι) για να δουν αν έχεις εισιτήριο (ουρά 1), στη συνέχεια έλεγχο για το μέγεθος της αποσκευής (ουρά 2), πας σε check in counter για να σου τυπώσουν την κάρτα επιβίβασης (ουρά 3 πιο χαλαρή) και μετά περνάς και τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίου (ουρά 4 κ 5).

https://www.youtube.com/watch?v=1J00ABvDphs&t=646s


ΥΓ Γιώργο ναι. Το κάνω τα βράδια που δε με πιάνει ύπνος, γι'αυτό θα δεις και μερικές κοτσάνες που και που.
 
Δεύτερη τσάντα( μικρή,τύπου ταχυδρομική) άφηναν να περάσει ή ελέγχανε και εκεί αν κάποιος έχει πληρώσει για αυτή;
 
Re: Video Trip Reports | airBaltic RIX-MUC

Ένα νέο trip report. Αυτή τη φορά με την AirBaltic με Ντασάκι, τα ίδια με τα δικά μας εδώ. Ευχάριστη εμπειρία και σταθερή πτήση. Δε ξέρω αν φταίει ο τύπους το αεροπλάνου ή ο καιρός. Θα δείτε και το CS300, το αεροδρόμιο RIX αλλά και το MUC με τις τσόντες όπως 350, 747 κτλ κτλ. Τα υπόλοιπα στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Cg5OuHnvI3s&t=25s
 
jimAEL":35r2pril said:
Δεύτερη τσάντα( μικρή,τύπου ταχυδρομική) άφηναν να περάσει ή ελέγχανε και εκεί αν κάποιος έχει πληρώσει για αυτή;

Δυστυχώς στη Γεωργία δεν άφηναν τίποτα. Ούτε καν φωτογραφική μηχανή στον λαιμό. Θεσσαλονίκη τα πράματα ήταν πιο χαλαρά.
 
Top