Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Όταν η ΥΠΑ, μετα τη δημοσίευση του πινακα διοριστεων, σας καλέσει να καταθεσετε τα απαιτουμενα δικαιολογητικά το ιατρικό πιστοποιητικό θα είναι ένα απο αυτά. Είναι απαιτούμενο για τον διορισμό. Από την ορκομωσια και μέχρι τη συμπλήρωση δύο ετών θα είστε δόκιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Αν μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν πάρετε ειδικότητα ΕΕΚ ενδέχεται να μην μονιμοποιηθείτε ή (το λιγότερο χειρότερο σεναριο) να σας μετατάξουν σε άλλο κλαδο η ακόμα και σε άλλο Υπουργείο ανάλογα με τα προσόντα σας και τις ανάγκες.
 
Alcapone δεν συνιθίζω να κάνω παρεα με μαφιοζους αλλά επειδή θα είσαι συνάδελφος ΕΕΚ για σένα θα κάνω μια εξαίρεση. :banana: Στείλε πμ να συνεννοηθούμε για τα ιατρικά!

Holy Dio

Εάν μέσα στα δύο χρόνια που αναφέρεις πάρεις ειδικότητα ΕΕΚ παύει αυτό το καθεστώς του δοκίμου?
Επίσης, έχω ακούσει ότι στο ΚΕΠΑθ οι ειδικότητες αποκτώνται σε βάθος χρόνου, μεγαλύτερο των 2 ετών. Δεν ισχύει αυτό?
 
Κάθε δημόσιος υπάλληλος με τον διορισμό του είναι σε καθεστώς δοκίμου για τα πρώτα δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν μέσα σ αυτο το διάστημα δεν τους κάνεις διατηρούν το δικαίωμα να σε απολύσουν. Αμέσως μετά έρχεται η πλήρης μονιμοποίηση.
 
Μηπως θα ηταν φρονιμο (και λογικο) να μεταφερθει η συζητηση αυτη καπου αλλου, με θεμα "αποτελεσματα εξετασεων ΕΕΚ".......???? :stupid: :stupid:
 
Είναι πράγματι τραγικό και θλιβερό :twisted: :twisted: :twisted: . Πάντως ετσι ειχε γίνει και το 2007-2008 στον προηγουμενο διαγωνισμο, αν ανατρέξεις στις αντίστοιχες σελίδες. Το topic θα επανέλθει πληρως στους κανονικούς του ρυθμούς μετά την ορκωμοσία, όπως διεφάνη και την προηγούμενη φορά.

Katsikaki":1tz2m8ur said:
Troxofore πήγες κι εσύ για το πιστοποιητικό; Το πήρες αυθημερόν;

Το ποστ μου περιείχε ερώτηση , όχι κατάφαση. Είναι κοπι-παστε (που λέει και μια ψυχή στη Βουλή) από εδώ (άλλωστε λινκαρα το εν λόγω ποστ και πριν) . Ειρήσθω εν παρόδω δεν εχω πει ποτέ αν συμμετειχα στο φετινό (ή στον προηγουμενο) διαγωνισμό, πόσω μάλλον αν είμαι αναμεσα στους διοριστέους :cool: .

Δεν ξέρω πόσο νόημα εχει να πάει κάποιος τώρα για το πιστοποιητικό από το 251. Ετσι κι αλλιώς θα δοθεί επαρκής χρόνος, λογικά κατά το Σεπτέμβρη. Ειδικά το να πάει καποιος τωρα από επαρχια μόνο γι'αυτο στην Αθήνα το βρίσκω αχρείαστο. Από Σεπτεμβρη που θα ξεκινησει να δροσίζει θα'ναι καλύτερα.

Τα οριστικά αποτελέσματα βγηκαν στις 12/07. Την προηγούμενη φορά ειχε πάρει 12 μέρες για τη δημοσίευση σε ΦΕΚ. Οποιος δε βαριέται μπορεί να ελέγχει την ημερήσια κυκλοφορία των ΦΕΚ στο Εθνικο Τυπογραφείο εδώ. Οι διοριστέοι ανακοινώνονται στο τεύχος Γ, αν δεν απατώμαι. Λογικά μέσα στο επόμενο 10ημερο θα εχουν βγει.
 
ΦΕΚ Γ 705 - 19.07.2017 Σελίδες 4 (5131 - 5134)
 
Αμήν! Gigi περιμένω pm για τα ιατρικά. Μην ανησυχείς για το μαφιόζικο παρελθόν μου.
 
[offtopic]
Της εστειλες και δε σου απαντησε;; Για να μη μεινετε ο ενας να περιμενει pm απ τον αλλο το λεω...
Τιτανοτεραστιε ογκολιθε! :cool:
[/offtopic]
 
"ΤΗΣ έστειλες και δεν σου απάντησε"

Απο που κι ως που με κάνατε γυναίκα ρε αλάνια? :twisted: :twisted: :twisted:

Λοιπόν, στα του θέματος. Ανησυχητικά γρήγορη η έκδοση του 1ου ΦΕΚ. Θα έχει γούτσο να μας φωνάξουν πριν τις γιορτές!!!
Για τα ιατρικά θα μας ενημερώσει το ασεπ ή η υπα?
 
Αν εκδόθηκε το ΦΕΚ με τους πίνακες διοριστέων τότε το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε το έργο του. Από δω και πέρα έχετε να κάνετε με την ΥΠΑ. Η ΥΠΑ θα σας ειδοποιήσει να καταθέσετε τα δικαιολογητικά σας για τον διορισμό. Μέσα στα δικαιολογητικά σύμφωνα με την προκήρυξη είναι και το ιατρικό πιστοποιητικό.
 
Top